2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan çağlar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 544
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 70,388
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

Gerçekten çok güzel fotolar, elinize sağlık.

Etiketler
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

...

60 seri.jpg

hilux-75.jpg

tyt5.jpg

tyt90.jpg

donanım.jpg

rica ederim arkadaşlar.orjinal ebatlar 3-4 mb.civarı her resim..zamanım olduğunda gönderirim araç sahiplerine.

Beyler bende Cem in yanında yancı olarak gelmeme rağmen çok eğlendim. İlk gün yapılan off road da çamur ve su birikintisi geçişlerinin videosu bende. Akşam müsait olursam bir yerlere upload edip link vereceğim. Gece bizde dağ çadırı diye aldığımız çadırın içerisinde donduk. Tulumlar yetmedi. Battaniye almayıda unuttuk. Yerde sadece mat üzerinde olunca ve mat genişliği benim yarım kadar olunca bayağı bir üşüdük. Millet uyku tulumu içerisinde döner ben uyku tulumu ile beraber dönebildim ancak. Birde yancı olmanın kötü tarafı hadi pilotlar direksiyona tutunduğu için fazla sallanmıyor. Yancı olunca tutunacak yerde olmayınca direk çırpılmış omlete döndüm. Bu arada ilk günkü parkuru odun almak için ikinci kez karanlıkta gidip gelmek ayrı bir zevkti.

Sevgili Alper,
üşümene üzüldüm, okadar teknolojik donanım (jeneratör, ısıtıcı gibi) doğaya yenik düştü. ;D
Şaka bi tarafa cem ve seninle gerçekten keyifli bir gezi geçirdim, tüm paylaşım ve değerli arkadaşlığınız için teşekkürler.

kelalper' Alıntı:
Beyler bende Cem in yanında yancı olarak gelmeme rağmen çok eğlendim. İlk gün yapılan off road da çamur ve su birikintisi geçişlerinin videosu bende. Akşam müsait olursam bir yerlere upload edip link vereceğim. Gece bizde dağ çadırı diye aldığımız çadırın içerisinde donduk. Tulumlar yetmedi. Battaniye almayıda unuttuk. Yerde sadece mat üzerinde olunca ve mat genişliği benim yarım kadar olunca bayağı bir üşüdük. Millet uyku tulumu içerisinde döner ben uyku tulumu ile beraber dönebildim ancak. Birde yancı olmanın kötü tarafı hadi pilotlar direksiyona tutunduğu için fazla sallanmıyor. Yancı olunca tutunacak yerde olmayınca direk çırpılmış omlete döndüm. Bu arada ilk günkü parkuru odun almak için ikinci kez karanlıkta gidip gelmek ayrı bir zevkti.

Çağlar Bey resimler harika...

Bence fotğrafçılığınızı küçümsemeyin. En kısa zamanda diğer fotoğraflarıda bekliyorum.
Sizin fotoğraflarda benim beyaz bj70 sanki olduğundan daha güzel çıkmış..
Elinize sağlık

Ahmet Çepni

rica ederim.zevkti benim için, devam ediyorum.

Alper
bence sen en vefakar copilottun ilk günkü offroad turundaki kamerayla beraber çamurdaki deparlarını unutamayacağım.
Hele telsizden gelen ''koşturmayın artık çocuğu '' anonsuna rağmen çok özveriliydin..

cihanülker' Alıntı:
aman abi gözünü seveyim , hiç girmeyelim okonulara ,şurada sakin sakin fotolara bakıyoruz ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D, şimdi basarlar buraları valla naci abiyle beraber v8 homurtusundan duramayız ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D

teknolojiden korktuk Burakçığım gece uyurken deviririz çadırı falan yakarız diye. Teknolojiyi sadece suyu ısıtmada bir de akşam ışık olarak kullandık. Bir daha ki sefere çadırı modifiye edip gelicez zaten. Ben araya Thermal kumaş koyucam. Ne de olsa tekstilciyiz. Müşterilerden falan buluruz artık. Bizde çok eğlendik saolasın. Bu arada Kenan abilerede getirdiğimiz ıslak odunları yakmakta yardımcı oldukları için ayrıca teşekkür etmek gerek.

kelalper' Alıntı:

ehhh be alper kardeşim ,oldumu şimdi keşke söyleseydin hbrmiz olsaydı , bende fazladan uykutulumuda vardı, battaniyede vardı ,arabada 2 kişilik yatacak yerde vardı ,hatta araçüstü çadırda yanımda boştu valla üzüldüm çok üzüldüm :-\ :-\

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR