troyexplorer
Zirve
Bu model tampon köşe koruma plastikleri hoşuma gitti hemen yurtdışı araştırmalara başladım, orjinal suzuki aksesuarı sanırım
Pardon hayır , megazip değil başkaMegazipten mi sipariş verdiniz orjinal ürünü?
Teşekkür ederim, almak isteyenlerde farkında ama işte ne kadar ucuza kapatırsam modunda herkes ,48000 liraya alma umuduyla bekleyen baya bir kişi var, aracın geldiği son durum her yönüyle o kadar hoşuma gidiyorki , 100 liraya tahammülüm yok yani 50000 liradan 1 kuruş aşağıya vermeyi düşünmüyorum , satılıp satılmaması umrumda değil açıkçasıVermiş olduğunuz emek ve yaptığınız paylaşım için saygı ile eğiliyorum...
Baştan sona roman gibi okudum. Elinize emeğinize sağlık. Yapmış olduğunuz iyileştirmeler baş ucu kaynağı misali olmuş.
Alan kişinin de hayrını göreceği evladiyelik bir araç
Bir yerden öğrenmedim, usta milletinin yaptığı işlerdeki özensizlik ve gelişi güzellik sayesinde kendim yaparım içime anca böyle siner mantığıyla kendi kendine oluşan beceri diyelimSayın troyexplorer, bu iyileştirmeleri yaparken sokme takma işlerindeki bilginizi nereden edindiniz? Ben sokmeye kalkışsam kesin pimler elime gelir bir yerleri kırarım diye korkuyorum
Burda varmı hiç araştırmadım ama ben ebay veya aliexspress ten almıştım bu takımıSn Troyexplorer
Giriştiginiz iyileştirme çabalarınızın için emeğinize sağlık çok başarılı ve keyifli olmuş. Sizden bir rica olacak plastik aksamı sökmekte kullandığınız özel el aletlerinizin bizlere görselini paylaşabilirmisiniz. Bizlere fikir verme açısından. Piyasada gördügün ustalar tornavida ve tellerden kendileri uydurdukları aparatlarla plastik aksamlara hunharca müdahelerini gördükçe icim yanıyor ve kendim yapmak konusunda gerçekten çok büyük cesaret verdiniz.
Saygılarımla.
LAMRETOEJ
SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi