2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan çağlar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 544
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 71,101

Etiketler
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

tugsan75' Alıntı:
"TÜRKİYE TOYOTA OFF ROAD KULÜBÜ"

Aman abi kulüpmüş,dernekmiş,almıyım alanada mani olmayayım.Bu işler başa bela.Böyle iyiyiz kıyın kıyın takılıyoruz.Birisi canı sıkılır kurar üye olurum,ama yönetimde veya herhangi bir görev almam aslaaaaaa ;D ;D ;D

3.geziyi sen yapacaksın abi,cezan bu ;D ;D ;D

Okey, bu ceza değil mükafat.
;D

Hatta Heytem' i de bulaştırırım bu işe, enteresan bir organizasyon yaparız ileriki günlerde. ;)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

altay41' Alıntı:
guzel bir grup nedersiniz?

Bencede maşallah ama enaz 20 kişi bu resimde yok çadır falan topluyorlardı gelmediler ;D ;D ;D

Bu arada okudunuz arkadaşlar 3.gezi sorumlusu Ergun bey ;D ;D ;D,şimdiden belli oldu.

Cem senin co-pilottanda ses yok hadi abi nerde görüntüler ???

cemtascioglu' Alıntı:
abı o bursadaydı yenı geldı bugun ıstanbula yarın koyar sayfaya fotoları

Valla ben bilmem sıkıştır,esas ganimet onda,sürekli elinde kamera çekim yapıyordu.Orman içi görüntüleri hep onda ;D

selam arkadaşlar işlerden konuyu takıp edemez oldum bu etkinliği sürdürelimderim.

Buluşma noktasın OPET te önümde olan 11 nolu arac İsmail Bey / bj60 bir süre sonra konvoydan ayrıldı şimdi resimlere bakarken kamp sonrası yaylaya gelmiş olduğunu gördüm.
Biraz dolaşmış galiba :D :D :D
kendisine ve tüm arkadaşlara selamlar

tugsan75' Alıntı:
Valla ben bilmem sıkıştır,esas ganimet onda,sürekli elinde kamera çekim yapıyordu.Orman içi görüntüleri hep onda ;D

tamam tugsan abi su igne ada gezısı benıde ekle be abı benım arac full sıze zahmet cıkarmaz ıgne ada gezısı benım hayalımdır çok zorlu ve guzel bır etap öptum

Soğucak yaylamıza hoşgeldiniz. Haberim olmasına ragmen daha önceden gitmem gereken programımdan dolayı etkinliğe iştirak edemedim.Katılan arkadaşlara imrenmemek elde değil. Vitesiniz 4x4, önünüz aydınlık olsun . Süprizlerim var bekleyin!

Cem,

Sen arabanı ciddiye almıyorsun gibime geliyor bir fj40 hemde donanımlı bir fj 40 için zahmet çıkarmaz lafı pek yakışmadı :D :D
sen o aracı ne kadar zorladın bilmiyorum ama neler yapabileceğini ben biliyorum :D :D

aozturk' Alıntı:
Cem,

Sen arabanı ciddiye almıyorsun gibime geliyor bir fj40 hemde donanımlı bir fj 40 için zahmet çıkarmaz lafı pek yakışmadı :D :D
sen o aracı ne kadar zorladın bilmiyorum ama neler yapabileceğini ben biliyorum :D :D

saol ahmet abı bılıyorum tabı tugsan tam donanımlı araclar gıdecek dedıya ona ıstınaden bende sadece onde kılıt yok gerısı ne ıstersen var aracta

cemtascioglu' Alıntı:
saol ahmet abı bılıyorum tabı tugsan tam donanımlı araclar gıdecek dedıya ona ıstınaden bende sadece onde kılıt yok gerısı ne ıstersen var aracta

Ben bunu daha öncede yazacaktım kızarlar diye korktum ;D yeri gelmişken yazayım

Donanımlı diğer araçlar = standart FJ 40 ;D

önede takmıyorum arabayı kasar dıye sordum sorusturdum sadece arb havalı kılıt kasmazmıs ama ınan arac hıçbır yerde bırakmıyor kendını sen bılırsın zaten çok abcut bır yer olursada patınaza fazla dusmuyor tıtrıyor araba sankı bır yerını koparcakmıs gıbı oluyor ozaman vınçlıyorum lastıkler çok buyuk ya dagı tası koparıyor

hsbasar' Alıntı:
Ben bunu daha öncede yazacaktım kızarlar diye korktum ;D yeri gelmişken yazayım

Donanımlı diğer araçlar = standart FJ 40 ;D

;D ;D harbıden oyle burakın sıtandart fj 40 bır yerde kalmadı gerçı zor yerler degıldı ama araç kendını karakterini gosteriyor arazıde bence super gidiyordu lastıklerde öyle super çamur lastıgıde degıldi bence sen satma arabanı benımkıgıbı dag aslanı yap onu sedatım

Arkadaşlar yine sohbete daldınız galiba, fırça gelicek şimdi sohbet yerine geçin diye :smiley:

cemtascioglu' Alıntı:
;D ;D harbıden oyle burakın sıtandart fj 40 bır yerde kalmadı gerçı zor yerler degıldı ama araç kendını karakterini gosteriyor arazıde bence super gidiyordu lastıklerde öyle super çamur lastıgıde degıldi bence sen satma arabanı benımkıgıbı dag aslanı yap onu sedatım

Dün Ahmet ustanın dükkana çektik benim aracı, görmek isteyenler ben yokken orda bakabilsin diye.
Elim titreyerek gittim oraya, daha öncede bir çok aracımı sattım, ilk defa içim acıyor.

Geçen günkü jakuji muhabbetini gördünmü bilmiyorum, AT lastikle bile jakuziden çıktı ;D
Heytem beyde yazmıştı FJ40 kilitsizde çok iş yapıyor. 80 kasanın askıda kalıp kilit açarak geçtiği yerde 40 ı da askıda bırakmaya çok uğraştık ama olmadı. ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR