2003 Model Vx100 Arıyorum

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gran torino Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 66
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,536
Ynt: 2003 Model Vx100 Arıyorum

Merhaba,

İlgilendiğim bir VX100'ün amortisörlerinin orjinal olmadığını öğrendim. Keza arabayı aldığımı düşünürsek orjinal amortisör fiyatı neye tekamül eder bilgisi olan var mı acaba? Ya da ilgili araca sahip, amortisörle ilgili sorun yaşayıp tecrübe sahibi olanlar yaşanmışlıklarını aktara bilir mi? Amortisör sorunu doğrudan airmatic'le mi ilgilidir yoksa bildiğimiz dört adet yay mı bahse konu durum.

Selamlar.
 

Etiketler

Ynt: 2003 Model Vx100 Arıyorum

Çok teşekkür ederim bilgilendirme için. Sanırım mevcut mesaj sayımla ilgili bir kısıtlama kuralı olduğu için özelden cevap veremedim. Gelişmeler doğrultusunda sizi haberdar edeceğim üstad.
Selamlar.
 

Ynt: 2003 Model Vx100 Arıyorum

Denemekte fayda var.
Ben çok destek aldım.

Selamlar, sevgiler...

Burak Dirican
 




Ynt: 2003 Model Vx100 Arıyorum

İlgili araçtan vazgeçtiğim için amortisör konusunda detaya girmedim. Tavsiye ettiğiniz servis üzerinden bilgilenmeye devam ediyorum. En son km'si değiştirilmiş bir araca denk gelince şevkide kırılıyor insanın.

Benim km'ye dair bir takıntımda yok aslında. Düzenli bakımları yapılmış bir araç bulsam 300000km-400000km rakamlarını hiç dert etmeyeceğim.Ortalama bir şehir aracının yıllık 30000km yaptığı düşünülürse 2000 model bir aracın bu rakamları görmesi gayet doğal.

Konu hakkında sizinle iletişimde kalmaya devam edeceğim. Selamlar
 

Ynt: 2003 Model Vx100 Arıyorum

Bence de vazgeçmeyin, uygun doğru dürüst bir araç mutlaka çıkacaktır.
Amortisör konusunu bilgi dağarcığımda bulunsun diye merak etmiştim, o kadar da önemli değil...

Selamlar, sevgiler...


Burak Dirican


iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
 

Ynt: 2003 Model Vx100 Arıyorum

Land Cruiser arayışımı sonlandırdım. Başımı belaya sokmaya ramak kaldı. Bu kadar tutarsız bir satış alanı olan başka bir araç görmedim. Kimin neye göre fiyatlandırma yaptığı belli değil. Diğer alternatiflerin en azından piyasası üç aşşağı beş yukarı belli.
 


Ynt: 2003 Model Vx100 Arıyorum

Dürüst satıcılara denk gelemedik diyelim üstad. Aracın boyasız olduğunu söyleyip 2/3'si boyanmış olanı mı dersiniz, km oynamaları mı, kazası yok denip tramer şase sorgusunda padişah fermanı uzunluğunda kaza geçmişi olanı mı...Velhasıl...
 



Ynt: 2003 Model Vx100 Arıyorum

O zaman diyecek yok tabii ki,
Sabır demek ve beklemek lazım.
Bu saydığınız tipteki insanlar sadece LC satıcıları içinde yok maalesef, diğer her tür araç satışında bu tür satıcılar ile karşılaşma şansımız her zaman için var ve maalesef biz ne yaparsak yapalım bu insanlar nedense piyasadan silinmiyorlar.

Selamlar, sevgiler...

Burak Dirican
 

Ynt: 2003 Model Vx100 Arıyorum

Selamlar, ben de yaklasik 6 aydir vx100 ariyorum ancak ya cok pahali ya ilandaki ozellikleri, fotolari gercegi yansitmayan ya da kilometreleriyle oynanmis araclara denk geldim simdiye kadar...

Ben de pes etmek uzereyim, bir suredir yeni rastladigim ilanlarin sahiplerini dahi aramak gelmiyor icimden...
Bayram sonrasi son bir kez daha sansimi denemeyi dusunuyorum.

Sizden ricam, sizin arayis surecinizde rastlayip da beni ozellikle uzak durmam konusunda uyaracaginiz araclar hangileridir soylerseniz sevinirim.

Cok tesekkur ederim

Cengiz
 

Size mesaj attım. Umarım işinize yarar yazdıklarım.

İstanbul'da mevcutta en temiz araç malum sitede 168828474 numarasıyla bulunan ilan. Ama; 2000 model,222.000 km'deki araç için istenilen fiyat 61.750 TL!!!!!
 


Ynt: 2003 Model Vx100 Arıyorum

Merhaba arkadaşlar malum sitede şu aracı buldum bununla ilgili siz değerli ustaların yorumlarını alabilirmiyim ?Bu fiyatı edermi ? araçta bir kaç parça boya var daha öncede formda buna benzer sorular sormuştum ama genelde daha çok LR Discovery hakkında :smiley:) Şimdi ise bir LC istiyorum kısmet olursa yada Prado bana malum siteden önerebileceğiniz araç varmı ?
Herkese teşekkür ederim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-2004-toyota-vx-100-ozel-yapim-turkiyde-tek-kazasiz-modifiyeli-193245036/detay

Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=105458.15#ixzz3N0uiX1vv
 



Herkese merhabalar ben İsmail Kayseri’de yaşıyorum. uzun süredir forumda Land cruiser yazılarını takip ediyorum. Gerçekten çok faydalı ve paylaşımcı bir forum burası. Artık ben de vx100 almaya karar verdim. 2003 ve sonrası modelleri daha çok beğeniyorum ancak eski modellere göre ciddi fiyat farkı olması beni zorluyor. Aracı daha çok şehir içinde ve arada piknik doğa gezisi gibi hafif arazi şartlarında kullanacağım. Malum sitedeki şu iki araç ilgimi çekti bu araçları sizlere danışmak istiyorum. Ayrıca aracını satmayı düşünen kişilerden de teklif gelirse çok sevinirim. Yeni konu açmayı bilmediğim için bu başlık altına yazdım umarım problem olmaz. Herkese iyi günler.
7 KİŞİLİK LAND CRUSER ÇOK TEMİZİlan No: 584688440 2000 Toyota Land Cruiser 4.7 91.000 TL Sahibinden satılık ikinci el - 584688440
Doğa gezileri için hazırlanmışİlan No: 582571418 2003 Toyota Land Cruiser 4.7 90.000 TL Sahibinden satılık ikinci el - 582571418
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,508
Mesajlar
1,519,021
Kayıtlı Üye Sayımız
172,164
Kaydolan Son Üyemiz
erensipahi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst