2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan incvz67 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 125
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,785
Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum...

merhaba incvz67

L200 4x4 ofroad aracım var ankarada oturuyorum
cadırım var aracımla kackarları gezmek istiyorum bu yaz

güzergahını google dosyasının kmz olarak jeomad@hotmail e mail atabilirmisin

Etiketler

herkese selamlar
bayram tatilinden önce 4x4 aracımla memleketim olan o bölgede olacağım 15 gün kalmayı planlıyorum, güzergah ve diğer ayrıntılarda netleştikten sonra bende oradan size katılmak isterim, belki bazı kısımları araçlada planlanabilir ama oraların tadı, yaylalar ve kaçkar-karçal dağlarını yürüyerk çıkar...

fearlessc' Alıntı:
herkese selamlar
bayram tatilinden önce 4x4 aracımla memleketim olan o bölgede olacağım 15 gün kalmayı planlıyorum, güzergah ve diğer ayrıntılarda netleştikten sonra bende oradan size katılmak isterim, belki bazı kısımları araçlada planlanabilir ama oraların tadı, yaylalar ve kaçkar-karçal dağlarını yürüyerk çıkar...
evet bazı yerlerde araç gerekebilir haklısınız..ilerleyen zamanlarda haberleşelim arkadaşım

Sanırım güzel bir gezi olacak:smiley:

geziye katılmayı düşünen arkadaşlar...eksiklerimizi yavaş yavaş tamamlamamız gerekiyor....

kesin katılmayı düşünen ler özelden mesaj atarlarsa sevinirim...
bu arada macahel bölgesindeki geziyi grubun performansına göre 1 gün önce bitirip..2.rota çalışmasına geçebiliriz.tabi vaktimiz elveririse önerilerinizi bekliyorum...

arkadaşlar gezimiz kesinleşmiştir.....
şu an için...
geziye katılacak olanlar..

1. incvz67 kdz ereğli
2. çamlıbel sivas (su şehri)

bizler ekisklerimizi gideriyoruz...31 ağustosta sabah 09:00 trabzon terminalinde buluşuyoruz..

Üniversiteyi samsunda okudum.arkadaşların deyimiyle biraz deliyim..aracım olmamasına rağman çoğa zaman otostopla çoğa zaman yürüyerek gitmediğim yer kalmamıştır karadenizde görülecek el değmemiş ne kadar yayla kamp alanı vs varsa.yeniden gitme isteğim var benimde.bi suzukim vardı yapılı sattım ancak yeni bir tane alma planı içeriindeyim fakat tarihler bana uymuyor.malum doktor olunca uzmanlık sınavı derdide bitmiyor.eylülün 25 inden sonra olsaydı beni de ekleyin derdim ama malesef :(

Saygılar sevgiler öncelikle, Bursadan kucak dolusu sevgiler.
Etkinlik insanın kanını kaynatan Karadenizin adınında geçmesiyle vazgeçilemez bir etki yaratmış.
Çok çok fazla tecrübeli değiliz, başta onu söyliyim ama acemide değiliz.
Ben ve yine Bursadan bir arkadaşım size eşlik etmek isteriz, fakat ve lakin,
Çadırımız var 2 kişilik.
Benim -27 uyku tulumum var, arkadaşımda battaniyeyle kapatabilir açığını.
Mat olsun tabak çanak olsun hepsi tamam.
Eksiklerimiz, ikimizdede sırt çantası eksiği var, birde panço eksigimiz var pançoyu biyerden temin ederiz fakat, çanta eksiğinde yardımcı olabilrcek birileri varsa, bu etkinlikte bizde varız.

Sağlıcakla..

sevgili ACTİONMAN borçkadan sonra akşam karagölde çadırda kalacağız ..battaniye sırt çantasında fazla yer kaplar diye düşünüyorum..lakin öyle olacaktır...zaten gıda ihtiyacımızı sırtımızda taşıyacağız....benim uyku tulumum -5 ve bana 3 yıldır kaçkarlarda yetiyor...olsa fena olmaz...

bu arada ben ilerleyen zamanlarda pansiyonlarla görüşüp bazı yerlerde konaklama veya akşam yemeği ve sabah kahvaltısı için fiyatlarda alacağım...
kesin pansiyonda kalacağımız yerler
1.macahel veya efeler bir gece 2.ayderde son gecemiz
diğerleri bizlere kalmış...ama ücretini öder yemeklerinden faydalanabiliriz.

geziye gelemeyeceğm ama isterseniz gezi süresinde uyku tulumumu ödünç vereilirim ize.-20 derecelik bir tulum..

Sayın incvz67İ,
Uyku tulumum var geziye kadar büyük bi ihtimalle iyi bi sırt çantasıda temin edeceğim. Mat, ocak falan çoğu şey tamam.
Büyük ihtimalle geziye bir arkadaşımla beraber bende katılıyorum. Size eşlik etmek zevk olucak. Yanlız ayrıntıların biraz daha netleştirmeyi geziye katılımı arttıracaktır, bizede fayadsı dokunacaktır. Saygılar..

Sayın dr_must,
İlginiz için çok teşekürler. Bende sağlam bir uyku tulumu var ama arkadaşımın uyku tulumu sentetik yazlık bi uyku tulumu arkadaşıma danışıp size döneceğim hayırlısıyla. Tekrar teşekkürler..

Şimdi kesin olarak malzeme eksiklerimizi tamamlayıp, 31 ağustosta sabah 09:00 trabzon terminalindemi buluşuyoruz.
Eğer kesinleştiyse gezi, ayrıntılı olarak hangi günlerden nereye gidileceği, ğansiyon fiyatları, araç kullanılıcakmı yoksa sadece yürüyerek mi, yanımıza ne kadar gıda alalım. Bu konuları biraz aydınlatırsanız gezi hakkında ayrıntılı bilgi almış, ve geziye katılabilmek için gerekenleri yapmış oluruz :smiley:
Saygılar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,815
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
gamini22

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR