2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan çağlar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 544
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 71,972
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

Arkadaşlar;

Sizden son kez bir ricam olacak.Ya ben anlatamıyorum yada sanal ortamın zorluğu olsa gerek(bana göre zorluk yok ama)burası veya başka konu başlıkları adı altın lütfen muhabbet yapmayalım.Özelliklede MSN (muhabbet yeri)gibi sürekli 2 kelime yazıp muhabbet etmeyelim.Bu sayfaları binlerce kişi okuyor.Siz her 2 kelime yazdığınızda,sayfalardaki gerçek bilgiler kayboluyor ve kirlilik oluşuyor.Muhabbet edelim diye köşemiz var,orası size yetmiyor yada üşeniyoruz diyorsanız siz bilirsiniz.

Ben birdaha bu tarz uyarı yapmak istemiyorum.

Etiketler
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

http://www.izlesene.com/embedplayer.swf?video=1279080

antoff antalya off road takımından sevgilerle
iyi seyirler.. ;D

Faruk Abi çok güzel görüntüler 8) Ama ormanda gezerken birkaç arkadaş kamera ile çekim yapmıştı onların görüntüleri hala gelmedi,merakla bekliyoruz.

hepsini toparlıyoruz recepcan.. biraz daha sabır..
fuar telaşındayız..

th_SH101519.jpg

Kaçılın baba geliyor ;D

Gerçekten harika bir aksiyon olmuş.gelemediğim için gerçekten çok üzüldüm emeği geçen tüm dostlarımın ellerine sağlık.
görüşmek üzere HOŞÇAKALIN

Birader çektiği videonun birini yüklemiş,iyi seyirler. :smiley:
http://www.izlesene.com/video/arabalar-sogucak-yaylasi-toyota-offroad/1280453

çoook guzel bir organizasyon resimlere tek tek baktım 21 sayfayı okudum ve hepinize hayran kaldım saygı ile eğiliyorum sizin önünüzde böylesine eğlenceli bir yazı okumadım sizin nekadar eğlendiyseniz bende okadar eğlendim ve heyecanlandım hepinizi tebrik ediyorum saygılar

Ersuncum,co-pilotunun o güzel makinasındaki görüntüleri nezaman göreceyiz. ;D ;D ;D

THE FARUK' Alıntı:
http://www.izlesene.com/embedplayer.swf?video=1279080

antoff antalya off road takımından sevgilerle
iyi seyirler.. ;D
faruk abi sizin kamera görüntüsü link sorun var herhalde.

ben buradan izleyebildim...

http://www.izlesene.com/video/arabalar-antoff-izmitte/1279080

Evet bendede problemli, sizin verdiğiniz linkte çalışıyor, teşekkürler.

metehan41' Alıntı:
faruk abi sizin kamera görüntüsü link sorun var herhalde.

ben buradan izleyebildim...

http://www.izlesene.com/video/arabalar-antoff-izmitte/1279080

Tekrar merhabalar: tek tabanca olmak zor bundan sonra yanıma bi co-pılot alıcam kamp at-yopla odun kes yak omlet yap vs vs yok abi böle olmuyo resim çek (zaten beceremiyorum) bu işler için yaşlandım bi çare bulmam lazım .neyse son resimleri göndereyim bundan sora yok abi sadece gelir keyif yaparım söylemedi demeyin heytem ,orhan ,batu,bakın hepinize söylüyorum şurda 50 -60 sene ömrüm kalmış zaten ;D ;D ;D ;D

SANY0218.jpg

SANY0219.jpg

SANY0220.jpg

SANY0221.jpg

SANY0222.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR