2010-2011 Kış Sezonu İlk Off-Road Gezisi ...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 56
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,012
Ynt: 2010-2011 Kış Sezonu İlk Off-Road Gezisi ...

Ooooo, hayırlı olsun Ertuğrul Abi, aman dikkat et, bak 'Toyota'ya bile takmaya korkuyorum' diyor Kürşat ;D

Ertuğrul Açıkgöz' Alıntı:
Bu arada asıl soru ve muhabbetide geçmiyelim..
benim emektarıda 2 " yükselttik, kırılan arka mekanik kilitini yeniledik.. birde ciddi muhalefet şerhlerine aldırmadan 33" silvers.MT 117 Extr.aldık bu hafta sonu takacağız.Mevlam sonumuzu hayır etsin ... sezonda göreceğiz artık .. bu sefer akslarımı şaftlarımı yenilememiz gerekeceğini ;D

Etiketler

ceranus' Alıntı:
Ooooo, hayırlı olsun Ertuğrul Abi, aman dikkat et, bak 'Toyota'ya bile takmaya korkuyorum' diyor Kürşat ;D
Zerrin... bırakalımda Toyota ile Defender'ın o kadar farkı olsun .. demirden korksak trene binmezdik dermişim.. ;D ;D
(şimdi Kürşad içinden SON GÜLEN İYİ GÜLER diye geçiriyor olabilir tabii .. ) :D

Hahahaaaaa, senin ihtiyarın içinde demir barlar vardı değil mi, en emniyetli araç zaten sende ;D

Ertuğrul Açıkgöz' Alıntı:
Bu arada asıl soru ve muhabbetide geçmiyelim..
benim emektarıda 2 " yükselttik, kırılan arka mekanik kilitini yeniledik.. birde ciddi muhalefet şerhlerine aldırmadan 33" silvers.MT 117 Extr.aldık bu hafta sonu takacağız.Mevlam sonumuzu hayır etsin ... sezonda göreceğiz artık .. bu sefer akslarımı şaftlarımı yenilememiz gerekeceğini ;D

Çamur içim en uygun olanı aldın hocam ,güle güle kullan,bende almak zorundayım,bugün yağmur vardı biraz oynadım, zorlandım, lastikte diş miş kalmamış :mad:,ahmete (egeli34) uğrayacağız mecburen.

bende yapıyorum hazırlıkları ama beklenen gelmiyorrrrrr.ne zormuş hasret çekmek....teskere bekler gibi...... ;D ;D ;D

olcaytogezer' Alıntı:
bende yapıyorum hazırlıkları ama beklenen gelmiyorrrrrr.ne zormuş hasret çekmek....teskere bekler gibi...... ;D ;D ;D

hahahahaha bu hafta biticek o iş inşallah ;D ;D ;D

reis28' Alıntı:
EXstrem 117 ler müttiş lastikler aks kesme veya dif dagıtma garantisi var ;D ;D ya cıkar ya kırrar ;D

Yapma abi moralimizi bozma MT 117 extremci olcağız inşallah.Korkutma bizi :D

Yarın daha etaplar kuru ve kolay iken, gidip biraz keşif yapmak niyetindeyim, Belgrad - kemerburgaz tarafına gitmeyi düşünüyorum, orman idaresinin açtığı yeni yollar varsa onlarıda görüp denerim. Hemde kış için güzel rotalar yaparım. Ayrıca arabalarda bişeyler yaptık deneyemedik adam gibi soft bir parkurda deneme şansı olur. 3 araç biz kesin gidiyor gibiyiz, soft off road muhabbet ve mangal yada piknik tarzı bişeyler olucak. Katılamk isteyenler olursa birlikte gidebiliriz hemde yeni insanlarla tanışmış oluruz.

Kürşad Bey merhabalar,
Benim arabam yok ama yer müsait olursa sizlere eşlik ederim. Bir canavar almadan önce yavaş yavaş ısınma turlarını atmaya çalışıyorum. Bir yandan da araç bakıyorum. Hem bu vesileyle sizlerin de uygulamalı eğitimini almış olurum. Görüşmek üzere

faaaaa' Alıntı:
Kürşad Bey merhabalar,
Benim arabam yok ama yer müsait olursa sizlere eşlik ederim. Bir canavar almadan önce yavaş yavaş ısınma turlarını atmaya çalışıyorum. Bir yandan da araç bakıyorum. Hem bu vesileyle sizlerin de uygulamalı eğitimini almış olurum. Görüşmek üzere

Tabiki uygun olan gezilerde bizde sizleri misafir olarak aramızda görmekden memnun oluruz

Selamlar,

bu soft geziyi yaptınız mı? Nasıl katılabiliriz? Özellilkle 9 aylık oğlumluza :smiley:

COY' Alıntı:
Selamlar,

bu soft geziyi yaptınız mı? Nasıl katılabiliriz? Özellilkle 9 aylık oğlumluza :smiley:

Merhaba, malesef araya 2 haftasonu boyunca süren arama kurtarma eğitimleri girdiği için bu şansımızı kaçırdık, ama ilerleyen günlerde bir tanışma kampı etkinliği olucak.

Kürşad bey,

Bende şu anda bir Mercedes G 300 var.
Daha önce de bir Lada Niva vardı.
Türkiye'nin çoğunu yol dışı dolaşmışlığım vardır.
Siteye önceden kaydoldumsa da aktivasyon sorunum vardı ve epey zamandır şehir dışında idim.
Stuttgart' da arabanın vites kutusunu vb. (düz vitese çevirttim) değiştirttim. Başka işler de vardı.
O nedenle çok istememe rağmen temasa geçemedim.
Şu anda katılabileceğim 4x4 grubu arıyorum.
Planladınız etkinliklerden haberdar ederseniz çok makbule geçer.
Arabada hala lastik ve yay sorunum var ama, en kısa zamanda hazır edeceğim.
tel : 532 485 71 95
selamlar,

Doğan Çelen

doğan çelen' Alıntı:
Kürşad bey,

Bende şu anda bir Mercedes G 300 var.
Daha önce de bir Lada Niva vardı.
Türkiye'nin çoğunu yol dışı dolaşmışlığım vardır.
Siteye önceden kaydoldumsa da aktivasyon sorunum vardı ve epey zamandır şehir dışında idim.
Stuttgart' da arabanın vites kutusunu vb. (düz vitese çevirttim) değiştirttim. Başka işler de vardı.
O nedenle çok istememe rağmen temasa geçemedim.
Şu anda katılabileceğim 4x4 grubu arıyorum.
Planladınız etkinliklerden haberdar ederseniz çok makbule geçer.
Arabada hala lastik ve yay sorunum var ama, en kısa zamanda hazır edeceğim.
tel : 532 485 71 95
selamlar,

Doğan Çelen

Merhaba Doğan Bey,

Aracınızın donanımına ve lastik durumuna göre çeşitli gezilerimiz oluyor, forumları takip ederseniz birisi mutlaka size uyar. Bunun dışındada aracınızın modifiyesi bittiği zaman ayrıca daha sert off road içinde haberleşiriz.

Saygılar

selamlar. kürşat bey merhabalar bende sizlere katılmak istiyorum 87 model dizel toyota hj 60 aldım yavaştan yaptırıyorum 285/ 75/16 cooper stt lastık le basladım suan tampon sepet basamak işlemleri uygulanıyor bazı konularda sıze danısmak ıstıyorum eger rahatsız etmezsem

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,646
Kaydolan Son Üyemiz
MentorMind

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR