2006 Model Daihatsu Terios ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sadness77 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,797

sadness77

Kamp I
2006 model 1.3 motor lu 30000 km de terios sizce 21 500 edermi ve arazide ne kadar başarılı oluyor cevaplarsanız sevinirim

Etiketler

Ynt: 2006 Model Daihatsu Terios ?..

eski kasa bu araç bana yardımcı oluranız sevinirim araç full deri döşeme yalnız

biraz pahalı gibi. ben 2009 kullanıyorum. çok memnunum. arazi verimi tabiki çok geniş bir konu...olay gidip unimoga kadar dayanıyor doğal olarak. amaç gezmekse çok iyi iş görür. bence yeni kasalara bak. içi dışardan görünümüne göre çok geniş. biraz daha güç istersen 1.5 e bak. ama tahminim 1.3 te işini görür. almadan önce yaptığım araştırmalarada dayanarak araç çok sağlam ve sorunsuz. düşük viteslerde araç bir hayli güçlü. ancak boğaz köprüsü asya dan avrupaya çıkışta en sağ şerite geçmek durumundasınız. düz yolda yüksek süratlerde çok iyi. kliması buz gibi yapmıyor ama kurtarır...keyfle bineceğiniz bir araç. tavsiye ediyorum. servis rakamları oldukça makul...

parç sıkıntısı yaşıyomusunuz yani ben yalovadayım burası ufak yer ondan solayı sotuyorum parçaları pahallımıdır sizce

parça ve periyodik bakım fiyatları sitesinde var. parça sorunu olmadığını biliyorum. yukardada belirttiğim gibi. off road dan kastınız önemli. benim için off road yedigöllere gitmek...hard off road yapmayacaksanız kolay kolay da parça sorunu yaşayacağınızı sanmıyorum. bu araç neticede bir toyota...ve türkiyeye gelenler japon yapımı...bilgilernize...

kesinlikle hard offroad yapmıcam zaten öyle bir durum olursa teknik çlışmalara başllarım benim istediğim biraz sudan geçsin biraz çamurdan gitsin hepsi bu birde modifiye parçalarını bulabileceğim yerlerin varsa elinizde link ini gönderirseniz mesea tepe 4 lü spot aydınlatma örnek olarak bu gibi parçaları nerde bulabilirim bu aada ilginize teşekkür ederim gayet sağlıkı bilginizle aydınlattınız beni

http://www.daihatsu.com.tr/satissonrasi.asp

satın almadan önce yabancı forumlarda baya araştırmıştım. eksperler ortalama notlar verirken kullananların ise neredeyse tamamı memnun. temiz bir araç bulun ve alın derim. ikinci el için terios bayilerinede uğrayın. çekmeköydeki mağaza-servis çok iyi... aksesuar ve modifiye konusunda pek bilgim yok...

cheg' Alıntı:
biraz pahalı gibi. ben 2009 kullanıyorum. çok memnunum. arazi verimi tabiki çok geniş bir konu...olay gidip unimoga kadar dayanıyor doğal olarak. amaç gezmekse çok iyi iş görür. bence yeni kasalara bak. içi dışardan görünümüne göre çok geniş. biraz daha güç istersen 1.5 e bak. ama tahminim 1.3 te işini görür. almadan önce yaptığım araştırmalarada dayanarak araç çok sağlam ve sorunsuz. düşük viteslerde araç bir hayli güçlü. ancak boğaz köprüsü asya dan avrupaya çıkışta en sağ şerite geçmek durumundasınız. düz yolda yüksek süratlerde çok iyi. kliması buz gibi yapmıyor ama kurtarır...keyfle bineceğiniz bir araç. tavsiye ediyorum. servis rakamları oldukça makul...
aracınızı iyi günlerde kullanın.arazide çektiğiniz videolarınız varsa seyretmek isterim.

araç yarın alınacak inşallah hafta sonu uludağa keşif gezisi yapmak sitiyoruz gerçekleşirse resimlerini zevkle koyarım

yalovada terios veya farklı araç 4x4 olan varsa hep beraber bir gezi yapalım yalovada

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

SON KONULAR

Geri