uslsy
Kamp II
Herkese iyi bayramlar..
DM attımhocam iyi bayramlar öncelikle
bende çok uzun zamandır defender'lara bakıyorum, ama evin tek aracı olacağından dolayı cesaret edemiyorum bir de istanbulda yaşadığımızı düşünürsek...
onun için gc veya nissan pathfinder'a bakmaya başladım, maksadım araç içerisinde aşağıda linkini verdiğim aparat sayesinde geceleri arazide kalabilmek ve işte tatlı su offroadu dediğimiz ufak tefek yerlere girip çıkabilmek..
aracınızı seçerken bende nelere dikkat ettiğinizi ve sonrasında nelerle karşılaştığınızı konuşmak fikir alışverişinde bulunmak isterim, konuyla alakalı olarak iletişim bilgilerinizi mesaj atabilirseniz bayramdan sonra müsait bir zamanınızda başınızı ağrıtmak isterim
Link:Video: https://www.youtube.com/watch?v=xi0swc0xkmk&t=218s
Amerikancı bir dükkan. Üzüldüm içerdeki arabalara. Aynen hocam çözmek istedikten sonra çözüm çok. Bunlar kurbanlıklarının parasını benden çıkarmaya çalıştı. Bozuk hiçbirşey yok. Oringteki kaçaktan yağ azalmış o da ses yapmış.saka gibi fiyat
adam yerse hesabi hemen kitlicek 6000 tl
nasilsa uzun yoldan gelmis! Kucakta...
jeep servisi mi bu haysiyetli servis yoksa sanayi de bir dukkann mi?
ayrica hidrolik pompa tamiri de yapiliyor..
Hayırlı olsun güle güle kullan...
Özel mesaj attımMerhabalar. 2002 2.7 crd sahibiyim. Konyada yaşarım mümkünse iletişim paylasabilirmiyiz. Özelden mesaj atabilirmisiniz. Birbirimize yardımımız dokunabilir. Görüşmek üzere.
Selam..aynı sorun bende de var, en kısa zamanda çözeceğim.
ama wjlerin direksiyon kutusuna atf yağ kesinlikle koyulmaz, çok büyük yanlış yapıyorsunuz.
mopar steering fluid veya motul multi hf.
Burada ATF +4 diyor.. Bu farklı bir yağ.chrysler konu ile alakalı zamanında açıklama yapmıştı, wjjeeps sitesinde de öyle yazıyor.
sadece ms5931 dengi yağ kullanılması özellikle söyleniyor. ve kesinlikle atf koyulmaması gerekildiği de.
ülkemizde motul multi hf veya valvoline synpower kullanabilirsiniz.