Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
gerçekten mithiş karalerdi,. siz yüklerken yorulmuşsunuzda biz bakarken büyük keyif aldık ve doyamadık. oraya mutlaka gitmeli. emeginize sağlık, sevgili hemşehrilerim. slmlar
Hele şükür kuzen ya.Bu kampa katılıp ta bu fotoğraflara sahip olmadan geçirdiğim 3 haftayı bin ben bir Allah bilir.Onca güzelliği unutmaya başlamıştım.Gerçekten harika bir kamptı....İlk gün hasta olmam şansızlıktı.Tabi bu şansızlığa, kuzenim Tuğrul un gece uyurken ortak kullandığımız uyku tulumunu(yanlış anlaşılmasın...battaniye olarak kullandık ) üzerimden çekmesi sebep oldu o ayrı....
bu kanyonlardan birinin daha öncede fotoğraflarını yayınlamıştınız ozamanda bu yere hayran kalıştım ne güzel bir macera yaşamışsınız 4 koca gün doğayla başbaşa paylaşım için teşekkürler (birde fotayı harita üzerinde verebilirseniz belki bir gün bizlerde gidebiliriz bu maceralı yolculuğa )
Gerçekten mühteşem kareler. ellerinize sağlık... Birde bu fotoların çekildiği güzerğahların google earth üzerinde işaretlerseniz muhteşem bir arşiv ve rehber olacaktır...
Gerçekten 10 numara gezi olmuş. Bu arşiv niteliğindeki kareleri bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Bu bölgeye gitmeyi düşünen arkadaşlar için altın değerinde bir paylaşım.