2002 Model Suzuki Samurai'm İçin Fikir ve Yardımlarınızı Bekliyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan drclnie Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 38
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,809
Ynt: 2002 Model Suzuki Samurai'm İçin Fikir ve Yardımlarınızı Bekliyorum

215 75 15 i 4 adet 795 e aldım

Etiketler

iyi günler,ben mugla-fethiye'de oturmaktayım. ben de bir samu alıp kendime göre yavaşça ve tecrübe kazandıkça aracı offroada doğru çevirmek istiyorum. öncelikle kaç model uygun olur? arazide hidrolik direksiyon nekadar gerekli?daha mı iyi olur? sanırım 96-97 üstü olanlar hidrolik, emin değilim.ve sanırım yine o modellerde enjeksiyon var. o da önemli yakıt için. ilerde araca aynamahruti,yükseltme, %100 diff lock gibi modifiyeler yaparken parçaları kolay bulabilir miyim, ayrıca üzerindeki 1.3 motor yeterli mi yoksa onunda mı değişmesi gerekli. videolarda aracın komple suya girip çıktığını gördüm, snorkel dısında motorda değişik modifikasyonlar yapmak gerekli mi bunun için.Antalya da verebileceğiniz bi adres var mı? biraz uzun oldu ama aklımdakilerin hepsini sorayım dedim.Teşekkürler.

drclnie' Alıntı:
235/75/15 alan yokmu yha? ??? ??? ??? ???

İyi günler, aşağıdaki linkte fiyat bilgisi var. 230,00 TL.

http://www.otopabuc.com/main/ebatlar.asp?key_m=29

cont008' Alıntı:
iyi günler,ben mugla-fethiye'de oturmaktayım. ben de bir samu alıp kendime göre yavaşça ve tecrübe kazandıkça aracı offroada doğru çevirmek istiyorum. öncelikle kaç model uygun olur? arazide hidrolik direksiyon nekadar gerekli?daha mı iyi olur? sanırım 96-97 üstü olanlar hidrolik, emin değilim.ve sanırım yine o modellerde enjeksiyon var. o da önemli yakıt için. ilerde araca aynamahruti,yükseltme, %100 diff lock gibi modifiyeler yaparken parçaları kolay bulabilir miyim, ayrıca üzerindeki 1.3 motor yeterli mi yoksa onunda mı değişmesi gerekli. videolarda aracın komple suya girip çıktığını gördüm, snorkel dısında motorda değişik modifikasyonlar yapmak gerekli mi bunun için.Antalya da verebileceğiniz bi adres var mı? biraz uzun oldu ama aklımdakilerin hepsini sorayım dedim.Teşekkürler.
walllla benım samurai 2002 ama hidrolilk değil

benim elimde de 2002 model samurai var aşa yukarı 5 yıldır kullanıyorum direksiyonları hepsinin çok sert yalnız 96 ile 2000 model arası suzukilerin direksiyonları çok yumşak ve 1 hafta önce aracımın direksiyon kutusunu değiştirdim 97 modelinkiyle şimdi hidrolikten bir farkı kalmadı çok memnunum

gamzeefecik' Alıntı:
benim elimde de 2002 model samurai var aşa yukarı 5 yıldır kullanıyorum direksiyonları hepsinin çok sert yalnız 96 ile 2000 model arası suzukilerin direksiyonları çok yumşak ve 1 hafta önce aracımın direksiyon kutusunu değiştirdim 97 modelinkiyle şimdi hidrolikten bir farkı kalmadı çok memnunum
Nerde ve kaç paraya taktırdınız bıde dırekyonda bosluk oldumu yada dıreksyonun turunda azalma??

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR