2006 Nissan Pathfinder 2.5 Dci---- Doğa Gezgini ---- Tokat

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DOĞA GEZGİNİ Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 53
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,278
Hocam bende bir zamanlar sorento vardı. Onda da aynı butonlar vardı. 2H 4H ve 4L ama difransiyel kilidi yoktu araçta. 4L bildiğim kadarıyla gücü 4 tekere eşit dağıtıyor. Yani dif. lock ayrı bir şey diye biliyorum. Yanlışım varsa düzeltin lütfen. Araç 4L olsa da dif lock yoksa ve çapraz iki teker boşa çıktığı zaman araç yerinden kımıldamıyor. Bildiğim kadarıyla dif lock olan araçlar bu durumlarda sıkıntısız ilerlemeye devam eder çünkü LSD yere basan diğer tekere de güç aktarır. Pathfinder'da bahsettiğim şekilde difransiyel kilidi var mı? Yoksa sorentolar gibi sadece gücü eşit olarak dağıtıyor mu?
Bu aralar Pathfinder almayı düşünüyorum ama dif. lock yoksa sorentodan pek bir farkı yoktur. Ya da sonradan takmak için temin edilebilir mi? Sorento için dif. lock bulamamıştım çünkü.
Saygılar

Etiketler
merhaba, bende aranıza yeni katıldım patfinder 2006 model 94.000 2.5 dizel kullanıyorum yeni aldım nasıl bir araç sizce neye dikkat etmem gerekiyor

merhaba, bende aranıza yeni katıldım patfinder 2006 model 94.000 2.5 dizel kullanıyorum yeni aldım nasıl bir araç sizce neye dikkat etmem gerekiyor
Hayırlı uğurlu olsun Rabbim kaza bela vermesin inş. Bende aylardır bakıyorum ama düşük km'de denk gelmedi. Siz tanıdıktan falan mı aldınız? İlan sitelerinin çoğu takibimde de o yüzden sordum

Aslında resimdeki aracı hatırlıyorum. 1 gün ilanda kalmıştı. Telefonda görüşmüştüm. Ertesi gün sahibi aradı beni. Satmaktan vazgeçtiğini ve 2 ay sonra satacağını söylemişti. Kısmet sizeymiş demekki..

benim bildiğim kadar motora hararet yaptirmadiginiz surece sikinti cikmiyor ancak motora hararet yaptirirsaniz ust blok catlatiyor.

ben yaklasik 5 yildir kullaniyorum ve cok memnunum son kalan temiz araçlardan birini almissiniz hayirli olsun.

merhabalar...2006-2010 R51 2.5 dci motorunu sandık sıfır getiren birileri var mı tr de ? bilginiz var mı ? veya bu motorlar sıfır artık üretilmiyor mu ?