cemtascioglu
problem yok
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)
masallah
masallah
;Dtugsan75' Alıntı:"TÜRKİYE TOYOTA OFF ROAD KULÜBÜ"
Aman abi kulüpmüş,dernekmiş,almıyım alanada mani olmayayım.Bu işler başa bela.Böyle iyiyiz kıyın kıyın takılıyoruz.Birisi canı sıkılır kurar üye olurum,ama yönetimde veya herhangi bir görev almam aslaaaaaa ;D ;D ;D
3.geziyi sen yapacaksın abi,cezan bu ;D ;D ;D
Okey, bu ceza değil mükafat.
altay41' Alıntı:guzel bir grup nedersiniz?
cemtascioglu' Alıntı:abı o bursadaydı yenı geldı bugun ıstanbula yarın koyar sayfaya fotoları
tugsan75' Alıntı:Valla ben bilmem sıkıştır,esas ganimet onda,sürekli elinde kamera çekim yapıyordu.Orman içi görüntüleri hep onda ;D
aozturk' Alıntı:Cem,
Sen arabanı ciddiye almıyorsun gibime geliyor bir fj40 hemde donanımlı bir fj 40 için zahmet çıkarmaz lafı pek yakışmadı![]()
![]()
sen o aracı ne kadar zorladın bilmiyorum ama neler yapabileceğini ben biliyorum![]()
![]()
cemtascioglu' Alıntı:saol ahmet abı bılıyorum tabı tugsan tam donanımlı araclar gıdecek dedıya ona ıstınaden bende sadece onde kılıt yok gerısı ne ıstersen var aracta
hsbasar' Alıntı:Ben bunu daha öncede yazacaktım kızarlar diye korktum ;D yeri gelmişken yazayım
Donanımlı diğer araçlar = standart FJ 40 ;D
cemtascioglu' Alıntı:;D ;D harbıden oyle burakın sıtandart fj 40 bır yerde kalmadı gerçı zor yerler degıldı ama araç kendını karakterini gosteriyor arazıde bence super gidiyordu lastıklerde öyle super çamur lastıgıde degıldi bence sen satma arabanı benımkıgıbı dag aslanı yap onu sedatım