2003 WJ için Simit Tank hk.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zilzurna Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,001

zilzurna

01'Toyota Land Cruiser VX100
Herkese Slm,
2003 Wj için takılabilecek en büyük simit tank ölçüsü nedir?

Etiketler
Ynt: 2003 WJ için Simit Tank hk.

60 litrelik olan tank takılır büyük olasılıkla. 50 litre civarı lpg alacaktır.

Ynt: 2003 WJ için Simit Tank hk.

evet bunu bende cok dusundum zamaninda fakat bende saniyorum 70 litre tank olmasina karsin max 60 lt aliyor sehir ici 250 km de gidiyor max 50 litrelik takiliyor ve o bile stepne havuzundan tasiyormus gideceginiz km yi hesap edin artik o yuzden ben vazgectim simit tankdan

Ynt: 2003 Wj İçin Simit Tank Hk.

kakyol' Alıntı:
evet bunu bende cok dusundum zamaninda fakat bende saniyorum 70 litre tank olmasina karsin max 60 lt aliyor sehir ici 250 km de gidiyor max 50 litrelik takiliyor ve o bile stepne havuzundan tasiyormus gideceginiz km yi hesap edin artik o yuzden ben vazgectim simit tankdan

Kıvanç Bey tekrar merhaba, araç alana kadar sizleri biraz daha yoracağız, kusura bakmayın. Linkteki araca bakıyorum, sahibi 80 litrelik özel tank takıldığını söylemiş, bu mümkün olabilir mi?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-herseyiyle-yeni-2001-4.7-limited-206736217/detay

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri