2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan çağlar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 544
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 70,388

çağlar

Zirve
Yer
ANKARA
Buluşmadan erken dönmek zorunda olan bir kişi olarak birkaç resim ekleyerek konuyu başlatayım.
çok zevkli bir buluşma oldu emeği geçen herkese teşekkürler.

Untitled-14.jpg

Untitled-26.jpg

Untitled-27.jpg

Untitled-5.jpg

Untitled-25.jpg

Etiketler

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

şimdilik cihan abinin artistik bir pozuyla bitiriyorum .. ;D
aslında 400 üstü foto var ama düzenlemek küçültmek lazım..ara ara ekliycem.
herkese selamlar.

Untitled-9.jpg

Untitled-13.jpg

Untitled-16.jpg

Untitled-18.jpg

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

Harika arkadaşlar, şimdiden görmek çok güzel oldu fotoğrafları elinize sağlık ;)

Caglar kim cektiyse gozune saglik Guzel kareler......

Arkadaşlar şimdi geldim,detayları ilerleyen saatlerde paylaşacağım,malum yorgunuz ama kısaca MUHTEŞEMDİ ;D ;D ;D

İyi bakalım , kazasız belasız bitmiş, herkesin gözü aydın , foto ve videoların devamını merakla bekliyoruz, Çağlar eline sağlık fotolar çok güzel.

discovery-V8' Alıntı:
İyi bakalım , kazasız belasız bitmiş, herkesin gözü aydın , foto ve videoların devamını merakla bekliyoruz, Çağlar eline sağlık fotolar çok güzel.

daha ne fotolar var ama ben yarın bakacağım öldüm valla yorgunluktan

cihanülker' Alıntı:
daha ne fotolar var ama ben yarın bakacağım öldüm valla yorgunluktan

yani batmadım ayaktayım diyorsun ;D ;D

Evet arkadaşlar çok eğlenceli ve zevkliydi,çok iyi vakit geçirdik. Net te yazıştığımız arkadaşlar ile yüzyüze görüşmek,tanışmak ve birlikte vakit geçirip sohbetler etmek müthişti. :smiley: Biz de Bursa Ya Lokman baba ile birlikte sağsalim vardık :smiley: Umarım herkes sorunsuz evine varmıştır. Bu geziyi gerçekleştirmekte emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

Arkadaslar,
umarim herkez kazasiz evine ulasmistir,
cok keyifli,seviyeli,heyCIHANLI,bol mangalli,estetik ve camur dolu bu bulusmanin,dusuncesini olusturandan,baslatandan,katilanindan,seyredeninden kisaca herkeze
coooooook tesekkurler
Altan

bende maalesef resim yok,

Arkadaşlar çok güzel organizasyondu. Katılan herkese özellikle şehir dışından gelen TOYOTA severlere , Tuğsan'a ve tüm emeği geçenlere çok teşekkürler. Resimleri merakla bekliyorum.. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR