2008 ford ranger THUNDER kullananlar deneyimi olanlar önerileriniz ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alperergün Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,912

alperergün

Yeni Üye
2008 model ford ranger thunder alma arefesindeyim. fiyatları kendi sınıfındaki araçlara göre bir nebze daha hesaplı ve motorlarının güçlü sağlam olduğunu biliyorum. Doğa gezileri avcılık vs. için alacağım ve donanımını bu amaçlara yönelik yapacağım. Doğru yoldamıyım? , yanlış yoldamıyım? , araç hakkında bilmediklerim varmı? yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada özellikle alacağım bir araç yok şu an. Etrafınızda temiz alınabilecerk thunder varsa bilgilendirebilirsiniz..teşekkür ederim..

Etiketler
Ynt: 2008 ford ranger THUNDER kullananlar deneyimi olanlar önerileriniz ?

14/10/2011 tarihinde almıştım aldığın gün kaza yaptım araç perte çıktı fazla bir beraberliğimiz olmadı kendisi ile 2008 model otomatik vites bir araçtı uzun yolda 9,5 litre yakıt tüketimi vardı. 600 km kullana bildim. Sahibiyle noterde ayak üstü konuşmamız şehir içi 12 litre arazide 14-15 litre tüketim var demişti.

inşallah gönlünüzden geçen araçı bulursunuz.

Burası garaj bölümü, araçlarınızda yaptığınız modifikasyonları paylaşabileceğiniz bölüm yani.Araç tavsiyesi alacağınız bölüm değil.Lütfen forumu daha dikkatli kullanalım.

murat bey açıklamanız için teşekkür ederim.

ticari araba almayı düşünüyorum ama hususi olarak kullanacağım.alacağım araç 2008 model ford fiesta van sırf model yılı yüksek diye tercih ediyorum ,düşüncesi olan varmı ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,569
Kaydolan Son Üyemiz
lystrakon

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR