2005 Model Nissan Country 4X4 Diesel

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KeşfiTarkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 56
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,456
Ynt: 2005 Model Nissan Country 4X4 Diesel

Keşfi bey merhaba. Asfaltttan araziye girmişsiniz benim gibi. ;D ;D ;D
Hoşgeldiniz.Araç çok güzel çok dolu,tebrikler.

Etiketler

SELAM BENİM ARACIM 2005 MODEL RALLY RAİD TORSİYON ÇUBUKLARINDAN SONUNA KADAR YÜKSELTTİM ÖNTARAFI DAHADA YÜKSELTMEK İÇİN TORSİYON ÇUBUKLARINIMI DEĞİŞTİRMEK GEREKİYOR ?

tuncel' Alıntı:
SELAM BENİM ARACIM 2005 MODEL RALLY RAİD TORSİYON ÇUBUKLARINDAN SONUNA KADAR YÜKSELTTİM ÖNTARAFI DAHADA YÜKSELTMEK İÇİN TORSİYON ÇUBUKLARINIMI DEĞİŞTİRMEK GEREKİYOR ?

evet daha sert torsion çubukları var bununla beraber üst salıncaklar da değişmesi gerekiyor yada lastik değme sorunu için se bodylift yapabilirsin kasa yükseleceğinden dolayo bir nebzede olsa rahatlatır arkaya sürtmeyi.

işin doğrusu 3" lik suspansiyon kiti getirip takmak torsionlar,amortisörler,salıncaklar,arka makaslar hepsi kitte mevcut 33" lastiğe kadar kullanışlı..

saygılar,

slmlar bende de 2005 model rally raid var güsel bi liste yaparsak maliyet nerelerde olur bi vinç i nereye koydunuz hangi şekilde yanii saygılar....

NVR01' Alıntı:
slmlar bende de 2005 model rally raid var güsel bi liste yaparsak maliyet nerelerde olur bi vinç i nereye koydunuz hangi şekilde yanii saygılar....

selamlar,
sağlam bir liste yaparsak 15.000 usd bulur araç hariç burda önemli olan aracı ucuza bulmak , vinç ARB tamponun içinde M 8000 warn.

saygılar,

NVR01' Alıntı:

listeye de burdan ulaşabilirsiniz bu sayfalara yazmıştım http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=52317.0

tarkan bey 3" lik suspansiyon kiti ni nereden temin edebiliriz ? saygılar.

aynen nerden temin edilir maliyet nedir + warn ön tampon ve vinç ile birlikte maliyeti ne olur hazırda varmıdır....

tuncel' Alıntı:
tarkan bey 3" lik suspansiyon kiti ni nereden temin edebiliriz ? saygılar.

Tuncel bey selamlar,

kitleri ve diğer aksesuarları biz getiriyoruz sipariş ile beraber 1 ay süre alır daha hızlı isterseniz çok fazla nakliye ödemek zorunda kalıyoruz bunuda tavsiye etmem açıkcası

saygılar,

NVR01' Alıntı:
aynen nerden temin edilir maliyet nedir + warn ön tampon ve vinç ile birlikte maliyeti ne olur hazırda varmıdır....

3" suspansiyon kit : 3000 usd ( rancho9000 9 ayarlı amortisörler 4 adet, ön üst salıncaklar, %30 sıkmaya karşı daha mukavemetli torsion barlar,arka makas eklemeleri 3" için)

ARB ön tampon ve warn winch(m8000) : 3000 usd.

bunlar türkiye teslimi en erken 15 gün en geç 1 ayda elde olur.

saygılarımla,

Keşfi Tarkan Özgüç.

Tarkan bey selam benim aracımın şu anki haline 85 yanak lastik taksam tampona deyme bakımından bir sorun olurmu acaba ??? Birde aracı modifiye ettikten sonra muayeneden geçmek için ruhsatta ne gibi değişiklik yapmamız gerekiyor teşekkürler...

tuncel' Alıntı:
Tarkan bey selam benim aracımın şu anki haline 85 yanak lastik taksam tampona deyme bakımından bir sorun olurmu acaba ??? Birde aracı modifiye ettikten sonra muayeneden geçmek için ruhsatta ne gibi değişiklik yapmamız gerekiyor teşekkürler...

Ne tarz modifiyelerden bahsediyorsunuz ?

Tampon, ilave far, büyük lastik vb. muayenede sorun olmuyor.

aracı yükselme kitiyle dahada yükseltirsek orjinalinden farklı diyerek muayeneden geçirmeyebilirler diye düşünüyorum. adamlar arka bagaj kapağımı ellerine metre alıp ölçmüşlerdi ölçülere uyuyormu diye...

slm arkadaşlar.bende sizler gibi nissan çift kabin hastasıyım.sizlerin bu mükemmel araçlarını gördükçe dahada çok seviyorum. gerçekten modifiyede üstünüze yok herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüyorsunuz.nasip olursa bende bir tane çift kabin alıcam.çünkü kömürcülükle uğraşıyorum hemde av ve doğa hastasıyım.bu siteyi arkadaşım tavsiye etti gerçekten muhateşem.hepinize saygılar murat67.zonguldak

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,771
Kayıtlı Üye Sayımız
166,593
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR