2004 Model 2.0 Grand Viıtara Modifiyeleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gokhan5234 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 345
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 75,243

Etiketler

aracımın ''derkmen '' yanı denız dostum resımlerını yolladı

Gökhan, söz verdiğim fotolar...
Araç sanırım emin ellerde. Güneşli bir gündü ve çok şık çıktı makinen ;)
P3310997.jpg

yyandakı yapılı suzukı ıle benm aracın lastık ebatın ufak oldugu halde benım arac baya yuksek kalmıs ;D ;D ;D ;D
P3310998.jpg

P3310999.jpg

P3311000.jpg

Port bagaj yerinde çok şükür

P3311001.jpg

durmak yok bugun her taraftan ıyı haberler gelıyor ;D ;D ;D ;D ,fatıh dostum ön tamponun cogu ısını yapmıs ;D ;D ;D
''kuzne'' fatıhın yorumu : tanponun son asamaları artık cumartesi arac üstüne takıp . bulbarlarını ayarlıyıcaz
SAM_2119.jpg

SAM_2118.jpg

SAM_2114.jpg

SAM_2121.jpg

Ynt: 2004 Model 2.0 Grand Viıtara Modifiyeleri

Valla süper oldu süper... Kanka bırak sen bunu bana, nasıl olsa ağızlık benim, vinci değiştiriveririz ;D ;D

Ynt: 2004 Model 2.0 Grand Viıtara Modifiyeleri

maşallah allah nazarlardan saklasın kankaaaamm
yalnız geçen ağzından bir laf kaçırdın lütfen bir daha olmasın :D :D bumu benim arabadan yüksek şimdi :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR