2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,014
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 108,562
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

SELAMLAR ARKADAŞLAR;
İSMİM FARUK ANTALYADAN Hz.AHMET USTANIN CEMAATİNDEN :smiley:
UMARIM DEĞİŞİKLİK OLMAZ.ÇÜNKİ DEMİR TAMPON VE MODİFİYE ÜSTADI AHMETCAN HEVESLENDİRDİ BİZİ ..ÇAYLAR VE KEBAB BİZDEN OLSUN AMA NE OLUR KONAKLICAMIZ YERİ İYİ ORGANİZE EDİNİZ. ÖZELLİKLE TANIŞMA LOBİSİNE YAZMIYORUM ÇÜNKİ SİZLERLE TANIŞMAK ADINA
İZMİT E GELİCEZ MALUM YOLUMUZDA UZUN OUCAK.
BU ARADA BJ 60 ı OLAN ARAKADAŞIM YANLIZ DEĞİLSİN BENDE 2 TANE VAR BİR AKSİLİK OLMAZ İSE BİRTANESİ SİZE RAFAKAT EDERİM.
SELAMLAR .SEVGİYLE KALINIZ.
ANTOFF The FARUK.

Etiketler
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

THE FARUK' Alıntı:
SELAMLAR ARKADAŞLAR;
İSMİM FARUK ANTALYADAN Hz.AHMET USTANIN CEMAATİNDEN :smiley:
UMARIM DEĞİŞİKLİK OLMAZ.ÇÜNKİ DEMİR TAMPON VE MODİFİYE ÜSTADI AHMETCAN HEVESLENDİRDİ BİZİ ..ÇAYLAR VE KEBAB BİZDEN OLSUN AMA NE OLUR KONAKLICAMIZ YERİ İYİ ORGANİZE EDİNİZ. ÖZELLİKLE TANIŞMA LOBİSİNE YAZMIYORUM ÇÜNKİ SİZLERLE TANIŞMAK ADINA
İZMİT E GELİCEZ MALUM YOLUMUZDA UZUN OUCAK.
BU ARADA BJ 60 ı OLAN ARAKADAŞIM YANLIZ DEĞİLSİN BENDE 2 TANE VAR BİR AKSİLİK OLMAZ İSE BİRTANESİ SİZE RAFAKAT EDERİM.
SELAMLAR .SEVGİYLE KALINIZ.
ANTOFF The FARUK.
:smiley:))))
Abi 60 serisi olacak ama 62'yi saymam ;D ;D ;D

umutcelikel' Alıntı:
:smiley:))))
Abi 60 serisi olacak ama 62'yi saymam ;D ;D ;D

ya antalyamda ne kadar çok toyota varmış demişim , ;D ;D ,ahhh ahhh çok özledim oraları ,kampları ,balıkları ,rakıları

ümüit insallah 61 dir.61lerde 12ht motor var biliyosun

faruk bey sizin araba 62 diil 6200 gibi duruyor maşallah

UMUT KARDEŞİM YOL BİRAZ UZUN MALUM..
BEYAZ BİR BJ 60 DA VAR BENDE AMA GÖZÜM KESMİYO SİZE EN YAKIN ARKADAŞ 62 OLSUN BU SEFER :smiley:
İDARE EDİN .. ÖMRÜMÜZ OLRSA DAHA ÇOK BİRLİKTELİĞİMİZ OLUR..

TEŞEKKÜRLER SIVERADO
UZUN ZAMANDIR TOYOTA HASTASIYIM..
Hz AHMETCAN İYİKİ ANTALYADA ;D
BİR KAÇ TANE ARACIM VAR AMA BU 62 BAMBAŞKA AŞKIM BENİM NASİPSE BUNUNLA GELİCEM..
YOLA HAZIRLIYORUM OLMAZ İSE 2.8 HI LUXS OLUCAK
DİLEĞİM TOYOTA AŞKINDAN MAHRUM KALMAYIN..

ya antalyamda ne kadar çok toyota varmış demişim , ,ahhh ahhh çok özledim oraları ,kampları ,balıkları ,rakıları

CİHAN KARDEŞİM İNŞALLAH TANIŞIRIZ ..

GEL MİSAFİRİM OL..

THE FARUK' Alıntı:
ya antalyamda ne kadar çok toyota varmış demişim , ,ahhh ahhh çok özledim oraları ,kampları ,balıkları ,rakıları

CİHAN KARDEŞİM İNŞALLAH TANIŞIRIZ ..

GEL MİSAFİRİM OL..

abi ben seni gıyabında tanıyorum , ahmet abiden ,laradan bende 10 sene kemerde yaşadım işyerim hala kemerde ,asdem park,asdem beach hotel ,gezide bol bol özlem gideririz inşallah ;)

Faruk bey,öncelikle hoş geldiniz,sizden ufak bir ricam olacak,forum kuralları gereği küçük harf kullanabilirmisiniz.Birde kendinizi tanışma kşesinde tanıtmanız gerekiyor. ;D ;D ;D
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=15.0;topicseen

İNŞALLAH GÖRÜŞÜRÜZ KARDEŞİM..

SEVGİYLE KAL..

İKAZINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER...

Acemiliğime verin :smiley:

Birçoğumuz yaptık ilk başlarda,ben moderatörler uyarmadan haber vereyim dedim. ;D

ben hep yapıyorum o hatayı

Faruk bey hoş geldınız foruma

Faruk Bey hoşgeldiniz aramıza.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri