Ynt: 2009 Yurt Dışı Gezi İçin Yol Arkadaşı Aranıyor
selammmm...bu siteyi googleda bu sayfa ile buldum ve üye oldum.merakediyorum.bu sayfadaki yazışmalar sonucu tatile çıkanlar oldu mu,memnun kaldılar mı?
tek başına tatil insanı çok acayip kasıyo gerçekten.geçen yaz 10 günlük bir tatile çıktım ve arkadaşlar erken bırakmak zorunda kaldılar.son iki gün yalnızdım.fotoğraf bile çekinemedim doğru dürüst gittiğim yerlerde.bi çok bakımdan iyi hissetmiyor insan kendini.ama tanımadığın biri ile de tatil ilginç doğrusu.tanıdığın arkadaşlar ile de zaman-maddiyat-gezilecek bölge tercihleri farklılık gösterebiliyor.benim de bu yaz için tatil planım var.deniz ve bronzlaşma gibi şeyler arka planda çünkü memleketim zaten mersin ve 2 ay gibi bir zamanım var yazın.ama tabi yeni yerler keşfetmek için ayırdığım bölüm 10-15 gün.maddi açıdan fazlasını düşünmüyorum.ama bu süre içinde görebildiğim kadar çok yer görmek istiyorum.türkiyede görmediğim çok fazla önemli bir yer kalmadı.benim için öncelikli olan çanakkale,bozcaada,gökçeada,balıkesir kıyıları bir de doğuda hasankeyf.böle bir güzergah düşünen bayan arkadaşlar var mı acaba?..