2003 2.7 Crd Aldım, Birkaç Sorum Var...

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan uslsy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 285
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 77,620

Etiketler

internette bir link varmı? kaç cm o ince bar lar?
 


evet bordo renk araç üzerindeki ince ve kısa olan.
 






ayaktan ayağa 64 cm mi? yoksa sadece led bölümü mü?
 




Stickerlar da tamam. Biraz özgün birşeyler yapmaya çalıştık.
Tasarım, kompozisyon ve yapıştırma aşamalarındaki yardımlarından dolayı Serkaen Official'a teşekkür eder reklamını da yaparım (Serkan Kılıç 0 553 591 7407)

Buradan alıp kullanma esinlenme vs tabiki olur. Lakin özellikle belirtmem gereken bir konu var. Gördüğünüz Baykuş kişisel simgem olup adıma tescillidir.





 

Selamlar yeni konu açmak istemedim buradan sorayım. 2002 2.7 almaya heveslendim fakat istanbul'da tanıdık bildiğim usta yok dolayısı ile olası problemlerde sanayilerde soyulur muyum endişeliyim. Daha önce 3 sene tek kabin hilux kullandım maslakta soyup soğana çevirdiler beni. Hep tavsiye üzerine gittim bir yerlere ama 250 liralık masrafa 5000 lira isteyeni bile gördüm. Şimdi sormak istediğim cherokee aldığım takdirde olası yaşanacak problemlerde iş ahlakına sahip parça fiyatlarında dolandırıcılık yapmayacak bir servis usta var mıdır? Bu usta ve servis işinde güvence bulamassam Kia sorento'ya yöneleceğim.
 


Merhaba. Bu konuda size yönlendirme yapabilecek arkadaşımız var.

@mauvais Kerem beyyy arkadaşa bir yol gösterebilecekmisiniz..

Size de herkese yaptığım uyarıyı yapayım, ne alırsanız alın, ne kadar temizini alırsanız alın muhakkak kenara alım paranız dışında bi 5.000TL ayırın. Sonradan süpriz çıkarsa üzülmeyin. Çıkmazsa ne âlâ..

Şimdiden yeni aracınızla keyifli sürüşler dilerim.
 

Öyleyse Kerem beyin yanıtını bekliyorum. Aracı bir yere göstermeden almayı düşünmüyorum fakat nereye gösterebileceğim hakkında da pek fikrim yok. Araç anadolu yakasında, o civarda jeepcontrol diye bir yer buldum internette eğer "mutlaka şuraya götür" diyebileceğiniz bir yer varsa oraya götürürüm yoksa bahsettiğim yere göstermeyi planlıyorum. Uyarı için teşekkür ederim kenara birşeyler ayırırım sadece tek endişem Hilux maceramda yaşadığım servis-usta problemlerini yaşamamak. Ufak tefek şeylere bir araba parası gitmişti

@uslsy
 

Muhakak Kerem ile konuşun önce..
 




Merhaba öncelikle hayırlı olsun 2 yıl 2.7 kullandım ve muazzam bir araçtır hiç pişman olmayacaksınız eminim 5x127 jant pek seçeneği pek yok 265/65r17 bf at kullanmıştım stock iken sorun olmamıştı motor


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi