2009 Yurt Dışı Gezi İçin Yol Arkadaşı Aranıyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Neczer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,751

Neczer

Ana Kamp
Arkadaşlar 2009 nisan ayında yapmayı düşündüğüm seyahat için yol arkadaşı arıyorum. seyahatimin nereye olacağı henüz belli değil. avrupa amerika.. güney amerika veya uzak doğu düşünmekteyim. yaklaşık 20 günlük bir tatil. maddi açıdan problemi olmayan 20 ile 30 yaş arası arkadaşlar olursa daha uygun olur. ilgilenenler ile bu başlık altında yada ozel olarak görüşebiliriz..

Etiketler
Ynt: 2009 Yurt Dışı Gezi İçin Yol Arkadaşı Aranıyor

Sevgili arkadaşım bende Avrupaya gidecek gönüllü arkadaşlar arıyorum. Bu gezi özel araba ilede olur veya kendi imkanlarımızla birkaçkişi biraraya gelerek otobüs,tren vse gemi ile de olabilir.
İstersen görüşebiliriz
İyi geceler,

Neczer' Alıntı:
Arkadaşlar 2009 nisan ayında yapmayı düşündüğüm seyahat için yol arkadaşı arıyorum. seyahatimin nereye olacağı henüz belli değil. avrupa amerika.. güney amerika veya uzak doğu düşünmekteyim. yaklaşık 20 günlük bir tatil. maddi açıdan problemi olmayan 20 ile 30 yaş arası arkadaşlar olursa daha uygun olur. ilgilenenler ile bu başlık altında yada ozel olarak görüşebiliriz..
Sevgili Neczer
yalnız ben 47 yaşındayım Bankadan yeni emekli oldum, izin ve maddiyat konusunda sıkıntım yok. Yaklaşık 4 yıl önce bir aile dostumuzla Çeşmeden Feribotla İtalyaya özel aracı ile geçip oradan da Avusturya ve Almanya yapıp uçakla geri dönmüştük.
Yazışmaları bekliyorum

ben öğrenciyim çok param yok..bi abilik yapıp da bana da yardımcı olursanız sevinirim :smiley:

Merhaba Neczer,

Anne(55) ve Babam(60) brezilyada 30-40 gün bir tatil planlıyorlar. Yaşlarının büyük olmasına aldanmayın geçen sene tüm mısır 30 günde gezdiler.
ocak yada subat ayında geziye çıkmayı planlıyorlar belki ortak bir gezi yapılabilir. Yazışmaları bekliyorum.

bende varım arkadaşlar ama 53 yaşındayım,yalnız gitmek istemiyorum..kabul ederseniz varım..arabaylada gelebilirim..

ilgilenenlere çok teşekkür ederim fakat elimde olmayan sebeplerden oturu eylul ayına gezimi ertelemek zorunda kaldım ve avrupaya gitmeye gitmeye kararlıyım uzunca bi araştırma yaptım sanırım benim için en iyisi ilk etapta avrupadan başlamak olacak az zamanda bir çok ulke gormek daha cazip.. şimdilik beklemedeyiz inşallah seneye yine burda birşeyler tasarlarız :smiley:

ben 2009 için gezi arkadaşı arıyorum ancak yurtiçi düşnüyorum. fotoğraf çekmeyi sevmesi ve neşeli olması yeterli..

Merhabalar,nereye ve ne zaman gitmeyi planlıyorsunuz

ve ne ile nasıl gezeceksiniz? yani araç olarak...

Merhaba arkadaşlar
Aralık mart arası üç ay Afrika seyahati planlamıştık arkadaşımla.
Ancak kriz nedeniyle o gidemiyecek ben ise hala niyetliyim.Daha önce Avusturalya orta güney amerika(15 ülke) uzak doğu (3 ülke) ve ceşitli avrupa ülkelerine gittim.
Sırt cantasıyla yaklaşık altı bin liraya mal olabilecek bu muhteşem yolculuğa eşlik edecek kadın arkadaşlar arıyorum.Ben de bir kadınım.
Etopyadan başlayıp aşagılara ineceğim.Güney Afrikada bitmeyi uygun buldum.Yaklaşık 11 ülkeyi kapsayacak bu seyahat.
Sevgiler

Merhaba,

Afrika ya seyahay planlayan arkadaşımızdan haber almak isterim,gidebildi mi acaba??

selammmm...bu siteyi googleda bu sayfa ile buldum ve üye oldum.merakediyorum.bu sayfadaki yazışmalar sonucu tatile çıkanlar oldu mu,memnun kaldılar mı?

tek başına tatil insanı çok acayip kasıyo gerçekten.geçen yaz 10 günlük bir tatile çıktım ve arkadaşlar erken bırakmak zorunda kaldılar.son iki gün yalnızdım.fotoğraf bile çekinemedim doğru dürüst gittiğim yerlerde.bi çok bakımdan iyi hissetmiyor insan kendini.ama tanımadığın biri ile de tatil ilginç doğrusu.tanıdığın arkadaşlar ile de zaman-maddiyat-gezilecek bölge tercihleri farklılık gösterebiliyor.benim de bu yaz için tatil planım var.deniz ve bronzlaşma gibi şeyler arka planda çünkü memleketim zaten mersin ve 2 ay gibi bir zamanım var yazın.ama tabi yeni yerler keşfetmek için ayırdığım bölüm 10-15 gün.maddi açıdan fazlasını düşünmüyorum.ama bu süre içinde görebildiğim kadar çok yer görmek istiyorum.türkiyede görmediğim çok fazla önemli bir yer kalmadı.benim için öncelikli olan çanakkale,bozcaada,gökçeada,balıkesir kıyıları bir de doğuda hasankeyf.böle bir güzergah düşünen bayan arkadaşlar var mı acaba?..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,773
Kayıtlı Üye Sayımız
166,592
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR