feyz
live fast^
dediğim yağlarda ve mopar denginde atf yazmıyor ama.. ben öyle biliyorum, umarım sorun yaşamazsınız
Susta diyorsun.. Evet o çok daha iyi olur..ekleme yapayım: spiralli teller oluyor ya adı tam aklıma gelmiyor ama esnek tel diyeyim ben, onunla temizleyip hava tabancasıyla hava basın. bir kaç defa tekrarlayın. sonra şırıngaya sıcak su alıp o delikten suyu verin.
Susta bencede sıkıntı hem de maliyeti de yüksek. Orta halli elektrik teli canavar gibi açıyor. Sustanın borunun sonunu kırma ihtimalide var.susta orada takılı kalmadığı sürece mantıklı gibi bence denemeyin.
dostum bu sıkıntı wj de mi oldu bende de aynı sıkıntı var da direksiyon pompası sanırım sıkıntılı az da olsa yağ eksiltiyor.800km yaptım İzmirde direksiyon basınç hortumunun O-Ringi miadını doldurdu.
Direksiyon pompasına giriş bölümünden yağ kaçırmaya başladı. Deli gibi bir ses.. Sanki uzaktan kumandalı araba.
İzmirde 2. İsanayiye götürdüm, direksiyon pompası bozuk değişecek dediler, fan ve basınç hortumuda değişcek dediler toplam 6.000tl masraf çıkardılar.
Ustamı aradım önemli değil abi gelince hortumun ucuna rekor atarız sen ATF ekleyerek tatiline devam et dedi.
Sanayiden önceden duyduğum Wynns direksiyon katkısı diye bir madde aldım. Direksiyon hidroliğini koyduğumuz hazneye döküp içinede ATF şanzuman yağı ekledim. Düzeldi akıntıyı da kesti.
Maliyet 50TL.. Düşünün 6.000 nerede 50TL nerede.
Arkadaşlar her zaman diyorum araçtan önce usta bakın kendinize. Ustanız iyi ise her araç büyük parça sorunları hariç masrafsız.
Eyvallah Özkan Hocam. Bunu takip edeceğim.Bu arada konunun tamamını okumadım ama sunroof tahliye kanalları benim aracımda da tıkanmış hatta ilk yağmurda ön direklerden içeri su almıştı.
Bir adet şaşal suyu sunroof un üstünedök. aracın altında dört adet tahliye çıkışı var buralardan suyun aktığını görmen lazım araç düzken
Eğer hepsinden akmıyorsa tıkalıdır iki tanesi ön iki lastiğin arkasında diğer iki tanesi de arka tamponda.
Benim hepsi tıkalıydık bir pazar günü tavanı söküp ön tahliye borularının değiştirdim arkaları da hava ile açtım şimdi hepsi aktif çalışıyor bir günümü aldı ama değdi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ben bu problemi daha önce yaşadım, hatta bu lastik hakkında yorum yazdığımda yağmur harici her yolda tutuş çok çok iyi 50 yol /50 arazi lastiğe göre.BF Ko2 245/70/17 A/T resmen dün yağmurda durmadı. Birkaç saniye abs devrede sürüklendim Allahtan birşey olmadı.
Şu anda bir tedirginlik geldi üstüme. Yağmurda bu kadar kötü olabilir mi bu lastik?
Kullananlar bilgi verirse sevinirim.
Bu kadar mı durmaz ama Kerem. Yaklaşık 3.000 - 3.500 km uzun yol yaptım bu lastikler üzerindeyken. ŞEhir içi kullanım da cabası.ben bu problemi daha önce yaşadım, hatta bu lastik hakkında yorum yazdığımda yağmur harici her yolda tutuş çok çok iyi 50 yol /50 arazi lastiğe göre.
lastikler çok yeni iken de böyle bir problem yaşatıyor olabilir, ilk aldığım zamanlardaki gibi kaydırma yapmadı ama son haftalarda yağmurlu havada hiç kullanmadım.
bir de yeni yağmur yağdığında mı oldu ya da su birikintisi mi?
ben kendi aracım için yağmurlu havada çok hız yapmamaya ve önümdeki araç ile de mesafeyi açık tutmaya özen gösteriyorum. yağmurlu havaları pek sevmediğini söyleyebilirim ama.
yakın zamanda kullanınca tekrar deneme yapar yorumumu yazarım.
evet olabilir. ben ZJ varken, o lastiklerle 3 kere acil durum atlattım. neyseki şanslıydık ve birazda arabaya alışkındım ki birşey olmdı. arazi haricinde asla takılı tutmayacağım lastiklerdir onlar.BF Ko2 245/70/17 A/T resmen dün yağmurda durmadı. Birkaç saniye abs devrede sürüklendim Allahtan birşey olmadı.
Şu anda bir tedirginlik geldi üstüme. Yağmurda bu kadar kötü olabilir mi bu lastik?
Kullananlar bilgi verirse sevinirim.