2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,014
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 108,553
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

Tekrar hatırlatayım dedim 8)
İSTANBUL GURUBU İÇİN BULUŞMA YERİ VE HAREKET SAATİ:

İstanbul-Ankara Tem Otoyolu gişelerinden sonraki KURTKÖY-OPET benzin istasyonundan 07:30 da hareket.Geç kalanlar 09:30 daki Sapanca gişelerindeki 2. starta yetişirler.

Etiketler
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

cemtascioglu' Alıntı:
sogucak yaylasının kordinattını bilen varmı

Var K.P.S. si var

Sapanaca da İstanbul dereyi bul, İstanbuldereden yukarı sar yolun sonu soğucak heheheheeh ;D

cemtascioglu' Alıntı:
sogucak yaylasının kordinattını bilen varmı

N 40°36.618'
E 30°10.478'

selamlar

Bu sabah itibarı ile kamp alanının E5 ten görünüşü;

CIMG9619.JPG

Günaydın abi,bence güne bu görüntüyle başlamak harika ;D oldu.

günaydın arkadaşalar

Umarım dahada beyaz olur ;D

Fikir edinme açısından ;

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=37223.0;topicseen

arkadaşlar şeker bayramında karadeniz gezisinde kullanmış olduğum malzeme listesini ,biraz değiştirerek ,toyota gezimize uyarladım buradan bakarak listeye ekleme yapabilir veya azaltabilirsiniz kolay gelsin

TOYOTA buluşması malzeme listesi

1- Lastik tamir kiti ve tüpleri, kompresör ,alet takımları çantası çeki halatları
2- Uyku tulumu+ şişme yatak+battaniye vs vs
3- Katlanır masa+sandalye+termos+bardak+kamp ocağı+büyük termos
4- Kişisel , bardak+tabak+çatal+bıçak ve kaşık+tava+plastik kab+tencere
5- İlk yardım kiti+antibiyotikler+ağrı kesiciler++amonyak
6- Çadır +matları
7- 12 volt aydınlatma +pilli aydınlatma+12/220 dönüştürücü+foto şarj makinası
8- Araç buzdolabı (isteğe bağlı) veya buzluk
9- Sabun +ve kişisek temizlik malzemeleri
10- Bere+içlik+polar üst alt takım+ veya kışlık giysileriniz + çamur için çizme+ kışlık bot
11- kafa feneri+ pilleri
12- yağmurluk
13- açılır kapanır şemsiye( olanlar getirsinler 3m x3m )
14- yedek kamp tüpü
15- çıra+tel ızgara+maşa
16- balta+kürek

Ah be Cihanım ne yaptın ???Şimdi milletin pisikolojisi bozulacak,bunlarda mı gerekli diye ;)

:D

tugsan75' Alıntı:
Ah be Cihanım ne yaptın ???Şimdi milletin pisikolojisi bozulacak,bunlarda mı gerekli diye ;)

tuğsancım arkadaşlarımızdan bazılarının il kampı olabilir ,veya ilk denemeleri diyelim ,bizler ( daha evvelden tecrübeli olanlar) , yolu açalımki ,bizim yaptığımız hataları yapmasınlar ,boşu boşuna vakit kaybetmesinler , bu listeyide olmassa olmaz diye koymadım aman yanlış anlaşılma olmasın , tecrübeler doğrultusunda hazırlanmış olduğu için ,herkes bakıp ,kendisine ne lazım olduğunu aşağı yukarı görsün diye koydum ,unutmasınlar olan malzemelerini son dakika evden çıkarken ;D ;D :D :D :D :D,

bu arada ankarada tepeler bembeyaz gelinliklerini giydi ,akşam mangal var beklerim gel misafirim ol bu gece ;)

cihanülker' Alıntı:
tuğsancım arkadaşlarımızdan bazılarının il kampı olabilir ,veya ilk denemeleri diyelim ,bizler ( daha evvelden tecrübeli olanlar) , yolu açalımki ,bizim yaptığımız hataları yapmasınlar ,boşu boşuna vakit kaybetmesinler , bu listeyide olmassa olmaz diye koymadım aman yanlış anlaşılma olmasın , tecrübeler doğrultusunda hazırlanmış olduğu için ,herkes bakıp ,kendisine ne lazım olduğunu aşağı yukarı görsün diye koydum ,unutmasınlar olan malzemelerini son dakika evden çıkarken ;D ;D :D :D :D :D,

bu arada ankarada tepeler bembeyaz gelinliklerini giydi ,akşam mangal var beklerim gel misafirim ol bu gece ;)

Süper olurdu ama benim helikopterin pilotuna bugün izin verdim malum tavan çadırımın açılış kokteyli var,buyrun siz gelin,içerisi geniş,salon solomanje ;D ;D ;D

cihan ankarada bi internet sitesi,http://www.askermekani.com/main/
malzemeler var

tugsan75' Alıntı:
Süper olurdu ama benim helikopterin pilotuna bugün izin verdim malum tavan çadırımın açılış kokteyli var,buyrun siz gelin,içerisi geniş,salon solomanje ;D ;D ;D

koysana bir iki foto nasıl dırmuş arabada bir görelim , geleceğimde buradan tüyemiyorum çok baskı var ;D

Felice' Alıntı:
1-Tuğsan Moral (tugsan75) Toyota Land Cruiser vx80 İstanbul MT lastik+Vinç+3 kilit+telsiz
2- H.Sedat Başar(hsbasar) Toyota Land Cruiser FJ 40 Ankara
3- Erkan Baydemir (CDM-SUBARU ) İstanbul
4- Çağlar (çağlar) Toyota Land Cruiser VX 80 Ankara
5- Cihanülker Toyota Land Cruiser VX 100 Ankara lastik cooper + vinç+ arka + orta kilit + telsiz
6- Umut Çelikel (umutcelikel) Toyota Land Cruiser BJ 60 Ankara Maxxis MT, 12.000lb vinç, arka kilit, CB telsiz
7- Mucahit maden (Redline) Toyota Land Cruiser HDJ 80 İstanbul lastik STT- 3 kilit- vinç- uhf cb fm pmr telsiz
8- Burak Akkan (bakkan) Toyota Land Cruiser FJ 40 İstanbul Lastik-Petlas çamur
9- Ersun Büyükpınar (OffRoader-EB) Toyota Land Cruiser HZJ 80 İstanbul Goodyear MTR, 3Kilit, 12000lb Warn
10-Ahmet Demir (Ahmet07) Toyota Land Cruiser VX 80 Antalya telsiz-lastik-3kilit-vinç
11-Erdoğan Özdemir Toyota Land Cruiser VX 80 Antalya 3-kilit
12-Halit Kavuk Toyota Land Cruiser VX80 Antalya 3kilit
13-Ali Özkan Toyota Land Cruiser Prado Antalya vinç-3kilit
14-Lokman Yavuz Toyota Hilux Antalya lastik-klit-vinç
15-Burak Ayvaz ( eko ) Toyota Hilux İstanbul MTR lastik / telsiz / halat / yetişirse vinç
16-Onur Kolçak (fastjunkie) Toyota 4x2 Hilux Ankara
17-Altan (altay41) Toyota Land Cruiser VX 80 İzmit MT Lastik+3 Kilit+Telsiz
18-Heytem Dağıstanlı (xxsilveradoxx) Toyota Land Cruiser Fj 70 İstanbul MT lastik-vinç-telsiz
19-Kağan Morkoç (T392syncro) Toyota Land Cruiser VX 80 Ankara
20-Selcuk KOCA (crocodile hunter ) Toyota Land Cruiser Fj 70 KOCAELİ
21-Ergün ÜÇYAŞAR (ergunucyasar) Toyota Land Cruiser FJ 40 İstanbul
22-Salih Karakaş (scrambler) Toyota Hilux YALOVA
23-Sabit Nebioğlu (Lazoğlu) Toyota Land Cruiser VX 80 Ankara Goodyear MTR lastik vinç ,arka ve ön diff.kilit ,
24-cem tascıoğlu Toyata Land Cruiser fj 45 istanbul
25-serdar cömert Toyota land cruser vx80 Antalya lastik-kilit-vinç-telsiz
26-Ali BORAZAN (alihay) Toyota 4 Runner Mersin
27-Şükrü K. MERGEN (mergen) Toyota Land Cruiser HJ62 İstanbul MT lastik+vinç+arka LSD+ön Aussie (yetişirse)
28- Mustafa ERKİŞİ Toyota Hilux Osmaniye MTLASTİK coop.STT,LSD kilit, VİNÇTabor9000k)
29- İsmail ÖZTÜRK Toyota Land Cruiser BJ60 İstanbul MT Lastik + telsiz
30-Ahmet Öztürk (aozturk ) Toyota Land Cruiser BJ60 İstanbul MT Lastik + vinç + telsiz
31-Ahmet Kavuşturan Toyota Land Cruiser Prado İstanbul
32-Togan Alper Toyota Land Cruiser FZJ 100 İstanbul BFG A/T, Orta ve Arka Kilit
33-Ertan özkal toyota runner Antalya Telsiz
34 Suphi Hacıtalipoğlu Toyota Land Cruiser fj40 Antalya
35-Serkan SAYGAN (pandiperi) Toyota Land Cruiser vx100 İzmir
36-Recep (Fissek) Toyota Land Cruiser vx 80 Bursa MT lastik, 3 kilit, vinç,hijack, telsiz.
37-Erkan Okumuş(simurg2) Toyota Land Cruiser BJ 75 İstanbul
38-Mustafa ÖZDAĞ Toyota Land Cruiser VX 80 KOCAELİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri