2003 Wj 4.7 Ov Için Yükseltme Kiti Yardımı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mauvais Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 38
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,594
9a70a04757c06452719a6fd49b3c1cdd.jpg
aracım 2.7 dir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Etiketler
Aracınız gerçekten çok güzel olmuş güle güle kullanın. sizdeki yükseltme nedir? ölçü model? şaftı nasıl hallertiniz? şaft dışında bir işlem yaptınız mı? bir de bana 2.7lerin arazide enjektör arızası yaptığı söylendi çok zorlanınca, ben de başıma iş gelmesin diye pek girmiyorum. enjektör değişimi yaptınız mı? açıkçası ben pek güvenemiyorum, daha bugün eve gelirken motor arıza lanbası yandı, gerçi 5dk sonra söndü. Arabada düşük hızda gelen 1-2 saniyelik bir ses var, sürtme sesi gibi, genelde düşük vites ve hızda az gaz veya ayağımız gazdan çekince yapıyor, şafttan olabilir diye düşünüyorum okuduklarımdan sonra

Aracınız gerçekten çok güzel olmuş güle güle kullanın. sizdeki yükseltme nedir? ölçü model? şaftı nasıl hallertiniz? şaft dışında bir işlem yaptınız mı? bir de bana 2.7lerin arazide enjektör arızası yaptığı söylendi çok zorlanınca, ben de başıma iş gelmesin diye pek girmiyorum. enjektör değişimi yaptınız mı? açıkçası ben pek güvenemiyorum, daha bugün eve gelirken motor arıza lanbası yandı, gerçi 5dk sonra söndü. Arabada düşük hızda gelen 1-2 saniyelik bir ses var, sürtme sesi gibi, genelde düşük vites ve hızda az gaz veya ayağımız gazdan çekince yapıyor, şafttan olabilir diye düşünüyorum okuduklarımdan sonra

Hocam burada bilen de bilmeyen yorum yapıp konuşuyor herkese kulak asma sen aracım 02 model 4 inç toplama kit mevcut 265 75 16 mt lastik spacer kullandık mafsallı şaft kullanmadık orjinal şaft hala açılarını değiştir arizede de kullanıyorum sorun sıkıntı ses vs sorun yaşamadım enjektör olayını da ilk defa sizden duyuyorum gelen sesin nerden olduğunu burdan söyleyemem binip kullanıp dinlersem yorum yapabilirim bildiğim kadarıyla

Saolasın bilgiler için, sanırım önce şu sesin nedenini bulmam lazım, her şey yolundaysa 2inç yükseltme ve lastik deneyeceğim, yükseltme kesmezse bakıcaz artık :smiley:

Saolasın bilgiler için, sanırım önce şu sesin nedenini bulmam lazım, her şey yolundaysa 2inç yükseltme ve lastik deneyeceğim, yükseltme kesmezse bakıcaz artık :smiley:

2inç ilk başta kesecek gibi olsa bile daha sonra yeterli gelmeyecek emin olabilirsin yaptıkça daha fazla daha fazla engel olamıyorsun kendine benim fikrim önce yükselt sonra sesle ilgilen bakarsın belki keser kesmezse yükseltirken ne olduğunu anlar usta altındayken 1 işle iki işi çöz derim işi ikiye ayırma derim

arazide neden arıza versin, bakımsızsa, her araç heryerde yolda kalır.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,537
Kaydolan Son Üyemiz
emrecnblat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR