2009 Toyota Hilux Yükseltme Kiti ve Snorkel Montajı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 303
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 73,037
Ynt: 2009 Toyota Hilux Yükseltme Kiti ve Snorkel Montajı

erkinergun' Alıntı:
lastiklerinden memnunum ama Erkan..

:smiley: Yok,lastiklerle ilgili demiyorum,tabiki memnun kalıcaksın dermişimmmm ;D ;D

Burda konu,aracın yükselmesi,kilit gibi etkenler v.s yani :smiley:

Etiketler

fatihk26' Alıntı:
zaten araç daha fazla gücü kaldıracak durumda çünkü arkası çok hafif, özellikle kaygan zeminde tehlikeli ama bizim araçlarda L200 gibi sürekli 4*4 konumda kullanılabilseydi o zaman çok güzel olurdu herhalde ama belki 10-20 hp ilave gücün zararı olmaz bu arada yurt dışında 144 beygire çıkarmışlar 2.5 leri.....

Yeni hilux 4 çeker sistemi hakkında bilgi istiyorum,sürekli 4 çeker olmadığı doğrumu ?

suleymani' Alıntı:
Yeni hilux 4 çeker sistemi hakkında bilgi istiyorum,sürekli 4 çeker olmadığı doğrumu ?

Eski Hilux da sürekli 4 çeker değildi. Pick-up sınıfında aracın sürekli 4 çeker olması çok istenen birşey değil, ek olarak asfaltta 4x2 sürüş ciddi yakıt ekonomisi sağlıyor.

Benim sormak istediğim "L200 gibi sürekli 4x4 konumda kullanılabilseydi" ne demek ve ne manada söyleniyor?

mitsubishi L 200 pikapta merkezi viskoz kavramalı defransiyel sayesinde sürekli 4x4 olarak kullanılabiliyor. normal pikapları kuru asfalt zeminde 4x4 kullanılamıyor. (toyota hilux, isuzu gibi) bu sistem ilk defa mitsubishi pikapta kullanıldı. (pikaplar arasında ). tabiki 2 çeker moduda var. selamlar

orsamer' Alıntı:
mitsubishi L 200 pikapta merkezi viskoz kavramalı defransiyel sayesinde sürekli 4x4 olarak kullanılabiliyor. normal pikapları kuru asfalt zeminde 4x4 kullanılamıyor. (toyota hilux, isuzu gibi) bu sistem ilk defa mitsubishi pikapta kullanıldı. (pikaplar arasında ). tabiki 2 çeker moduda var. selamlar

l200 lerdeki defransiyelin dez avantajlarıda bulunuyormu ki toyota gibi teknoloji ve arazi aracı deneyimi mitsubishiden geride olmayan bir firma bu sistemi kendi aracına koymamış?

kimbilir . tamamen jeep lerdeki pahalı sistem mitsubishi L 200 deki. jeep derken g.cherokee commander ,land rover grubu ,toyota land cruiser suzuki g.vitara gibi araçlarda merkezi defransiyel kullanılıyor. ama bakıyorsun arazinin kralı jeep rubicon böyle bir sistem kullanmıyor.

son hali ile HİLUX

P1190049.jpg

2010-04-04 belgrad gezisi 340.jpg

2010-04-04 belgrad gezisi 341.jpg

2010-04-04 belgrad gezisi 342.jpg

2010-04-04 belgrad gezisi 343.jpg

Burak,senin araç çamurlu bi başka güzel duruyo be :smiley:

HEHEHHEHEH abi o senin güzelliğin :smiley: bende öyle düşünüyorum ama işe gidip gelirken üst başı kirletiyor yoksa bırakıcam yıkatmıyıcam . :smiley:

hilüxleri kırmak gerçekten zordur. kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.

bu gün aracıma sprintbooster taktırdım , ve aracın hantallığı gitti , araç daha atak oldu , daha çabuk gaza tepki veriyor , üst viteslerde denemedim , 1-2-3 cü viteslerde çok rahat hızlanıyor , şikayetlerim % 70-80 yok oldu , sport modda araba kullanıyor gibiyim daha çok yeni size kullandıkça gelişmeleri söylerim.

hilux larda gaz yememe gibi , sanki bu motor bu aracı kaldıramıyor gibi bir his var ( tabi lastiklerimiz standart dışı ) ben bu sorunu sprinbooster la çözdüğümü düşünüyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR