gansterler
Yeni Üye
Arkadaşlar 2004 LAND ROVER FREELANDER 2.0 TD4 SE almayı düşünüyorum. Görüşlerinizi iletirseniz sevinirim. Kronik rahatsızlıkları var mıdır? Nelerdir?
teşekkür ederim aracınız kaç km de? benim alacağım araç 156.000 de sizce ne kadar süre sonra kronik rahatsızlıklar başlar?İyi akşamlar, bende 2003 td4 var kronik olarak sıkıntı sunroof, ancak almadan önce özellikle motor ve yürüyen aksamı sadece computest merkezlerine değil güvenilir bir land rover servisine göstermenizi tavsiye ederim(hatta şanzıman ve diferansiyel yağlarına varana kadar kontrol ettirin), motorla ilgili olarak kronik bir sıkıntı yaşamadım da duymadım da, bir de alçak basınç yakıt pompasının ve mazot filtresinin değişim tarihini sorgulayın genelde iki-üç bakımda bir filtrenin değişmesi gerekmekte yoksa alçak basınç yakıt pompasından başlayarak yakıt sisteminde arıza yaratabilir. Eğer bulduğunuz araç bakım periyotlarına uyarak kullanıldıysa çok keyif alarak kullanabileceğiniz bir araç, tabi araçtan arazide defender ya da discovery performansını beklemeyin, şimdiden kazasız belasız kullanmanızı dilerim...