2.Geleneksel Gezenbilir Karavan Grubu Maltepe Buluşması (11 Aralık 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan güngör Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 160
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 39,017
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 2.Geleneksel Gezenbilir Karavan Grubu Maltepe Buluşması (11 Aralık 2010)

35'e bir hediye çıkacağını tahmin etmiştik :D

Etiketler

iyi geceler herkese, Çölkartalı Yeşim-Bülent Üvrupa yakasından neresinden geliyorsunuzz acabaaa, 4.leventteyim

Yusuf bey teşekkür ederimm cevabınız için, Ömer bey e nasıl ulaşabilirim acaba ?????

osak' Alıntı:
Herkese selam..
arkadaşlar özür diliyorum yeri burası değil ama. Nejat Ural'a acil ulaşmam lazım telefon numarasını bilen varmı....

Ömer hocam merhaba;
telefonum 0533 302 25 30

Ve ... Arkadaşlar merhaba;
Harika bir organizasyon.
Öncelikle herkesi tebrik ederim.
İstanbulun soğuk bir hafta sonunda, bu buluşma ile ateş gibi ısınacağız anlaşılan.

Gerçi bir iki yerden sızan sular için, Tam da Karavana bakım yapacağım haftaya denk gelse de sizle birlikte olma istiyorum bende.
Olmadı Bant ile kapatırız :smiley:

Cumartesi görüşmek üzere.

Not : ataşehirden geliyor olacağım. Yerim var elbette , aracı olmayan arkadaşları kozyatağından alarak yardımcı olabilirim.

Bu arada; ...

Acaba eşlerinizi - çocuklarınızı getiriyormusunuz arkadaşlar ?

herkese günaydın sabah ola hayrola

Nejat bey tabi ki istediklerinizle gelebilirsiniz.

Kenan hocam siz Bolu dan geliyorsunuz acaba çıkmazsanız daha mı iyi olur,haberlere bakarsak kar yurda girmiş,bu işin birde dönüşü var.

mayıstosböce' Alıntı:
Nejat bey tabi ki istediklerinizle gelebilirsiniz.

Kenan hocam siz Bolu dan geliyorsunuz acaba çıkmazsanız daha mı iyi olur,haberlere bakarsak kar yurda girmiş,bu işin birde dönüşü var.

Kenan abiyle konuştum...
"Abi ben olsam riske girmem, çünkü gelen haberler hava durumunun İstanbul-Ankara arasında cidden kötü olacağını gösteriyor, bir kez daha düşün istersen gitmeyi" dedim...
Nasılsa Bülent bizi yakında gene Poyrazlarda toplar, o vakit görüşürüz tüm dostlarla diye de ilave ettim... :D

Beklenmedik bir engel nedeniyle katılamıyorum :( Sizlere keyifli sohbetler dilerim...

arkadaşlar Allah nasip ederse yarın saat 10-11 arası oradayım,
gelirken hem içinizi ısıtması hemde enerji vermesi için bir tencere mercimek veya ezogelin çorbası ve bir tepsi kadayıf getiriyorum, isteyen arkadaşlar direk kahvaltıya gelebilirler, çayı da koyar sizleri beklerim :smiley:

taiga' Alıntı:
Kenan abiyle konuştum...
"Abi ben olsam riske girmem, çünkü gelen haberler hava durumunun İstanbul-Ankara arasında cidden kötü olacağını gösteriyor, bir kez daha düşün istersen gitmeyi" dedim...
Nasılsa Bülent bizi yakında gene Poyrazlarda toplar, o vakit görüşürüz tüm dostlarla diye de ilave ettim... :D

Güzel bir kar yağdığında Poyrazlarda kamp yapacağız bu kesin ama o karda siz buraya gelebilecekmisiniz.Haldun açtın mı webastoyu kar yağar sen tişörtle camdan seyredersin.Kar dua sına çıkalım arkadaşlar.

Bülent hocam karla uyanmazsam ben 8 civarı burdan çıkmayı planlıyorum,(yağarsa yapacak birşey yok,yol tamamen savaş alanına dönüyor kışın) sen çorbayı sıcak tut yinede umarım kar yağmaz.

Çöl Kartalı' Alıntı:
35'e bir hediye çıkacağını tahmin etmiştik :D

Sizin adınıza sevindim umarım beğenirsiniz.

Merhaba değerli karavancı arkadaşlar..

Sadece bir öneride bulunmak istiyorum.Bu ve buna benzer aktiviteleri neden kış aylarına denk getiririz?
Mesela bu ay sonunda Land Rover tanışma buluşmasıda kış aylarının ortalarına denk getirildi.

Şimdi misal ben bu karda kışta ta kalkıp Bolu ya gittim desem dona dona hangi paylaşımda bulunabilirimki?
Yada kalktım Maltepe ye geldim,

Ancak bu bahar,yada yaz başı organize edilse,en azından çok daha hoş olmazmı?
En azından 2 gün tanışma ondan sonrada farklı bir rotada ufak bir gezi olurdu.

Yine misal vereceğim diyelimki bahar ayında yapıldı bu etkinlik ve bolu da 2 gün arkadaşlarla tanışıp hoş zaman geçirip oradan yedi göllere,abanta 3-5 günde oralarda takılınsa yani demek istediğim önceden duyuru yapılp ona göre ayarlanıp 5 gün yada 1 haftalık tatilde olabilirdi.
Hani fenamı olurdu? :smiley:

dalyan' Alıntı:
Merhaba değerli karavancı arkadaşlar..

Sadece bir öneride bulunmak istiyorum.Bu ve buna benzer aktiviteleri neden kış aylarına denk getiririz?
Mesela bu ay sonunda Land Rover tanışma buluşmasıda kış aylarının ortalarına denk getirildi.

Şimdi misal ben bu karda kışta ta kalkıp Bolu ya gittim desem dona dona hangi paylaşımda bulunabilirimki?
Yada kalktım Maltepe ye geldim,

Ancak bu bahar,yada yaz başı organize edilse,en azından çok daha hoş olmazmı?
En azından 2 gün tanışma ondan sonrada farklı bir rotada ufak bir gezi olurdu.

Yine misal vereceğim diyelimki bahar ayında yapıldı bu etkinlik ve bolu da 2 gün arkadaşlarla tanışıp hoş zaman geçirip oradan yedi göllere,abanta 3-5 günde oralarda takılınsa yani demek istediğim önceden duyuru yapılp ona göre ayarlanıp 5 gün yada 1 haftalık tatilde olabilirdi.
Hani fenamı olurdu? :smiley:

Ertan bey haklısınız ama biz geçen sene aynı havada çok mutlu olduk, çok üşüdük belki fakat keyif aldık, keyif alındıki bu etkinliği tekrarlamak istedik, bahar ve yaz aylarında zaten geziler düzenleniyor, bu etkinlik kış toplantısı :smiley:, selamlar

buralpdi' Alıntı:
Ertan bey haklısınız ama biz geçen sene aynı havada çok mutlu olduk, çok üşüdük belki fakat keyif aldık, keyif alındıki bu etkinliği tekrarlamak istedik, bahar ve yaz aylarında zaten geziler düzenleniyor, bu etkinlik kış toplantısı :smiley:, selamlar

Mutlaka güzel olmuştur,yalnış anlaşılmak istemem,Sadece alternatip bir öneride bulunmak istedim.
Hoş ve keyifli paylaşımlar dilerim,
Saygılarımla :smiley:

dalyan' Alıntı:
Mutlaka güzel olmuştur,yalnış anlaşılmak istemem,Sadece alternatip bir öneride bulunmak istedim.
Hoş ve keyifli paylaşımlar dilerim,
Saygılarımla :smiley:

teşekkürler, sıcak çayımız-çorbamız var sizide bekleriz :smiley:

buralpdi' Alıntı:
teşekkürler, sıcak çayımız-çorbamız var sizide bekleriz :smiley:

Levent bey inanın orada sizlerle bir arada olmayı çok ama çok isterdim.
Ancak bir başka neden ile sanırım gelemeyeceğim inanın çok üzgünüm,gönlüm sizlerle beraber.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

SON KONULAR

Geri