2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,014
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 108,226
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

tuğsanın dediğine katılıyorum, özellikle doğa sporları ile ilgilenen arkadaşların daha fazla keyif almaları ve bazı riskleri azaltmak adına telsiz şart

Etiketler
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

arkadaşlar telsiz konusunda haklı olabilirsiniz ama hanginiz aracınızı aldığınız ilk gezide telsiziniz vardı yada aracınızın ilk eksiği olarak telsizi gördünüz evet telsiz lazım olabilir ama aracımın diğer eksikleri bence daha önemli gelme konusunda eksiklerimi tamamlamadan ismimi daha listeye eklemedim ama telsiz yok diye gidilemeyecekse gitmeyiz olur biter ama toyotacı dostluğu bu olmasa gerek katılım çok eleme yapalım işi bilenlerle bu işi yapalım derseniz amenna

erkan beycim neden alinganlik yapiyorsunuz telsizin olmamasının sorun olmayacagini ben belirttim zaten basta, sonrasinda gerek tugsan bey gerekse de heytem bey neden gerekli oldugu konusunda fikir belirttiler o kadar, yoksa illaki herseyden onde telsiz gelir demedi kimse. toyota dostlugunda zaten boyle birsey soz konusu olamaz, gerekirse isaret diliyle anlasiriz sen yeterki kırılma :smiley:

simurg2' Alıntı:
arkadaşlar telsiz konusunda haklı olabilirsiniz ama hanginiz aracınızı aldığınız ilk gezide telsiziniz vardı yada aracınızın ilk eksiği olarak telsizi gördünüz evet telsiz lazım olabilir ama aracımın diğer eksikleri bence daha önemli gelme konusunda eksiklerimi tamamlamadan ismimi daha listeye eklemedim ama telsiz yok diye gidilemeyecekse gitmeyiz olur biter ama toyotacı dostluğu bu olmasa gerek katılım çok eleme yapalım işi bilenlerle bu işi yapalım derseniz amenna

erkan bey benim daha bi toyotam bile yok ama gelmek için formül arıyorum siz şanslısınız toyotaya sahip olmuşsunuz telsiz kolay kısmı

ben daha toyota alacağım sonra telsiz takacağım ve geziye katılım için 10 günüm var ;D ;D ;D

tugsan beycim ben yukarda erkan bey'e aciklama yapmaya calistim ama sen biraz daha damardan girdin, malum sen bizlerden daha derin ve daha teknik toyotacisin... proflar her zaman daha sert girerler bizde daha derinden sen de bu konuda prof olduguna gore sorun yok... :D :D :D :p

arkadaşlar bende 4-5 tane pmr telsiz var gelirken getiririm celallenmeyin ,benim bahsettiğim telsiz cb bant çalışandı ,konvoy başı ve ,sonu araçlar için söylemiştim sadece bu gerginlik ya anlamadım gitti ,sanki amerikayı keşfe gidiyoruz

cihancim su kucuk el telsizlerinden degil mi? bitti gitti sorun halloldu...

İSTANBUL GURUBU İÇİN BULUŞMA YERİ VE HAREKET SAATİ:

İstanbul-Ankara gişelerinden sonraki OPET benzin istasyonundan 07:30 da hareket.

Herkeze gezi gününe kadar hayırlı günler.

tamam anlastik bak hemen birine talibim, bunlar kucuk sorunlar arkadaslar benim gibi yuzsun olun olsun bitsin hayat daha cekilebilir oluyor...

tuğsan bey sizin yaklaşımınızla serkan beyin yarlaşımını karşılaştırıyorumda dağlar kadar fark var benim demek istediğim yanlışda analmış olabilirim ama telsizsiz offrod aracı düşünemiyorum ve sayılan maddelerde telsiz olmasıda geçiyordu ve bende sormak istedim erkan bey sizin şu an aracınız da olmayabilir ama gelebilirsiniz yada bu seferlik gelin daha sonra edinebilirseniz iyi olur olmalıydı yoksa kimsenin gelip gelmemesi umrumda değil gibi değil sitede tüm toyotacıarkadaşların tuğsan beye sevgisi vede sevgiden doğan saygısı var zannedersem tuğsan bey gezi sebebiyle biraz gergin yoksa böyle sert çıkışlar yapmazdı diye düşünüyorum ayrıca gelen gelir gelmiyen gelmez tabi o herkesin kendi bilecegi iş ama burda hiç bir arkadaş hiç bir arkadaşı azarlar gibi konuşmamalı bence eğer kimseye yada kimseyle kızgınlığım yda kırgınlığım yok aracımdakı eksiklıkleri kendimce tamamlayınca listeye adımıekliyecem arkadaşlar.

simurg2' Alıntı:
tuğsan bey sizin yaklaşımınızla serkan beyin yarlaşımını karşılaştırıyorumda dağlar kadar fark var benim demek istediğim yanlışda analmış olabilirim ama telsizsiz offrod aracı düşünemiyorum ve sayılan maddelerde telsiz olmasıda geçiyordu ve bende sormak istedim erkan bey sizin şu an aracınız da olmayabilir ama gelebilirsiniz yada bu seferlik gelin daha sonra edinebilirseniz iyi olur olmalıydı yoksa kimsenin gelip gelmemesi umrumda değil gibi değil sitede tüm toyotacıarkadaşların tuğsan beye sevgisi vede sevgiden doğan saygısı var zannedersem tuğsan bey gezi sebebiyle biraz gergin yoksa böyle sert çıkışlar yapmazdı diye düşünüyorum ayrıca gelen gelir gelmiyen gelmez tabi o herkesin kendi bilecegi iş ama burda hiç bir arkadaş hiç bir arkadaşı azarlar gibi konuşmamalı bence eğer kimseye yada kimseyle kızgınlığım yda kırgınlığım yok aracımdakı eksiklıkleri kendimce tamamlayınca listeye adımıekliyecem arkadaşlar.

bence listeye adını ekle şimdiden ;) ,telsiz işi halloldu nasıl olsa ;) ;) ;D

erkan beycim siz de haklisiniz tugsan bey de kendine gore hakli bizler icin bir bilgiyi verip cikmak ve sonra da aaa yanlismis kusura bakmayın demek sanirim cok kolay cunku bizler bu islerle amator olarak ilgileniyoruz. oysa tugsan bey'in hem yasaminda hem de burada edindigi bir profesyonel yansısı var. o olaylara bu acıdan bakıyor ve ister istermez gerek toyotacılar adına gerekse de off-road adına sorumlulugu artıyor. hele ki bu gezi icin su an tum yuk ve organizasyon neredeyse tumuyle tugsan beyin uzerinde, biraz genis olmalıyız ve hosgoru ile yaklasmalıyız anlayısla karsılamalıyız birbirimizi, bir de tabi burada 2 boyutun dezavantajlarını yasiyoruz. burada sadece yaziyoruz mimikler ve ruh yok konusmalarımızda (yazılarımızda) bu da bir etken anlık gerilmeler icin. biraraya geldigimizde bunlarin tumunun kucucuk seyler oldugunu anlayıp gulup gececegiz, yeterki kar gorelim kuzuyaylada ki sanirim bolca gorecegiz uydu oyle gostermeye basladi bile... cok mu uzattım ne... kusura bakmayın...

arkadaşlar -10 derecelik uyku tulumlarımız var arkadaşlarla bir gurup araçta bir gurup çadırda kalmayı düşünüyouz tereddütüm tulumlar yeterli gelirmi birde 4x4 araçla ilk kış gezim olacak birde oralarda ciddi manada donma telikesi geçirmeyelim

simurg2' Alıntı:
arkadaşlar -10 derecelik uyku tulumlarımız var arkadaşlarla bir gurup araçta bir gurup çadırda kalmayı düşünüyouz tereddütüm tulumlar yeterli gelirmi birde 4x4 araçla ilk kış gezim olacak birde oralarda ciddi manada donma telikesi geçirmeyelim

erkan bey ,toyota muhabbet bölümünde devam edelim ,orada cevaplıyorum ;D ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

SON KONULAR

Geri