Ynt: 2006 Grand Vitara XL-7 '2.0 TD Enjektör Kaynatma Sorunu + Çözümü..!
vites geçişleri hiç rahat değil?
pedalmı sert..?
pedala tam basmana ragmen hırt ..gırc vesaire ses mi yapıyor..? buda baskı calışmıyor demektir. hidrolik merkezin içinde miniçik alyans yüzüğe benzeyen kaucuk o ring halkalar vadır onları degişip yağı yenilemeli..

merkezdense,,belki o basıp acamıyordur..

volanı torna edip japon daikin öneririm..ama bendede takıp kullanma nasip olmadı ama..o marka japonların 1 numarası alternatifsiz..
dagıtıcısı maslakta..sanırım fcs oto..ama parekendeci degiller tek satmazlar bir japon parcacı yada servisinden istersen oradan alıp sana satarlar..
xl-7 konusunda kısmetsizlik + şanssızlıkta ben şu an için 1 numarayım.. seni 2 numaraya yazayımmı ..? sen bir debriyajı 3-5 kere degişirsen beni gececen seni 1. mi yapsak doktorum..
bu enjektör kıran kapak catlatan kıran ilk xl -7 ben degilim.. cok kulagıma geldi önemsemedim..

cıkmacılar ve parcacılarla yaptığım muhabbetlerde olduydu konu..sanayilerdeki mazot pompacılarıenjektör temizliyenlerden tornacılara kadar her hes konuyu biliyor bir ben fransız kalmşım..
bu araca sahip hiç kimse neden se bu böyledir diye paylaşmamış..

bizlere ışık tutmamış..

ne yapacak çünkü aracı hemen satıp kendini kurtacak kimseye duyurmaması lazım..
bu bende böyle degil..ben buna binecem ..o üstünde istemesede binecem başka yolu yok..zarar ziyan aldı başını gidiyor..en az 5 sene yada 100 bin km binmeyi hedefledim kaça mal olursa olsun.. ???
xl-7 TD alacak arkadaşlara önerim >> servis kayıtları var ise trigeri kayışı rulmanı vs bakımlı bir arac alıyorsanız cebinizde bir 5 lik bulundurun..
servis gecmişi belli degil ise miktar 10 bin dir bilğinize ..agır bakımı..!
motor istiyenine denk gelirseniz..onada hayal güçünüzü kullanın benim fikrim yok derim.

;D