2001 LR Discovery Td5 Yardım.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Supercose Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,888

Supercose

One Life, Live It
Herkeze selamlar... Uzun yıllardan beri LR discovery hayranlığım vardı. Sonunda işlerimizde iyi gitti ve bir disco 2 almaya karar verdim. İzmirde çok fazla piyasası olmayan bir araç. Bulduğum araç 2001 LR discovery 2 Td5. 180.000 km. de. Dışarıdan çok temiz bir araç olarak duruyor, araç hem aksesuar olarak full donanımda hemde benim hoşuma giden araç daha önce hiç arazide kullanılmamış. Bende arazide kullanmayı düşünmüyorum. Bu aracı alırken nelere dikkat etmeliyiz ?
LR disco 2 ler ortalama bir kullanımla kaç bin km. sorunsuz gitmektedir ? Diezel Disco 2 lerin çok sorun çıkarttığı doğru mudur ?

Yardımlarınız ve bilgi paylaşımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
Saygılarımla

Etiketler
Ynt: 2001 LR Discovery Td5 Yardım.

Öncelikle aramıza hoşgeldiniz..Diğer arkadaşlarımızın sizi daha iyi tanıyabilmeleri için off-road bölümümde yer alan
''Tanışma Köşesi'' 'nde kendinizi tanıtabilirseniz memnun oluruz.
Selamlar... saygılar...
Link aşağıdadır :

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9726.0

Hoşbulduk..memnuniyetle kendimi tanıtırım.
Saygılarımla.

Merhabalar. Korkma Supercose. kolay kolay sorun çıkaran bir araba değil. Hatta sorunlu iken bile yolda bırakmıyo. Mutlaka gideceğin yere kadar gidebilirsin. hayatımda gördüğüm en sağlam arabalardan biri diyeblirim.

2001 td5 2500 dizel almak üzereyim. Şu anda def 2500 benzinlinin motoru ile boğuşuyorum. Bu aracı alısam aynı sıkıntıları yaşar mıyım? Bu motor beni arazide mutlu eder mi.

Tecrübeli arkadaşların acil yardımını bekliyorum.

Düşünmeden alınız, hele ki piyasada fiyatlar böylesine iyi iken...
Ancak LR ustalarından biri ile aracı ekpertiz ediniz, mümkünse bilinen bir araç alınız.
Borusan çıkışlı olmasını şart koşunuz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,844
Kayıtlı Üye Sayımız
166,641
Kaydolan Son Üyemiz
kimsesiz69

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.