2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Altun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 926
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 110,427
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

resimler çok güzelmiş

Etiketler

panoramık olarak cekılen resımlerı daha yukleyemedım..
harıka resımler cektık,begenecegınıze emınım :smiley:

o bi resimdeki köpek kangalmıydı ?

...

kkDSCI0075.jpg

kkDSCI0078.jpg

kkDSCI0079.jpg

kkDSCI0086.jpg

kkDSCI0088.jpg

focus' Alıntı:
..............................................
5 gündür dağbaşında koşuşturmaktan ayaklarımın altı şişmiş.
Ama yine de böyle güzel bir etkinlikte yer almak çok güzeldi. Bazı arkadaşlar yaylanın tadına doyamadılar, bir gün daha kaldılar.
Hatalarımız olduysa affola.
......................................................................

Gördüğüm kadarıyla hatanız felan olmamış... :smiley:
Her şey çok güzelmiş....

Tebrik ederim..... Naçizane..... :smiley:

ps: Düzce gezisinde benimde ayaklarım mahfolmuştu. tavsiyem CRoCs' tur... ve de Vermidon krem.... Aneljezik ve Antiflematuar, sağlam bi kremdir.....
Gece yatılacağında ayaklara sürüyorsunuz, üstüne bi çorap... sabaha bebek gibi uyanıyorsunuz.... Hatta ve hatta, o vıcık cık ilaç sürülmüş çoraplı ayaklara bot bile giyseniz bişey olmuyor... Ben yıllarca sabah 09:30 gece 02:00 mağazacılık yaptım.... Ordan biliyorum...
Küçük bi tavsiyemdir... :smiley:

Böyle kaliteli bir gruba organizasyon yapmanın çok keyifli olduğunu tekrarlamak isterim :smiley: Ben de katılan herkese, yerel yönetime, DOSOD'a ve özellikle çok emeği geçen Serkan Tut arkadaşımıza çok teşekkür ederim. Seneye yapacağımız festival çok daha kapsamlı olacaktır, yeri henüz belli değildir. Doğa sporlarının gelişmesi adına çok faydalı bir festival olduğunu düşünüyorum. Organizasyon ekibi olarak bir kusurumuz olduysa affola...

Herkese sevgiler, saygılar
Mert Kiğılı

birçok kez topuk göletine gittim ama hiç kamp yapmamıştım.
düzceden birçok dostumu da davet ettim bu festivale ve hemen hemen hepsi daha önce hiç kamp ortamında bulunmadıkları halde bizimle olmak ve bu lezzeti keşfetmek için geldiler.sağolsunlar.
inanın hiç bu kadar teşekkür almamıştım ama bu teşekkürlerin asıl sahibi festivalin hazırlanmasında emeği geçen gezenbilir ekibi ve diğer tüm dostlardır.
dosod-düzce ekibi olarak birçok çadır kurduk ve oldukça kalabalıktık.çok keyifli bir haftasonu oldu.
serkanın da dediği gibi daha festival bitmeden sormaya başladılar birdahaki organizasyon ne zaman diye.
yani birçok dostumuz böylece aşıyı yemiş oldular. :p :smiley:

serkanın bahsettiği "ufuktan nerdeyse sopayı yeme" mevzusuna gelince :D :D
ufuk bey ve mustafa bey ile daha ilk gece evet serkanın deyimiyle küçük bi macera yaşadık
hatta doğrusunu söylemek gerekirse bizi oldukça da germişti bu durum
ama sonrasında ufuk bey büyük bir incelik gösterdi ve bizzat görüştü benimle
ufuk beye burdan hepinizin huzurunda özellikle teşekkür ederim gösterdiği tevazu için
bunu da burda bilerek anlatıyorum
çünkü yanlış anlaşılmayı fark etmiş ve durumu kesinlikle ihmal etmemiş
gerginliği dostluğa çevirmeyi başarmış bir kişidir kendisi.
huzurunuzda tekrar tekrar teşekkür ederim.

aşıyı yemiş dostlarımızla birlikte ;D sıradaki etkinlikleri sabırsızlıkla bekliyoruz.

hakki' Alıntı:
o bi resimdeki köpek kangalmıydı ?

