Herkese merhaba, özenle yaptığım disco 2 td5 imi sattıktan sonra aynı arazi kabiliyetini beklemediğim ama daha atik, konforlu ve td5e nazaran az ilgi isteyen 2.7 crd mi uzun araştırmalar sonrası geçen cuma itibari ile aldım. Araç minik birkaç kazaya karışmak dışında temiz geçmişli sorunsuz, boyasız ve darbesiz bir araç. Hatasız da denebilir.
Ön takım ve motor biraz bakım istiyordu ustama onları yaptırdıktan sonra bir de jantları siyaha boyattım şimdi araç üzerinde oynanmaya hazır. Ufak oynamalar yapıp arazi kabiliyetini biraz daha artırmak istiyorum.
Sizlere öncelikli birkaç sorum var;
1. Araçta kullanma kılavuzu yoktu merak ettiğim bazı şeyler var. Nette de hiçbir yerde bulamadım kılavuz. Bana bu araç için veya muadili için bir link atabilirmisiniz.
2. Motorun üstündeki plastik kapak yok bu araçta geçen 14 senede bir şekilde kayıplara karışmış. Ankara yıldız sanayi sitesini alt üst ettim bulamadım bulabileceğim başka bir yer var mı?
3. (Lütfen sadece tecrübe etmişler cevaplasın bu soruyu) BF lerin 17inch lerinin fiyatları uçmuş durumda bana bu araç için 17inch A/T sürtmeyecek ebat ve marka/model önerebilirmisiniz. TD5 te 16 inch vardı lastikler 17 ye göre bedavaymış valla. Bir sıkıntım da bu aracın bijon aralıklarında 5x127. Bu ölçüye uygun güzel jant pek yok. Açıkcası janta da şu anda pek para vermek istemiyorum.
4. Aracın başlangıç fotoları aşağıdadır. Expeditation için önerileriniz var ise link, foto, yazı vs atabilirseniz çok mutlu olurum.
Herkese selam ve tekrar merhaba...