2000 Nissan Hakkında Yardım Acilll

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan muratbey34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,320

muratbey34

Yeni Üye
Yer
istanbul
Merhaba Abilerim Kardeşlerim.

2000 model nissan pathfinder almak üzereyim. Yardıma ihtiyacım var.
Arac 225bin milde, Benzin LPG li
aracta değişen parçalar (sebeplerini bilmiyorum)
2009 da Ön tampon yenilenmiş,
2010 da hararetten conta yakmış ve arka tampon değişmiş,
2011 de Motor komple değişmiş,
2014 de Öncam, Sağ Far, Sağ Kapı camı

Bu yukarıda bahsettiğim olaylar hepsi serviste gerçekleştirilip orjinal parçalar takılmış.
arabalardan biraz anlayan arkadasım yürüründe bir problem yok dedi vites gecişleri gayet yumusak.

Ben bu aracı şehir içinde kullanacagım, Bu 2000 modellerin genelinin standart özelliği nedir. bir kronik hastalıkları varmıdır.
Düşünceleriniz benim için önemli 30.000 tl baglayacagım acil yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum 05.09.2014 de aracı almaya gidecegim.

Etiketler
Ynt: 2000 Nissan Hakkında Yardım Acilll

30 bin tl 225 bin mildeki arac icin cok para ben olsam almazdim 2011 de motor komple degistiyse nasil 225 bin mil yapmis oda ayri bi konu. Yokusta arazi sanzimanini dur kalk ile muhakkak test et sonra uzulenilirsin tikirti tukurtu kacirma varsa uzak dur aractan

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Direk soylicem boyle bi araba alma :smiley: 30bin tl ye ne arabalar var bosuna yakma parani satarken de sikinti cekersin bunuda aklinda bulundur.para verip aldigin araba biraz daha piyasasi hizli yedek parcasi bol ve ucuz isciligi kolay bir araba almalisin

Sent from my iPhone using Tapatalk

umarım almamışsındır konuyu yeni gördüm daha düzgün az km de bir sürü path var piyasada

henüz araç bulamadıysanız, ben aracımı satmayı düşünüyorum değerlendirebilirsin sıkıntısı sorunu olmayan bir araçtır.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-nissan-1997-pathfinder-tr-de-tek-renk-sorunsuz-japon-canavari-186895843/detay/

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,806
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
Torrus2562

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR