2. Taraklı Karavan Festivali Görselleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Peliss Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 193
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,669
Fotoğrafları görünce orada olamadığım için ne kadar üzüldüğümü bir kez daha anladım, çok güzel bir etkinlik olmuş hava ve mekan çok güzel, paylaşımlar için tüm paylaşımcılara teşekkürler.

Etiketler
Nermin ablacım, beni alın tabi :D
Ben seve seve çekerim.
Gezenbilir karavan grubunun fotoğrafçısıyım artık... :D ;)

Gezenbilir in asistan fotoğrafçısı olabilirim ben :D ssdece karavan grubunun da değil.Seve seve fotoğraf çekerim.Bunu da not edin lütfen. :D Saygılar.Vee son fotoğraflarrr
VyMds.jpg

z51Wz.jpg

hgxez.jpg

MW76i.jpg

wd8Yd.jpg

2WU6H.jpg

NAzUl.jpg

cvOjx.jpg

uMxrr.jpg

ZP3Gk.jpg

eXjve.jpg

hb0UF.jpg

XItO1.jpg

YQv0P.jpg

x8jmw.jpg

3vKhJ.jpg

Ejuq6.jpg

Asistanımıza;

" Her mesaja sadece 5 adet IMG kod yerleştirin lütfen."

Forumun daha doğrusu fotoğrafların açılması zaman alıyor.

Son olarak direkt foruma yüklemeniz ricası ile. Sanal sabit diskleriin kapasitesi dolunca fotolar bomboş durumda kalabiliyor.
Benim çok başıma geldi. :(

TezzMertek' Alıntı:
Asistanımıza;

Son olarak direkt foruma yüklemeniz ricası ile. Sanal sabit diskleriin kapasitesi dolunca fotolar bomboş durumda kalabiliyor.

Bundan sonraki fotoğraf yüklemelerinde dikkate alınacaktır... :smiley:

Herşey çok güzel!... :smiley:

"Peliss"e emeği ve güzel fotoğraflar için ayrıca teşekkür ederim.

Karagöl, adına uygun duruma getirilmiş... :D

TezzMertek' Alıntı:
Asistanımıza;

Sıkıntı bende mi acaba diyordum ama bende değilmiş; yazıyı okumak ve fotoğrafları gör(ebil)mek öyle uzun zamanımı aldı ki.... ;)

Cavid Sezen

Herkese yeniden merhaba ,
Bir hafta sonunu sizlerle Taraklı'da geçirmiş olmak çok güzeldi.Çocukların nefes aldırdıkları ölçüde ,çevremizde kimler var ,neler oluyor ,nasıl oluyor gözatıp ,dahil olabildiysekte ziyadesiyle yetti.Dört gözle yetişkin çocuk sahibi olacağımız günleri bekliyorum bu açıdan . Futbol sahasının o toprak atıldıktan sonra ölgün solgun haline karavancılar renk katmış ve cıvıl cıvıl hale gelmiş mekan .İlaveten bir dahaki sefere yemek içmek için pek bir şey getirme niyetinde değilim .Zira her karavanın önü Halil İbrahim sofrası gibiydi .Yemek saatleri uğramak yeter .Maşallah diyelim ,bereketi artsın ..Ama her buluşma sonu diyetisyenin yolunu tutmak lazım .
Pelin o güzel karelerin için çok teşekkür ederiz .Senin vizöründen festival ayrı bir güzel geldi gözüme .Emeğine sağlık ,yüreğine sağlık.Avrupa gezinizin notlarını merakla bekliyor olacağım .

Bir kaç foto ile bende katılayım .

Pazar gününe kalamadığıma şimdi daha çok üzüldüm.O kadar güzel resimleri çeken pelişe teşekkür ederim.Bülentin dediği gibi Peliş Ahmet amcanın arabasındada yerin her zaman hazır.Gökhan o poz ne öyle harika bir keyf. Levent beyle Gökhan ve diğer tüm arkadaşlarada saygılar.

Yorumlar için hepinize çok teşekkür ederim. Fotoğrafları öyle bir heyecanla öyle ardarda yüklemişim ki, açılması baya zaman alıyor gerçekten.
Bunun için özür diliyorum.

Bu arada misafirperverliğiniz ve sıcakkanlılığınız için hem kendim hem de ailem adına çok teşekkür ediyorum.

Diğer Karavancılarımızdan da etkinliğe dair ve fotoğraflara dair yorum bekliyorum.

Bu arada Ebru hanım, fotoğraflar için çok teşekkürler.. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR