oguz1134' Alıntı:postaneden e devlet şifresi alıp egm den plaka sorgulama yapsın almak isteyen alıçı arkadaşlarım..egerki sahibinden satan olursa ne zaman aldığı belli oluyor yürütemeip sattıgıda ortaya cıkıyor..
5664 mesaj cekince hasar sayısı asar paraları cıkıyor..bazaende bir şekil yapıp cıkmamasını saglıyorlar o zamanda trafik sigortası acentesi bir arkaşdan yardım alınarak şase nodan sorgulanmalı..
+tüv de gecmiş km leri mesaj atıyor..
Tork artışı için 4L ye almam lazım, o zaman da kilit devreye giriyor, asfaltta sert viraj da var, kırar dökerim diye korkuyorum. 4H ye alsam sadece patinajı engeller, tork artışı yok. (Bildiğim kadarıyla)dr_musty' Alıntı:o tarz dik rampalarda durup kalkmak zorunda kaldığınızda aracınızın arazi vitesini kullanın derim size,problem yaşamadan kalkarsınız emin olun..
semaver' Alıntı:Tork artışı için 4L ye almam lazım, o zaman da kilit devreye giriyor, asfaltta sert viraj da var, kırar dökerim diye korkuyorum. 4H ye alsam sadece patinajı engeller, tork artışı yok. (Bildiğim kadarıyla)
xl 7 de orjinalde kilit mi var siz mi taktırdınız?semaver' Alıntı:Tork artışı için 4L ye almam lazım, o zaman da kilit devreye giriyor, asfaltta sert viraj da var, kırar dökerim diye korkuyorum. 4H ye alsam sadece patinajı engeller, tork artışı yok. (Bildiğim kadarıyla)
semaver' Alıntı:Tork artışı için 4L ye almam lazım, o zaman da kilit devreye giriyor, asfaltta sert viraj da var, kırar dökerim diye korkuyorum. 4H ye alsam sadece patinajı engeller, tork artışı yok. (Bildiğim kadarıyla)
4L de oran %50ön -%50arka değilmi suzukilerdeoguz1134' Alıntı:bizim aracla 4L viteste asvaltta 360 derece dönmeye kalkarsanız ön dif+arazi şanzımanı aşagıya düşer...bilmem anlatabildimmi..
her şeyide benden degil..forumu geriye dogru taratıp ögrenseniz..iyi olacak..
kilit bizim araclarda standart olarak kapı + bagajda var başka yerde yok..tur.. ;D ön dife arka dife +istepneye asma kilit de takılıyor..
AWD>>araclarda içinde limited silip defransiyel barındıran bir kutu olur..sınırlı kaydırmalı sistem diftir işin aslı ..
subaru evo gibi wrc araclarda ön arka ortada l.s.d. vardır 4 teker patide yan gitme özelliği vardır..kasalarında asvaltta kasma burulma..olmaz..bizde..olur..demekki siz yanlış arac aldınız..bence istedikleriniz bizde yokda..? ;D