2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,014
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 108,230
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

Sizde kaç uyku tulumu ,kaç battaniye var,_ bilmem kaç derece? ;D Yetermi ki? ;D

Etiketler
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=23013.0

Ben bu gezide çadır kuracak yer olmadığından aracımda yattım,malum araçda yatmak çadırda yatmakdan daha dezavantajlıdır.Aracın metal yoğunluğu,soğu extra hissetmenizi sağlar.Bende confor derecesi -18 olan uyku tulumu vardı.Arka koltukları yatırdım,matımı serdim,uyku tulumunun içine girdim ve sırtıma kadar çektim,üstüme polar battaniye,başıma polar bere taktım ve mışıl mışıl uyudum.Çadırda kalan arkadaşlarımda,uyku tulumlarıyla mışıl mışıl uyumuşlar.

Gezimizi sonuna kadar okuyun derim,bence bu şekilde giderse hava tam istediğimiz gibi olacak ve bir aksilik olmazsa çok keyifli geçecek.Ateş başını şimdiden hayal etmeye başladım. ;D

şimdi bakıyorum tuğsan

her baba yiğidin harcı değil, -12 ciddi rakamlar tebrik ediyorum.üşüme yok artık donma var

Soğuktan değilde benim lastikleri merak ediyorum, nasıl gidicekler acaba veya gidebilecekler mi? Deneyip göreceğiz. ;D

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
her baba yiğidin harcı değil, -12 ciddi rakamlar tebrik ediyorum.üşüme yok artık donma var

Aslında gece saat 01:00 de cihazlar havayı -16 gösteriyordu ama biz -12 yadık. ;D Bizim gideceğimiz tarihde gec 0 ve altı olur.Bana göre tam kıvamında.Karın olmasına çok sevindim,yağmur olmasında ne olursa olsun. 8)

Dostlar, Ben Kocaeliliyim ve o bölgeyi bilirim. Normal havanın soğukluğunun yanında esen sert rüzgar ve havadaki nemin yardımıyla hissedilen soğukluk iki kat artıyor. Ona göre önlemlerinizi alın derim. Araçlarınıza mutlaka antifiriz koyun. Mazotlu araç kullanan arkadaşların mazotlarının donma olasılığı çok yüksek. Sizin gibi tecrübeli arkadaşlara akıl vermek bize düşmaz ama uyarayım dedim.

Kocaeli'den Selamlar
Murat VURAL

Panik yok süper olacaaaaakkkkk ;D

Murat bey tavsiyeler için şimdiden teşekkürler,yarın Heytem beyle hazırlayacağımız,kamp bilgilerinde bu gkonularla ilgili yazılar olacak.Biraz delikanlı kampı yapalım dimi ;D

ben total 20 aracı geceğimizi sanmıyorum

bencede panik yok, iyi bir uyku tulumu işi çözer

Delikanlıları göreceğiz,kuru ve sıcak havada herkez offroadcu dimi,ama offroadcu her iklimde kendini ve aracını test etmeli ;)

evet yarın tuğsanla bir calışma yapacağız, zaten gerekli bilgiler kendisinde var.bide cadırlarımız gelirse süperrrrr

Tuğsancım çadırla ilgili görüşlerini yarın bizimle paylaşırsın değil mi?Ciddi ciddi bende düşünüyorum da.

Heytem Bey sizede çadır geliyor mu?

Benim uyku tulumları -5 derecelik. Daha iyi bir uyku tulumuna ihtiyaç olurmu?
İlk fırsatta Cihan beyin aldığı elektrikli battaniyedende alacağım.

Bakkan' Alıntı:
Soğuktan değilde benim lastikleri merak ediyorum, nasıl gidicekler acaba veya gidebilecekler mi? Deneyip göreceğiz. ;D

Senin lastiklerin karda sıkıntı yaratacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri