KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
teşekkürler ilginiz için
Gökhan Beyin söylediklerine aynen katılıyorum.Ben de de aynı araçtan var.Size tavsiyem triger zincirinin orjinalini temin etmeden arabayı sakın açtırmayınız.Çünkü bu parça stokta bulunmayan bir parça.Yoksa benim gibi bir aya yakın arabaya binemeyip parçanın gelmesini beklersiniz.Size kolay gelsin
-43 de mtorumun yag pompasının arızanlanması nedenıyle aracımda yatak sesı oldu japonyadan orjınal parcalarla motor toplatıyrum her seyı sıfır toplam motorun bugune kadar malıyetı 12bınlıra ama durmak yok hazır gtmısken dıger mmodıfıkasyonlara devam
snorkel ve kupa yukseltme montajı
----------------
------------------------
-----------------------
-------------------
daha cok kazalrda haklı bıle olsanız experler sıkıntı yaratıyor polısınde ceza yazma yetkısı var ama o kadar bunun ustunde durulmuyor onların en fazla dıkkat ettıgı tepedekı sıslambaları oluyor onlarla lgılı 155 e cok sıkayet gıttı ıcın onların daha cok ustunde duruyorlar
snorkel ve kupa yukselt mesınden sonra cumartesı gunu saolsun fatıh ve selımsanı dostum ''zibidi'' nın ön- arka demır tamponların ölçüleri almıs... Sonrasında ıkı tamponu komple alıp gittmisler ;D ;D ;D