teşekkür ederim servisle görüşüp baktırma imkanım var ancak land servislerinin pahalı olduğu söyleniyor ufak defek farklar servis için değişilmez her zaman yetkili servis iyidir ama uçuk rakamlara bilemiyorm.sizde konu ile ilgili olarak çok bilgilisiniz .bu transfer kutusu hızlı giderken dağılıp kaza riski filan varmıdır aracı hareketsiz kılarmı.acil mudahale istermi?çıkma hususunda bir şey söylememişsiniz.
Eğer çok yakın iseniz bence bir arıza tespiti yaptırınız Neyinizin arızalı olduğunu bildikten sonra Fiyat soruşturmasına geçiniz ben de fiyat ve nereden bulacağınız konusunda yardımcı olabilirim. dediğm gibi en azından tespit yapılırsa neyle karşı karşıya olduğunuzıu bilirsiniz.transfer kutusunun dağılıp yolda kalanı görmedim.çıkması 1000 tl civarı değiştirme işçiliği 300 -500 arası isterler.Yani toplamda 1500 tl verip sonucun sıfır olduğunu görmek var.Sökülmesi basit olmadığından her çıkma parça denemesi hem size hem ustaya maddi manevi külfet olacaktır.İmkan varsa sıfırı derim.Ama ilk önce tespit.şu an varsayım üzerine konuşuyorum...İzmir e yolunuz düşer se bizzat yardımcı olabilirim.Düşmez se de netten yardıma devam.tefon numaram 05363485306 ararsanız da yardımcı olurum her türlü...