2006 TD4 HSE İçin Aksesuar Hk.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan maximus14 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,101

maximus14

Ana Kamp
Merhaba;

Bu hafta 2006 model Freelander TD4 HSE Paket aracımı buldum,sonunda içime sindi ve aldım.Tecrübeli arkadaşlardan bazı bilgiler isteyeceğim.Ben Bolu'da ikamet ediyorum ve aksesuar,yedek parça vs bulmam zor oluyor.En yakın Ankara'dan bu ihtiyaçlarımı gidereceğim sanırım.

-Ön farlar ve arka stoplar için korumaları nereden temin edebilirim ve yaklaşık ne kadar tutar?
-Arka stepne koruyucunun paslanmaz(öyle tahmin ediyorum)bir çerçevesi var aynı şekilde bununda fiyatı ne kadardır?
-2004 üstü kasalarda multimedya sistem kullanan arkadaş varsa(GPS vs içinde olan müzik sisteminin yerine gömülen) bu kasalar için uygun marka ve set hangisidir?
-Birde aracın üzerindeki lastikler michelin ve 4 mevsim.Malum Bolu'da kar yağdımmı yağar,kar lastiği kullananların tavsiyesi ne olur?
-Ankara'da oturan arkadaşlar servis hizmetini nereden alıyorlar,çoğunluğun memnun olduğu bir servis varsa bilmek isterim.Zira daha ağır bakımları kaç km'dedir onu öğreneceğim.:smiley:

Biraz fazla oldu ama cevap verirseniz sevinirim.

Tşk

Sertaç

Etiketler
Ynt: 2006 TD4 HSE İçin Aksesuar Hk.

maximus14' Alıntı:
Merhaba;

Bu hafta 2006 model Freelander TD4 HSE Paket aracımı buldum,sonunda içime sindi ve aldım.Tecrübeli arkadaşlardan bazı bilgiler isteyeceğim.Ben Bolu'da ikamet ediyorum ve aksesuar,yedek parça vs bulmam zor oluyor.En yakın Ankara'dan bu ihtiyaçlarımı gidereceğim sanırım.

-Ön farlar ve arka stoplar için korumaları nereden temin edebilirim ve yaklaşık ne kadar tutar?
-Arka stepne koruyucunun paslanmaz(öyle tahmin ediyorum)bir çerçevesi var aynı şekilde bununda fiyatı ne kadardır?
-2004 üstü kasalarda multimedya sistem kullanan arkadaş varsa(GPS vs içinde olan müzik sisteminin yerine gömülen) bu kasalar için uygun marka ve set hangisidir?
-Birde aracın üzerindeki lastikler michelin ve 4 mevsim.Malum Bolu'da kar yağdımmı yağar,kar lastiği kullananların tavsiyesi ne olur?
-Ankara'da oturan arkadaşlar servis hizmetini nereden alıyorlar,çoğunluğun memnun olduğu bir servis varsa bilmek isterim.Zira daha ağır bakımları kaç km'dedir onu öğreneceğim.:smiley:

merhaba üstadım,İzmirde land rover servisim var,yetkili servisten ayrıldım ve söylemek istediğim;

Land Rover Freelander (L314) Aracınıza maalesef söylemiş olduğunuz aksesuarlar orjinal olarak temin edilebilmektedir ve fiyatları da birhayli pahalıdır.Size tavsiyem İstanbul Kayalar oto veyaAnıl Oto ya istediklerinizi sorup fiyat alabilirsiniz.Her şartta yetkili servislerden fiyatlar düşük olacaktır,Mesela Range Rover Sport gibi bir araca yan basamak 450 -750 TL arası iken sizin aracınıza yan basamak sadece orjinal olarak temin edilebildiği için 400 Euro civarıdır.
Multimedia ile ilgili Bir fikrim yok bu tür uygulamalar yapmadık ama güzel şekilde uyduran var(tavsiyem araca takılacak cd çalar yeri renklerine en yakın cihaz olursa orjinal görünücektir)
Ağır bakımları ile ilgili
Bakımları 15 bin Km de bir yapılır,Ve her bakımda yağ-hava-siklon(motor havalandırma)filitre-polen filitresi değişir 75 bin km ve katlarında bu değişenlere ilave olarak otomatik şanzıman yağı ve mazot filitresi değişir.
Lastikle ilgili:İyi marka her kar lastiği işini görecektir.Hazır kardan açılmışken aracına 2 adet değil 4adet zincir takacağını unutma(çünkü herdaim 4çeker)
Stepne koruyucu da iyi fiyattır yinede sor.
takıldığın yer olursa yardımcı olmaya çalışırım...

maximus14' Alıntı:
Merhaba;

Eklemek istediğim bir şey daha var,tabiki yan basamak belki çok ucuza bulabilirsiniz fakat aracın bir tarafına kaynakla veya başka usülsüz yöntemlerle takılabilir şeklinde olacaktır.Tabi seçim size kalmış.

Hızlı cevabınız için teşekkür ederim.Aksesuarlardan sadece yan basamak üzerinde vardı.Multimedyayı en sona bıraktım.Ama far ve stop korumaları dediğiniz yerlere soracağım.Lastik konusuda evet 4 tane michelin düşünüyorum haftaya ilk işim ona bakmak.

Teşekkürler

arka stepne koruyucu 280 tl civarında
far koruma takımları ön arka toplam 400 ü buldu
multi medyada en uygun ve en iyi fly audio çok süper 1500 tl tuttu
ankarayı bilmem istanbulda maslakta bi çok yer var

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR