2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan çağlar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 544
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 70,396
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

bu arada çağlar ,müconun , arabasının altındaki notu okudum komadayım hala gülmekten ,singapur ...................... nesi ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Etiketler
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

Misafir araçlara da bakalım.

060.jpg

061.jpg

062.jpg

063.jpg

064.jpg

kenanyama' Alıntı:
Selamlar
Alper üşümesine rağmen bir dahaki etkinliği düşünüyor. Buda bence aşıyı akldığını gösteriyor. resim ve film çekimi için gösterdiği performansı kesinlikle takdir ediyor ve bekliyoruz.
Resimlere devam.

abi alper asıyı aldı hemde fena yakındada toyota sahibi yaparız onu hiç merak etmeyin

arkadaslar hafta sonlarıda istanbul zivarı çok güzel yerler var ıstıranca ormanları kilyos biliyorsunuz oralada günü birlik gidelim arayı uzatmıyalı

cihanülker' Alıntı:
abi yanlış hatırlaıyorsam içti galiba , ama o gece kaçan kaçanaydı ,şişeyi gören vınnnnn

ben daha Cihan ile tanışmadan şişenin namını duyduğumdan hiç o tarafa gelemedim kusura bakmayın korktum biraz :smiley:

2.Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşmasını organize eden Tuğsan Bey'e ev sahibi olarak desteklerini esirgemeyen İZOFF'a Ankara.Antalya ve cukurovadan etkinliğe ruh ve renk katan tüm arkadaşlara teşekkürler. sıra geldi eleştirilere, hata yaptık yanlış yere kamp attık,ayazı yedik kalabalık olmamız nedeni ve birbirimizi görebilmek ve tanışabilmek için hata yaptık ,ihtiyaç gidermek için 10 dakika yürümek zorunda kaldık yada araçla gittik,açık alanda kampı ısıtmak zor oldu. yakacak kaynaklarına uzak kaldık araçlarla yakacak getirmek zevkliydi ama vakit dardı havanın 16 30 gibi karardığını düşünürsek... neyse atalarımız ne demiş (TOYOTA ORMANDA 7 KAPLANDAN GÜÇLÜDÜR) :D biraz fazla attım galiba .eşlerini ve çocuklarını getirmeyenler şanslıydı hava cidden erkek havasıydı zaten sevgili Tuğsan uyarmıştı tüm arkadaşları bir sonraki etkinlikte hatalarımızdan ders çıkarıp ona göre program yaparız.tüm katılımcı arkadaşlara sevgiler saygılar. Haldun Tezcan

15112009053.jpg

kenanyama' Alıntı:
Selamlar
Alper üşümesine rağmen bir dahaki etkinliği düşünüyor. Buda bence aşıyı akldığını gösteriyor. resim ve film çekimi için gösterdiği performansı kesinlikle takdir ediyor ve bekliyoruz.
Resimlere devam.

abi bir dahaki sefere süpriz yapıp kendime bir LC alıp katılabilirim. FJ 40 performans olarak arazide gerçekten muhteşem. Keçi gibi hiç sorun çıkarmadı bize distribütor ıslanması dışında. Ama suya girdikten sonra maalesef ki fren sorunu yaşıyor. Gerçi herşeyi çok basit bir araba mekanik olduğu için. Ama ben 80 leri çok beğendim.

misafirler

soğucak yaylası 221.jpg

evet dukkan baya kalabalik hersey muhtesemdi antalyaya halen donemedim izmitteyim bendede muhtesem resimler var en kisa zamanda yollarim arkadaslar hepiniz muhtesemdiniz yilbasinda antalya bir baska guzeldir tugsan sana cook gecmis olsun

Singapur aslani nesii...

Alper Allah gönlüne göre versin. Mücahit ve Cihan'ı bu tepeye çıkıp indikleri için tebrik ediyorum.

065.jpg

066.jpg

067.jpg

068.jpg

069.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR