2.Geleneksel Gezenbilir Karavan Grubu Maltepe Buluşması (11 Aralık 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan güngör Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 160
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 38,836
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 2.Geleneksel Gezenbilir Karavan Grubu Maltepe Buluşması (11 Aralık 2010)

Haldun ve Bülent; ilginizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bolu'da hava bu gün öğlenden itibaren yağmurun yerini kara dönüştürmüş durumda. Hava kesin buz yapacağa benziyor. Birdahaki sefere diyelim. Arkadaşların ikramlarından, ,kahvaltıdan en önemlisi sohbetlerinizden mahrum kalacağım için üzgünüm. Buradan yayınlayacağınız fotoğraflarınızla avunacağız.Güzel bir toplantı diliyorum.

Etiketler

dalyan' Alıntı:
Merhaba değerli karavancı arkadaşlar..

Sadece bir öneride bulunmak istiyorum.Bu ve buna benzer aktiviteleri neden kış aylarına denk getiririz?
Mesela bu ay sonunda Land Rover tanışma buluşmasıda kış aylarının ortalarına denk getirildi.

Şimdi misal ben bu karda kışta ta kalkıp Bolu ya gittim desem dona dona hangi paylaşımda bulunabilirimki?
Yada kalktım Maltepe ye geldim,

Ancak bu bahar,yada yaz başı organize edilse,en azından çok daha hoş olmazmı?
En azından 2 gün tanışma ondan sonrada farklı bir rotada ufak bir gezi olurdu.

Yine misal vereceğim diyelimki bahar ayında yapıldı bu etkinlik ve bolu da 2 gün arkadaşlarla tanışıp hoş zaman geçirip oradan yedi göllere,abanta 3-5 günde oralarda takılınsa yani demek istediğim önceden duyuru yapılp ona göre ayarlanıp 5 gün yada 1 haftalık tatilde olabilirdi.
Hani fenamı olurdu? :smiley:

Sn.dalyan,
Bu soğuk yağışlı havada ne paylaşabilirizki? sorunuza adaşım Levent'in çayı çorbası ile başlayacak günde her arkadaşımızın aracında yarım saat sohbet etseniz akşam olur inanın
ayrıca sizin aracınızdada saygıdeğer eşinizin yapacağı keki,böreği bizlerle paylaşsanız yanında sohbetiniz bize yeterde artar bile.Hala katılmamakta kararlımısınız.
Hedefimiz 12 ayın ve 4 mevsimin keyfini ayrı ayrı yaşayabilmek ve paylaşabilmektir. Bu gezilerimizi çoğaltabildiğimiz sürece dostluklar artacaktır. Geçen dönemin etkinliklerinde
sizin beklentilerinizi karşılayacak rotalarımız oldu,duyurularımızı takip ederseniz gezilerimizde katılmanızdan mutlu oluruz.
Levent

merhaba arkadaşlar, hanım arabaya el koydu beni zincirlikuyu köprü girişindeki otobüs duragından alabilecek bi hayırsever varmı acep karavanım da yok henüz biliyorsunuz:smiley:

güngör' Alıntı:
Sn.dalyan,
Bu soğuk yağışlı havada ne paylaşabilirizki? sorunuza adaşım Levent'in çayı çorbası ile başlayacak günde her arkadaşımızın aracında yarım saat sohbet etseniz akşam olur inanın
ayrıca sizin aracınızdada saygıdeğer eşinizin yapacağı keki,böreği bizlerle paylaşsanız yanında sohbetiniz bize yeterde artar bile.Hala katılmamakta kararlımısınız.
Hedefimiz 12 ayın ve 4 mevsimin keyfini ayrı ayrı yaşayabilmek ve paylaşabilmektir. Bu gezilerimizi çoğaltabildiğimiz sürece dostluklar artacaktır. Geçen dönemin etkinliklerinde
sizin beklentilerinizi karşılayacak rotalarımız oldu,duyurularımızı takip ederseniz gezilerimizde katılmanızdan mutlu oluruz.
Levent

Levent bey sizin mesajınızı Gsm üzerinden okudum ve inanın o andan beri eşimle nasıl yaparız,nasıl ederiz diye düşünüyoruz misafirlerimize çaktırmadan :smiley:Biraz işimizle birazda dostlukla alakalı Hollanda dan misafirlerimiz var,anlayacağınız üzere gidermisiniz diyede soramıyoruz ;D Ancak vakitli giderlerse mutlaka bizde sizlerle beraber olmak isteriz.

dalyan' Alıntı:
Levent bey sizin mesajınızı Gsm üzerinden okudum ve inanın o andan beri eşimle nasıl yaparız,nasıl ederiz diye düşünüyoruz misafirlerimize çaktırmadan :smiley:Biraz işimizle birazda dostlukla alakalı Hollanda dan misafirlerimiz var,anlayacağınız üzere gidermisiniz diyede soramıyoruz ;D Ancak vakitli giderlerse mutlaka bizde sizlerle beraber olmak isteriz.

Gelemesenizde aklınızın bir köşesinde bizimle olacağınızdan eminim.Şartlarınız olgunlaşırda gelebilirseniz görüşebilmek dileğiyle.
Levent

Akşam 7 civarı 3,4 gündür uğraştığım rosinha yı çakma camper a çevirdim,çevirdim derken çok basit bir şey yaptım,polis kontrolünde zarar görmemi belki engeller belki engellemez,o kadar.Bütün hummalı çalışmam bu buluşmaya yetişmek içindi.Şimdi gözüm,haberlerde ve sokak lambasında kar haberlerinde.

güngör' Alıntı:
Gelemesenizde aklınızın bir köşesinde bizimle olacağınızdan eminim.Şartlarınız olgunlaşırda gelebilirseniz görüşebilmek dileğiyle.
Levent

Hava şartlarından şikayetçi olmam nedeni ile katılamayacağımız gibi bir fikir oluşmasını istemem,
Tekirdağ da İSOF un kamplı yarışmasında 900 rakım, eksi 5 derecede eperspacher ısıtıcımızın kontrol düğmesi arızası sebebi ile ayaz gecede konaklamış bir çift olarak yazıyorum :smiley:
Sadece aklım değil,tüm kalbimle orada olacağım şüpheniz olmasın.
Beni bilenler bilir,böyle bir organizasyon da bulunmak bizim için çok önemlidir,
Bir dahaki sefere der,katılan tüm arkadaşlara hoşça vakit geçirmelerini temenni ederim.

Keyfini çıkarınnnnn :smiley: :smiley: :smiley:

Birde dip not düşeyim,bahar aylarında düzenleseydi dememin sebebi çok daha fazla katılımcı olurdu ve daha çok karavan dünyasını paylaşan dostlar bir araya gelirdi.

Birde dip not düşeyim,bahar aylarında düzenleseydi dememin sebebi çok daha fazla katılımcı olurdu ve daha çok karavan dünyasını paylaşan dostlar bir araya gelirdi.
Sayın Dalyan sıkmayın canınızı, bir de bahar ayında toplanırız. Canınız sağolsun... :smiley:

arı' Alıntı:
Sayın Dalyan sıkmayın canınızı, bir de bahar ayında toplanırız. Canınız sağolsun... :smiley:

Olaki toplantılarda yada gezilerde bir şekilde illaki bir araya geleceğiz Sayın arı :smiley:

:smiley: Şimdi derler bu arkadaş da anma çenesi düşükmüş,her söylenene cevap veriyor.
Ancak saygımızdandır ve verilen değerdendir cevaplar ;)

Madem öyle aklıma bir fikir geldi.
Neden bu toplantıları her ayın ikinci haftası yapmıyoruz. ;) (Geleneksel yıllık toplantıyı bozmamak kaydıyla)
Her seferinde aynı yer olması da şart değil.
Talepler doğrultusunda Avrupa yakasında Sirkeci Florya arası, Beykoz, Şile, Kilyos, ve çevre illerde toplanılabilir.
Ama herkes bilir ki ayın 2 haftası karavan buluşması var. Gelmek isteyenler ona göre plan yaparlar.
Gelenler gelir, gelemeyenleri bir sonraki toplantıya bekleriz.

arı' Alıntı:
Madem öyle aklıma bir fikir geldi.
Neden bu toplantıları her ayın ikinci haftası yapmıyoruz. ;) (Geleneksel yıllık toplantıyı bozmamak kaydıyla)
Her seferinde aynı yer olması da şart değil.
Talepler doğrultusunda Avrupa yakasında Sirkeci Florya arası, Beykoz, Şile, Kilyos, ve çevre illerde toplanılabilir.
Ama herkes bilir ki ayın 2 haftası karavan buluşması var. Gelmek isteyenler ona göre plan yaparlar.
Gelenler gelir, gelemeyenleri bir sonraki toplantıya bekleriz.

Bence süper bir fikir,destekliyorum.

Arkadaslar ben an itibari ile Maltepe ye geldim biraz karlı,biraz tipili biraz yolda kazali(ben değil )Simdi kahvaltımı ediyorum esimi bırakıp,yanlarından geçerken gördüğüm Ahmet Oral,buralpdi Nin yanına gideceğim ,yağmurlu ve soğuk ama cok güzEl gözüküyor .

Kozyatağı'ndayım fakat akşam üsütüne doğru gelebileceğimi umuyorum.
Selamlar,

Selçuk Sünetci

offff offfff pendik merkezde olmama rağmen işlerimin yoğunluğundan üç adımlık mesafeye gelemiyorum. kalırsanız 20:00 den sonra geleceğim.selamlar.

Ben gelemiyorum çok üzgünüm. Hava açıkçası gözümü korkuttu. Dün 3.5 saat süren bir işe gitme mücadelesinden sonra, araçta da ısıtma sorunu nedeniyle faranjitim nüksetti. Hava böyle olmasaydı yine son ana kadar gelmeyi düşünüyordum. Sizlere iyi eğlenceler diliyorum :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri