2 Kanyon, 2 Şelale 4 gün

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan meseregan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 116
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 51,800
Arkadaşlar emeğinize sağlık. Sizin için güzel bir gezi, bizim için ise iyi bir seyirlik oldu. Güzel fotograflar için tşk ederim.
Sayın Murat Toygar keşke her fotonun altına makina markası ve modeli, lens ve özellikleri ile diafram, enstantene, iso vb ayar özelliklerinide yazsaydın. :smiley:
Benim için çok iyi olurdu :smiley:
Özellikle gece çekiminde ve su çekimlerinde kullandığın lens ve ayarları yazarbilir misin?

Tekrar tşk ederim.

Etiketler
merhaba arkadaşlar geziniz harikulade olmuş bende ağustos sonu kuzenimle birlikte bir kanyon gezisi planlıyordum ve sizin gittiğiniz bu yer acayip cezbetti....antalya üzerinden yola çıkacağım ve yaya olarak bir gezi yapacağım bana nasıl gidebileceğime dair ayrıntılı bilgi verirseniz çok sevinirim...

Tek kelimeyle 'muhteşem' bi kamp olmuş. Tüm forum üyelerimizin böyle güzel kamplar yapması dileğiyle.

Saygılar..

Arkadaşlar,şuan Murat Trabzon'da başka bir kamp macerası yaşamakta olduğundan cevap yazamıyor.En kısa zamanda tüm sorularınız cevaplanacak.Benide elçi tayin etti sizleri haberdar etmem için.. ;D

Sevgili Deniz sen uyku tulumunu üzerinden çektiğimi söylemişsin ama kendi uyku tulumunu yastık olarak kullandığını belirtmemişsin. Sabaha karşı o soğukta bunu yapmam kaçınılmazdı :smiley: Ama hayatımın en güzel kampıydı buraları keşfedip bizi de peşine katan halaoğlu'ndan öte kardeşime teşekkürü her daim bir borç bileceğim. Ben özellikle aksıfat kanyonunu tavsiye ediyorum hele de gün batımına 2 saat kadar kala o dereye inerseniz renkler cümbüşünü de izleme şansınız olur mükemmel kareler de yakalarsınız. Oradan o serinlikten ayrılıp mersin e indiğimizde yaşadığım buhran da fenaydı. Kendimi o dağlara derelere vadilere aitmiş ve oralardan zorla koparılmış gibi hissettim. üçümüz de bir kaç gün bunalıma girdik. O derece mükemmeldi.

Kendi uyku tulumumu yastık olarak mı kullanmıştım!!! Ya ben o ayrıntıyı unutmuşum. ;D Günahına girdim desene...

Sevgili Doğa tutkunları, bütün iyi dilekleriniz ve güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim. Denizin dediği gibi başka bir kamptaydım. Yeni döndüm.Bütün bu güzellikleri sizinle paylaşmak benim ve kuzenlerim için bir onurdur arkadaşlar. KMZ dosyaları elimde yüklemek istiyorum ama ciddi anlamda buraların kirletilmesi konusunda kaygılarım var. Bu yüzden bölgeye gitmeyi düşünen arkadaşlar olursa özelden mesaj atıp benden bilgi alabilirler.

Ayrıca, En kısa zamanda tüm soruları cevaplayacağım. Bu arada aklımda kalan sorulardan bir kaçı ile başlayayım.

Fotoğraflar
Bodyler;
Nikon D300s Nikon D100.

Lensler;
Tamron 18mm/200mm F 4.6

Sigma 24mm/80mm / F 2.8

Helios 81N (manuel) 35mm / F 2

Murat YAZGI

Evet Deniz uyku tulumunu kılıfının içinde yastık olarak kullanıyordun.

Aslında ilginç olan şu, gece uykumuzdan aynı anda uyanıp tulumların içine giriyorduk.

Kuzenler, yüzlece kere kamp yaptım bu güne kadar ama bunun kadar güzelini yaşamadım. Bu kadar güzel bir kamp olmasının en büyük sebeplerinden biri de sizdiniz. Sizleri çok seviyorum ve buradan, Deniz SARIALİOĞLU ve Tuğrul YAZGI ya canı gönülden teşekkür ediyorum.

Hani derler ya, yediğin içtiğin senin olsun,gezdiğin gördüğünü anlat..
Gördüklerini aktardığın için teşekkürler.Fotoğraflar da kışkırtıcı ve güzel.Fotoğraf çekmekte de ustasın gezmek gibi.
Selam ve sevgilerle

Ben Teşekkür ederim arkadaşlar. Fotoğrafları Tuğrul, Deniz ve ben karışık çektik. Teşekkürler ve tebrikleri onlar ile paylaşıyorum.

Bu gezi ile ilgili daha çok fotoğraf var vakit buldukça onları da paylaşacağım.

Saygılar.

Muratcım,Çok fazla yer kaplıyor gerçi ama keşke videoları da paylaşma fırsatımız olsaydı forumdaki arkadaşlar ile... ::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR