2. Taraklı Karavan Festivali Görselleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Peliss Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 193
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,949
Fotoğraflarımız bitmedi :D Hala Cumartesi akşamındayız. Konser akşamının devamı...

di-UUEJ.jpg

di-WSYJ.jpg

di-9BW5.jpg

di-XHC8.jpg

di-3NUD.jpg

di-DGFQ.jpg

di-OKU0.jpg

di-FV4P.jpg

di-ARBI.jpg

di-W61Q.jpg

Etiketler

Cumartesi gecesi öyle geçti.
Pazar sabahı herkes erken uyandı. Kahvaltı edilmeden karavanları toparlayıp göle gittik. Karavanları manzaralı bir yere çekip kahvaltılarımızı edip dinlendik. :smiley: :smiley: :smiley:
di-J3Z89ZPV.jpg

di-T8MG.jpg

di-5GYJ.jpg

di-GG6I.jpg

di-R8UJ.jpg

di-PQD2.jpg

di-SDV3.jpg

di-FY0J631Q.jpg

di-VCTR.jpg

Göl manzarası o kadar güzeldi ki herkes gölün kenarına sandalyelerini çekip beraber oturup muhabbet etti...

Son derece dinlendiriciydi. :smiley: :smiley: :smiley:

di-1D5V.jpg

di-D8EK.jpg

di-31ZX.jpg

di-ZH7V.jpg

di-KXSBLYFP.jpg

di-IZCS.jpg

di-AD3X4WRC.jpg

di-6DE9.jpg

di-AZJL.jpg

di-CAKO.jpg

Kıskanmadım desem yalan olur,katılan herkesi kutlarım.
Yalnız dikkatimi bir şey çekti,tüm katılımcıların yaş ortalaması,istisnalar hariç 40-50 ve üstü acaba Avrupa daki gibi genç karavancılar neden yok?Keşke olsalar değilmi?Bu arada yanlış anlaşılmasın ben 69 doğumluyum ruhumu saymazsanız pekte genç sayılmam :smiley: Sebebi sanırım ülkemizin sosyo ekonomik durumundan kaynaklanıyor.
Hani fenamı olurdu her yaştan katılımcı olsa,değişik tarz ve hayatlar olsaydı keşke,değişik renklerle harmanlansaydı diye iç geçiriyor insan,selamlarımla.

Fotoğraflar güzel,
içindekiler güzelde ondan,
içindekiler güzel, içleri güzelde ondan.

Şimdilik adım adım aşıyoruz dağları tepeleri. Bir gün bu kervanda bizde...

di-A6J1.jpg

Mangallar yakıldı ve sucuk ekmekler yenirken muhabbet her zamanki gibi yanımızdaydı :D
di-C33J.jpg

di-UKL6BH28.jpg

di-BW9F.jpg

Tek fotoğrafçı ben değildim :p :D
di-PQXS.jpg

di-P7MD.jpg

di-FHKG.jpg

Motorsiklet ile tehlikeli ama son derece profosyonel ufak bir şov izledik yemekten sonra
di-QHAL.jpg

di-XP0J.jpg

di-QZPX.jpg

Değerli arkadaşlar,

Katılamadığımız, ancak her anında gönlümüzün sizlerle olduğu, böyle harika bir etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese, bir karavan tutkunu olarak çok teşekkür ediyoruz..

Daha nice sağlıklı ve keyifli beraberlikler dileğiyle...

Bu arada, gözlemciliği ve nefis anlatımıyla dikkat çeken genç katılımcı Pelin kızımıza, aramıza hoşgeldin diyor, kendisine ayrıca teşekkür ediyoruz..

Esen kalın...

Çok güzel fotolar ve çok güzel bir etkinlik katılamadığımın ezikliğiyle üzülüyorum.Ama ne varki sizin gibi bir foto muabiri olması ne güzel.Orda çok değerli arkadaşlarımız vardı aslında bütün karavancı dostlar hepsi ayrı ayrı değerli kişiler çünkü bu geziye katılarak bizim yokluğumuzuda aratmamışlar.Mustafa Yetim kardeşiminde ödül almasına çok sevindim Bülent kardeşimde çok başarılıydı hepsini kutluyorum

IMGP5368.JPG

Sevgili kamp ve karavan dostlarım;Festivaliniz çok renkli geçmiş ve eğlenceli olmuş.Orada olmak vardı dedirtti....İzmir den Mehmet ağbi katıldı ve bizi çok memnun etti,Renkli paylaşımlarınız da bizi çok çok teselli ediyor.Mutlaka bir yerlerde görüşmek umudu ile SEVGİ ve SAYGILAR.

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Kısmet olursa diğer etkinliklere de katılmaya çalışacağız ailecek. o zaman yokluğunuzu telafi eder yeni fotoğraflarla yine buralarda olurum. :smiley: :smiley:

Karavan Festivaline emeği geçen herkese öncelikle teşekkür ederiz. Bu gezinin yıldızları , benim gözümde , yeni karavanları ile İbrahim-Ayşegül-Pelin ailesi oldu. Bizim karavan komsumuz aynı zamanda :smiley: Kendilerini yeni tanımamıza rağmen , doğa sever ve gezi tutkunu yanları hemen kendini hissettirdi. Bu sıralar çıkacakları Avrupa gezisi içinde iyi yolculuklar dileriz kendilerine.

Pelincim , elindeki fotoğraf makinası ile bu kadar güzel fotoğraflar yakalaman , bizim için bir şans. Bundan sonra geziye giderken fotoğraf makinamız yerine seni almaya karar verdik :smiley: Makinanın iyi olması yanında , o makinadan bakan gözler ve kompozisyon tadında fotoğraflar yakalaman ise senin becerin. tebrik ederiz . Artık avrupa geziniz ilede bol fotograf ile döneceğiniz kesin. Bol bol Hafıza kart almayı veya bilgisayarınıza yedek almayı unutmazsınız .

Ayrıca bu gezide tanıştığımız Birol ve Günçe Ança çiftine de , güzel sohbetleri ve kahveleri için teşekkür ederiz . Tekrar gezilerde görüşmek üzere

Karagöl de biz pazar akşamı kalınca , güzel manzaralarda yakaladık. göl üzerinde güneşli bir akşamın , gün batımı vardı. dağ tarafında da şimşekler çaktı , hava bulutlandı , arada şimşek fotoğrafı yakalamaya çalıştık , sonrasında birde gökkuşağı çıktı. aynı anda 2 mevsim yaşadık. bende bu fotoğraflardan size gönderirim.

IMG_6321.jpg

IMG_6346.jpg

IMG_6355.jpg

IMG_6366.jpg

IMG_6375.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR