2001 3.2 V6

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mrdnmz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 285
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 113,197

Etiketler

Ynt: 2001 3.2 V6

birkaç foto daha ekliyorum kısmetse akşama açarım topiğini. Ayrıca soruları da akşama yanıtlamış olurum.

IMG_0708.JPG

IMG_0742.JPG

IMG_0678.JPG

IMG_0694.JPG

IMG_0766.JPG

görseller bir harika... bu yakışıklı port bagajı nasıl edinebiliriz fikir edinebilirmiyiz.

damast' Alıntı:
fotolar harika portbagaj dahada güzel ;)
hayırlı olsun

Teşekkür ederim. Yazdığım gibi yavaş yavaş, istediğimiz şekilde yapıyoruz. :smiley:

otecopel' Alıntı:
Güzel kareler...

Beydağları daha da güzelmiş öyle bir bir söylenti var. gidecem ama klavuzum yok artık bir ara çıkalım ;D

balikay' Alıntı:
görseller bir harika... bu yakışıklı port bagajı nasıl edinebiliriz fikir edinebilirmiyiz.

Elbette. Birazdan görselleri ile yazmaya başlıyorum port bagaj hadisesini.

veeee beklenen yazı. Port Bagaj :eek:

bildiğiniz üzere neyi nasıl yapmak istediğimize karar verdikten ve 1 seneye yakın bu forumu talan ettikten sonra artık malzemeleri toparlamaya başladık. Gerçi önce frontiye girişmek gerekiyor ama duramıyor insan :D

Port bagaj da aradığım özellikler şöyleydi;
- Tam olarak üst bagaj çıtalarının arasına girecek taşma/esnetme yapmayacak
- ön kısmında 4 adet sis lambası yeri olacak
- sunroof u kesinlikle etkilemeyecek (şampiyon olunca bayrak sallıyacağız)
- hi-jack veya kriko veya kürek balta yeri olacak (iç tarafta)
- istepne'yi taşıyacağı için sağlam olacak.
- istepe bağlantı yerleri olacak
- eh birde güzel gözükecek

bütün bunların hepsini tek bir port bagaj da bulmak zor gibi olsa da imkansız değil. Şimdi biraz fotoğraf ekliyelim.

IMG_0614.JPG

IMG_0615.JPG

IMG_0616.JPG

IMG_0617.JPG

IMG_0620.JPG

lastikler de değişecek en kısa zamanda fakat acelesi yok. tam set lastik fiyatına frontinin bütüüüün eksikliklerini yaptırabildiğim için beklemedeyim.

Montajı da üst bagaj çıtalarından 4 adet delik delmek sureti ile tutturulmasından ibaret. Bir iki foto da bu işlem için ekleyelim.

IMG_0619.JPG

IMG_0618.JPG

mükemmel olmuş, bize fikir babası oldun. yapım esnasının yada mevcut halinin daha başka detay resimleri varsa görebilirmiyiz.

Merhaba arkadaşım, güzel olduğunu daha önce yazmıştım, kendimce bir fikir ben kaputun üzerinede bagaj yapar ön tarafına sis yerleştirip üzerinede kazma kürek koymayı denerdim" ne dersiniz acaba denemeye değermi.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

sisdagili61' Alıntı:
Merhaba arkadaşım, güzel olduğunu daha önce yazmıştım, kendimce bir fikir ben kaputun üzerinede bagaj yapar ön tarafına sis yerleştirip üzerinede kazma kürek koymayı denerdim" ne dersiniz acaba denemeye değermi.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
Kiymetli abim neredeyse ayni seyleri dusunmusuz bayagidir kaa patlatiyorum gercekten. Beni tek baglayan gunluk kullanimda olmasi aracin. Allah (cc) bagislasin 3 yasinda ve okula goturuyorum ya da aliyorum. Yoksa yapmistim bile :smiley:

Cok da abarti olmayacak, agir olmayacak (aliminyum) bir sey var aklimda. Ama once bagaj kapagi icine ozel birsey deneyecegim. Kaput en sona.

Degerli yonlendirmeleriniz icin tesekkur ederim ve her daim beklerim.

Sizi de temiz bir Fronti ile goruruz umarim :smiley:)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR