2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan çağlar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 544
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 70,399
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

snguntac' Alıntı:
ya kaçırdık yabanı umarım tekrarını yakalayabilirim....

Haftaya da antalya etkinliğini vericek kardeşim..

Etiketler
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

yok abi onu dört gözle bekliyorum... ;D Allahtan büyük bir mani cıkmadıkca kaçırmam ;) ;)işin içinde kendin oldumu kaçmaz....

Bütün emeği gecenlere teşekkürler her hafta izliyorum. hayran oluyorum.

Ya beyler ben ilk 15 dakkasını kaçırdım.Seyrettiğim kısımlarda ben Toyota göremedim. ???
Hep amerikanlar oynaşıyodu. ???
Benmi kaçırdım :smiley:

CDM-SUBARU' Alıntı:
Ya beyler ben ilk 15 dakkasını kaçırdım.Seyrettiğim kısımlarda ben Toyota göremedim. ???
Hep amerikanlar oynaşıyodu. ???
Benmi kaçırdım :smiley:

Aynen öyle... Ben başından sonuna kadar seyrettim ama Toyotalar hep geri plandaydı. Hatta evdeki misafirler dahil herkesi ekran başına topladım ve "bakın size bir araba göstereceğim dedim(Faruk bey'in aracını kastederek) " ama nafile ucundan azcık görebildik. ???
Bende sonra açtım gezenebiliri "işte araç bu" diyerek orada gösterdim. ;D

demir59' Alıntı:
Aynen öyle... Ben başından sonuna kadar seyrettim ama Toyotalar hep geri plandaydı. Hatta evdeki misafirler dahil herkesi ekran başına topladım ve "bakın size bir araba göstereceğim dedim(Faruk bey'in aracını kastederek) " ama nafile ucundan azcık görebildik. ???
Bende sonra açtım gezenebiliri "işte araç bu" diyerek orada gösterdim. ;D

Sanıyorum Yaban TV - İZCİ arkadaşlar bu konuyla ilgili bir açıklama yapacaklardır. ???

cekimdir bu olur boyle seyler, bu kez boyle olmustur, eminim antalya gezisinde gozunuzu toyotalardan alamayacaksiniz...:smiley:

evet aynen oyle haftaya da antoff'un duzenledigi antalya bulusmasi var...

1...2...3... ANTOFF :smiley:

ogrenmis misiyim Faruk Abi - Ahmet Abi...

pandipieri' Alıntı:
evet aynen oyle haftaya da antoff'un duzenledigi antalya bulusmasi var...

1...2...3... ANTOFF :smiley:

ogrenmis misiyim Faruk Abi - Ahmet Abi...

Selamlar serkan hocam..

Barbaros .deniz.Yanımdalar güldürdün bizi çok yaşa emi.. :smiley:

Biiiirrrrr ..İkiiii... Üçççççç... ANNNTOOOFFF ;D ;D

Arkadaşlar selamlıyorum sizleri, özledim valla.

THE FARUK' Alıntı:
Selamlar serkan hocam..

Barbaros .deniz.Yanımdalar güldürdün bizi çok yaşa emi.. :smiley:

Biiiirrrrr ..İkiiii... Üçççççç... ANNNTOOOFFF ;D ;D

hahahah son derece icten gelerek yazdim... sizin ictenliginiz kadar olmasa da :smiley:

Bakkan' Alıntı:
Arkadaşlar selamlıyorum sizleri, özledim valla.

Burak kardeşim ayrın akşam ankaradayız babarosla..

Kısmetse cumartesi atanın huzurunda olucaz ..
Sende basar gelirsin diye düşünmekteyim ankara ya.. ;D

Abi çok isterdim ama ev taşıma derdim var, haftasonu evle ilgilenip haftaya da taşınmayı düşünüyorum. Badana falan işleri var. Bu işi marta kadar oturtmam lazım ki Kars a kafam rahat gideyim.
Gönlüm sizlerle

THE FARUK' Alıntı:
Burak kardeşim ayrın akşam ankaradayız babarosla..

Kısmetse cumartesi atanın huzurunda olucaz ..
Sende basar gelirsin diye düşünmekteyim ankara ya.. ;D

şahane bir görsellik,paylaşım için teşekkürler :smiley:

Gerçekten süper bir organizasyon olmuş.Tebrikler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR