troyexplorer
Zirve
Sgl tuning , kozyatağı carefour un arka tarfında gümrüğe giden yol üzerinde , fiyat 200 küsür lira
Hocam iyi günler. Benim 2006 kasa vitarada gunduz farları (park lambaları) sarı. Bunu ledlerle değiştirmek istiyorum. Muayene de bu park lambalarına bakıyorlar mı? Bir de hiçbir yerde değişim videosunu bulamadım. Bunu kendim değiştirmek istiyorum, nasıl yapabilirim?
2006 yeni kasa benzinli otomatik jlx-al modeli. Yakıt benzinde Ankara şehiriçi sıkışık trafik 12.5 lt benzin, 15 lt lpg yakar. Şehirler arası gaz pedalına basılma tarzına göre 9 lt ye kadar az (benzin) yakabilir. Yol tutuşu mükemmel, eski aracım aurisimin arkasının kaydığı yerlerden bununla daha hızlı geçiyorum herhangi bir kayma savrulma yok. İç malzeme kalitesi tatminkar. Trim sesi az. Dış tasarım ise kişiden kişiye değişir ama ben çok seviyorum. Çekişi aynı motora sahip xtrail ve rav4 e göre biraz daha duşuk çünkü lastik ebadları bu araçlardan daha büyük, araç daha ağır ve son olarak sürekli dört çeker. Şuanki şahsi yaşadığım problemler ise klimanın on goğus yuze ufleyen kanalları bazen uflemiyor ve klima surkilasyon ışığı yanıp sonerek uyarı veriyor (bu sorun vitaraların bazılarında oluyormuş, on goğus sokulmesi lazım dediler ama elletmedim.). Vitesimde ufak bir kavrama sıkıntısı var ama henüz goturmedim bakalım başımıza kaç kuruş masraf açacak. Son olarak da subapları lpg ye karşı hassas. Lpg takıldıktan sonra her 20 bin km de ust kapak açılıp subapların şimlerinin kontrol edilmesi gerekiyor. Bu da 300-500 ₺ arası bir maaliyet. Benden bu kadar yardımcı olabildiysem ne mutlu.hocam 2006 yeni kasa benzinli mi dizel mi acaba aracınız. acaab arac hakkında tecrübelerinizi aktarabilrmisiniz kısaca mümkünse
Eski aracımı satmaya çalışırken nelerle karşılaştığımı yazsam ufak bir şaka kitabı olur. Allah kolaylık versinİnsanların enterasan pazarlık anlayışına istinaden fiyatı 53000 liraya çıkardım
İdrak yollarında taş olmayanlar bu araçla vedalaşma rakamımı umuyorumki anlar
2006 yeni kasa benzinli otomatik jlx-al modeli. Yakıt benzinde Ankara şehiriçi sıkışık trafik 12.5 lt benzin, 15 lt lpg yakar. Şehirler arası gaz pedalına basılma tarzına göre 9 lt ye kadar az (benzin) yakabilir. Yol tutuşu mükemmel, eski aracım aurisimin arkasının kaydığı yerlerden bununla daha hızlı geçiyorum herhangi bir kayma savrulma yok. İç malzeme kalitesi tatminkar. Trim sesi az. Dış tasarım ise kişiden kişiye değişir ama ben çok seviyorum. Çekişi aynı motora sahip xtrail ve rav4 e göre biraz daha duşuk çünkü lastik ebadları bu araçlardan daha büyük, araç daha ağır ve son olarak sürekli dört çeker. Şuanki şahsi yaşadığım problemler ise klimanın on goğus yuze ufleyen kanalları bazen uflemiyor ve klima surkilasyon ışığı yanıp sonerek uyarı veriyor (bu sorun vitaraların bazılarında oluyormuş, on goğus sokulmesi lazım dediler ama elletmedim.). Vitesimde ufak bir kavrama sıkıntısı var ama henüz goturmedim bakalım başımıza kaç kuruş masraf açacak. Son olarak da subapları lpg ye karşı hassas. Lpg takıldıktan sonra her 20 bin km de ust kapak açılıp subapların şimlerinin kontrol edilmesi gerekiyor. Bu da 300-500 ₺ arası bir maaliyet. Benden bu kadar yardımcı olabildiysem ne mutlu.
DDIS fransız motoru. Xl-7 modelleri saç baş yoldurtur sakın bulaşmayın. Yeni kasalarınki az sorunluymuş duyduğuma göre onlarda da meşhur egr valfi sorunu var sanırım. Renaultlarda kullanılan 1.9 dizellerle aynı motor fakat parçaları birbirine uymuyormuş öyle diyorlar. Dizel alacaksanız km çok yüksek olmasın.verdiğiniz bilgiler için tesekkür ederim. anladığım kadarıyla temiz ve az km bir araç bulmak lazım o da fiyatları biraz yüksek malesef piyasayı şişirdiler iyice. bir de 1.9dssi dizellleri merak ediyorum aralarında nasıl bir fark var acaba hem performans yakıt ve servis masraf olarak sonuçta memur maaşıyla biyere kadar![]()
Teşekkür ederim, onurlandırdığınız içinKaptan yazınızı okuyum nerde bu gizemli vitara derken arabayı sahibinden sitesinde görmek film gibi oldu benim için!4*4 araç araştırıyorum ama malesef bütçem20-30 binlerde geziyor, ama acınız kesinlikle 53binden fazlasını hak ediyor, emeğinize sağlık ne diyelim.
Okudukça ne kadar üşengeç bir insan olduğumu tekrar anladım!![]()