2004 forester amortisör patlak yardımm

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serhatxdurmaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 45,145

serhatxdurmaz

2004 forester 2.0 XT
Yer
malatya
merhaba arkadaşlar forester ailesine yeni katılmışbiri olarak yardımınızı bekliyorum malatya da yetkili servis olmamasına rağmen forester'a tutuldum ve aldım (2004 2.0x 125bg) pişmanda değilim ancak geçenlerde yüksek bir kasisi farkedemeyip amortisörü patlattık (sol arka, araçta 5 kişi vardı) malumunuz neredeyse dünyanın en pahalı amortisörü birçok yoruma baktım ama kafam karıştı yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

Etiketler
Ynt: 2004 forester amortisör patlak yardımm

öncelıklı aracınız hayırlı olsun..daha sonra evet dediğiniz gibi Forester'ın arka amortısorleri self-levezing yani kendınden ayarlı amaortisör oldugu için fıyat olarak 1.000tl cıvarlarıdır..yetkılı servislerde bulabılırsınız..bende Ankara Bayraktar otodan Fatıh beyi arayıp fıyat sorarsanız daha net bilgi almış olursunuz..şahsen ben kendı aracım için parça ve diğer ihitiyaçları oradan getırtıyorum kargo yoluyla...

teşekkür ederim aracı alırken ankara bayraktarda ekspertiz yaptırmıştım fatih beyide tanıyorum çok ilgililenmişti. ancak amortisör değişimi çift olmazsa randıman alınmaz iki adet 2000 tl.nin üstünde benim için çok yüksek mebla, motor şanzuman, tiriger vs olsa çok değil ama bi amortisör için çokk. ama forumlardan okuduğum kadarıyla başka çarede yok gibi

yan sanayi taktırın. illa orjinal olmak zorunda değil. artan paraylada yükseltmek için helezon seti alabilirsiniz.

bir inceleyin isterseniz...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-subaru-forester-arka-amortisor-99106522/detay

mossin nagant' Alıntı:
yan sanayi taktırın. illa orjinal olmak zorunda değil. artan paraylada yükseltmek için helezon seti alabilirsiniz.
yan sanayi derken hangisi marka verebilirmisiniz. hangisini tavsiye edersiniz.

Dostum direk yeni almak zorunda değilsin bence, orjinalini almadıktan sonra da verim alamıyosun. Garantili olarak bunların tamirini yapan yerler var. biz ankarada 2004XT'nin arka amortisörlerinin çiftini 400 liraya yaptırmıştık ve çok iyi olmuştu. (OSTİM NAM Amortisör - google da aratınca adres bilgileri falan çıkıyor.) söktürün verin kargoya gelsin yapılsın göndersinler size bence...

serdar06' Alıntı:
Dostum direk yeni almak zorunda değilsin bence, orjinalini almadıktan sonra da verim alamıyosun. Garantili olarak bunların tamirini yapan yerler var. biz ankarada 2004XT'nin arka amortisörlerinin çiftini 400 liraya yaptırmıştık ve çok iyi olmuştu. (OSTİM NAM Amortisör - google da aratınca adres bilgileri falan çıkıyor.) söktürün verin kargoya gelsin yapılsın göndersinler size bence...
bugün arka amortisörlerin ikisinide kargoyla nam amortisöre gönderdim, ellerine ulaşınca aynı gün kargolayacaklar 3-4 gün içinde gelir, deneyip neticeyi paylaşırım

eger arkalarda self-levezılıng amortısör varsa orjınal kullanmak daha sağlıklı olur bence...

erolkan' Alıntı:
eger arkalarda self-levezılıng amortısör varsa orjınal kullanmak daha sağlıklı olur bence...
arkalarda self-levezılıng kendi orjinal amortisörü (orjınal kullanmak daha sağlıklı olur) derken tanesine 1300 tl verip yenisini almamı istemiyorsunuz değil mi? :D

Amortisörler geldi eski yeni hali arasındaki fark fotolarda bariz bir şekilde ortada

image.jpg

Yükseltmeyi ustaların hiçbiri tavsiye etmedi
Amortisör tamirinden sonra aslında gerek kalmadı

serhat bey amortisörleiniz hayırlı olsun inş. uzun süre kulanırsınız nerede yaptırdınız tamiratı nı benimde turbo s var 2000 model benimkilerde patlak yardımcı olursanız sevinirimm.

birde mümkünse araçda yüklü yada arka tarafda 2 yada 3 kişi oturduğu zaman ki yüksekliği nasıl acaba deneme şansınız oldu mu yada resimleye bilir misiniz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.