Safkan sokak köpeği :smiley:
Çarşamba sabah 6-7 civarı tanıştık.. Gittiğimizde beyaz kankası ile hemen alanlarını korumaya aldılar. Benim oğlana kafa tuttular. Ama hemen anlaştılar ve hiç sorun yaşamadık.
Ben sarı dedim ona 2-3 gün boyunca. Sonra İzmir'den gelen Görkem ve arkadaşları adını "şarap" koymuşlar. Şarap kaldı ismi.
Tek kusuru çadır dışında ayakkabı bulduğunda aşırmasıydı :smiley: Dünya tatlısı , sürmeli gözlü, yakışıklı şarap :smiley:

Planlar, projeler, alan çalışmaları, katedilen yollar, endişeler, yorgunluklar...

Tümü; böyle nezih bir grubun birarada olabilmesi ve muhtaşam bir ortamda birlikte birkaç gün geçirebilmesi için idi...
Yeni dostlar ve dostluklar edinebilmek için idi... Doğa, doğa sporları ve Gezenbilir için idi...

Hazırlık aşamasında ve etkinlik boyunca canları çıkıncaya kadar çalışan ve hiçbir zaman "gık"ları çıkmayan, şikayet etmeyen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum...

Çok uzak mesafelerden gelerek etkinliğe katılan ve dostluklarını esirgemeyen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum...

Jeep34' Alıntı:
Herkese tekrar merhabalar. Tüm arkadaşlarımın olumlu mesajlarını okuduktan sonra tüm yorgunluğum bir anda gitti. Aylardır tüm yönetici arkadaşlarımızla çalıştığımız bu festivalin , bu şekilde sevindirici bitmesi benide çok memnun etti. Hepinizin ayaklarına sağlık.

Alan temizliğini yaptıktan sonra, tırmanma duvarı ve diğer araç gereçlerle sabaha karşı İstanbul'a dönebildik ve yeni uyandım :smiley: Keyif aldığınızı görmek beni çok duygulandırdı. Amatör ruhla hazırladığımız bu etkinliğimiz, daha iyisi olacağına inandığımız gelecek festivallerimize ışık tutmuştur.

Oyunlarda alınan dereceleri ve sıralamaları hazırlayıp bunu forumdanda duyuracağız.

Tüm katılımcılara Gezenbilir yönetimi adına teşekkür ederim.

Katılmayanları bile keyiflendirdiğinize göre.... :smiley:

Takdir sonuna kadar hakkınızdır.....

Böylesi yok... Tebrikler....

Arkadaşlar,
çok güzel bir gezi oldu.. Herşey yerinde, ayarında idi.. Hazırlayan arkadaşların, destek olanların ellerine sağlık.. Nice başarılı organizasyonlara imza atılması dileği ile, reha

Bir iki fotoğraf da bu güzel organizasyonu fotoğraflayanlara ait olsun. Deklanşörünüze, objektifinize sağlık, ışığınız bol olsun.

IMG_0335.jpg

IMG_0337.jpg

IMG_0341b.jpg

Düzce Valimize teşekkürler.

IMG_0343.jpg

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Do?a Sporlar? Festivali (19-21 Haziran 2009)

Sari ( sarap ) isimli kopek alana girdigimiz anda bize hosgeldin dedi.
Cuma aksamina kadar bizimle beraberdi.dunya tatlisi bir kopekti.:smiley:

valla ne diyeyim resimlere baktıkca içimiz gidiyor emeği geçen herkese teşekkürler inşallah seneye bende olacağım sizlerle

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,530
Kaydolan Son Üyemiz
hekimogluyasin52

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR