incvz67
Kamp II
Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum...
panço kesin almanız lazım..pak da pahalı bişey değil zaten bursadan yazan arkadaşın dediği gibi..
ÖNEMLİ BİR AÇIKLAMA: ŞİMDİ TARBZON ODAK OUTDOR MAĞAZSI İLE KONUŞTUM MALESEF MAĞAZAYI KAPAMIŞLAR(ortaklık sorunu herhalde)
eylül sonrası tekrardan açılacakmış ama bize faydası yok ..
bende ufak tefek eksiklerimi tarabzondan temin ederim diyodum ...ama bu durumda eksiklerimi istanbuldan temin edeceğim..
herkes ona göre tedariğini yapar inşallah.
arkadaşım umarım bir aksilik çıkmadan gezimize başlayayacağız.. bu arada bu yıl kaçkarlar bölgesi bayağı bi yağmurluymuş..thingol' Alıntı:hocam eyvallah öncellikle, eline sağlık... inan rota üzerinde çalışmalarını gördükçe ben işin o tarafı ile ilgilenmiyorum, daha iyi çalışamazdım herhalde
benim katılım durumum %90 diyelim, sadece şirkete izin kağıdını imzalatmak kaldı..
durumum şöyle;
bayramın ilk günü (30 Ağustos) kütahya'dan saat 13:00de trabzon otobüsüne biniyorum, bayramın 2. günü saat 05:00-06:00 gibi trabzon otogarındayım, buluşma saatine kadar bekleyeceğim. (bu arada biletin ödemesini yapmadım ama 1-2 gün içerisinde alımı gerçekleştirmem lazım (şimdiden yer sıkıntısı olmaya başlamış), eğer özel taşıtı ile gitmeyi planlayan varsa eşlik edip, bilet masrafımla yakıta destek olabilirim, yanısıra yedek şöförlük de yapılır... Ama tekrar söylemek istiyorum böyle bir durumun hemen netleşmesi gerekiyor..
getireceğim ekipman;
80lt çanta, -15 uyku tulumu, trekking botları, mat, 1 lt termos, baton, polar üst giyim, yağmurluk, havlu, yeteri kadar diğer giyecekler, çatal-kaşık-tabak-bardak-bıçak, kafa lambası, fotoğraf ekipmanı
ihtiyacım olanlar;
-çadırım ve mutfak ocağım yok malesef,
-yağmurluğum panço değil (sadece üst gövde), kesin lazım dersek trabzonda bahsettiğiniz yerden alırız.
atladığım birşey veya önerileriniz varsa seve seve dinliyorum...
inşallah kazasız belasız, güzel bir gezi olur, iple çekiyorum..
panço kesin almanız lazım..pak da pahalı bişey değil zaten bursadan yazan arkadaşın dediği gibi..
ÖNEMLİ BİR AÇIKLAMA: ŞİMDİ TARBZON ODAK OUTDOR MAĞAZSI İLE KONUŞTUM MALESEF MAĞAZAYI KAPAMIŞLAR(ortaklık sorunu herhalde)
eylül sonrası tekrardan açılacakmış ama bize faydası yok ..
bende ufak tefek eksiklerimi tarabzondan temin ederim diyodum ...ama bu durumda eksiklerimi istanbuldan temin edeceğim..
herkes ona göre tedariğini yapar inşallah.