2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan çağlar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 544
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 70,399
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

Artık uyarı falan yok,uyarıların sayısını bile unuttum,istediğiniz şeyleri istediğiniz şekilde yazın.Bu bir saygı meselesi,zorla güzellik olmaz. :(

Etiketler
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

Merhaba dostlar...

Müthiş bir gezi olmuş, fotoğraflara bayıldım ama size katılamadığıma çok üzüldüm, bundan sonraki etkinliklerinize misafiriniz olarak gerekirse Enduro Motosikletimle katılmak isterim.

Sizinla tanıştığıma memnun oldum

Murat VURAL
KOCAELI

Can'ın objektifinden...

DSC_1028 [1280x768].jpg

DSC_1036 [1280x768].jpg

DSC_1045 [1280x768].jpg

DSC_1063 [1280x768].jpg

Can'ın objektifinden...

DSC_1043 [1280x768].jpg

DSC_1050 [1280x768].jpg

kemençe show soğucak yaylasında bundan iyisi olamazdı, bu kareler için insan bi toyota alır ;)

Evet, bayağı birşeyler kaçırmışız...
Herkesin emeğine sağlık, okurken bir an
hiç bitmeyecek sandım...Herşey gönlünüzce
olsun, mutlu bayramlar...

Tarik bey forumlarda goruyorum sizi ama aramiza katilmiyorsunuz darginlik yoktur inşallah

Mücahit bey, neden dargınlık olsun,
imkanım olduğunda mutlaka katılırım
ancak işten dolayı ve takdir edersiniz ki
Trabzon'dan buna katılmam çok zordu...
Yazışmalarınızı ilgiyle izliyorum.

Selamlar.

yaban tv için hazırladığımız "izci" programı toyota buluşmasına ait bölümümüz bu akşam saat 21:00'da yayında... yaban tv d-smart 75. kanal, dijitürk 83. kanalda. iyi seyirler...

metehan41' Alıntı:
yaban tv için hazırladığımız "izci" programı toyota buluşmasına ait bölümümüz bu akşam saat 21:00'da yayında... yaban tv d-smart 75. kanal, dijitürk 83. kanalda. iyi seyirler...

Teşekkürler fatih kardeşim..

Barcalona' Alıntı:
:-( Sonuna yetiştim.Acaba bir daha ne zaman verilir bu program,bilen varmı..?

Bildiğim kadarıyla perşembe günü sabah 11.00..cuma gecesi 23.00 de tekrarı veriliyo..

Bugünkü izci programı da her hafta olduğu yine muhteşemdi zevkle seyrettik ve ekran karşısında katılımcı arkadaşlar gibi o heyecanı bende yaşadım.Emeği geçen gezenbilr ekibi ,İzof ve diğer arkadaşları kutlarım

ya kaçırdık yabanı umarım tekrarını yakalayabilirim....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR