2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Altun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 926
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 111,113
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

Ben de çektiğim bazı resimleri ekleyeyim. Fırsat bulamadığımdan biraz geç oldu ama hiç olmayacağına geç olsun. :smiley:
Ayrıca, gezenbilir üyelerine hazırladıkları bu mükemmel festivalden ve gösterdikleri cana yakın davranışlardan dolayı ne kadar teşekkür etsem azdır.

DSC_05351.jpg

DSC_07531.jpg

DSC_07581.jpg

DSC_05811.jpg

DSC_06201.jpg

Etiketler

Merhaba Ceren

Sen gitar çalııyordun, biz baba-oğul seni keyifle dinledik ama teşekkür edemeden ayrılmıştık yanından. Teşekkürler.

Ceren'ciğim öncelikle aramıza hoşgeldin... Festivaldeki müzik ziyafetin ve forumdaki fotoğrafların için tekrar teşekkürler. Ailene selamlar...

Ceren abla teşekkürler.
O gece babamın ricası ile bayağı uzun bir gitar çalmak zorunda kalıp,uykusuz kaldığın için özür dileriz Smiley Ertesi gün babamın arkadaşları, babamın geldiği kamplara gitarcılar veya müzisyenler bir daha gelmeyecekmiş diye takılıyorlardı. galiba sende öyle düşünmüyorsundur Smiley aslında bende gitar çalıyorum ama babam çaldırmaya başladımı durdurmak bilmiyor,onun için ben kaçıyorumda Grin ayrıca resimler çok güzel,eline sağlık diyeyim.

Asıl ben teşekkür ederim herkese... Bütün hoşgörünüz ve sıcakkanlılığınız için :smiley:. Herşey çok güzeldi.

cidowsky' Alıntı:
sedat bey bizimde zeynep geldi biliyorsunuz mehmetle sabah 6.30 da yolda elele bile bi süre yürüdüler mehmet annesini lavabolara götürürken karşılaştık sonra sizde gördünüz biizm ufaklıgı mehmeti hala sayıklıyo bizimki :d oda inanılmaz mutlu old orda olmaktan normalde annesi yanındayken mimi mimi diye kene gibi yapışan çocuk tırmanma duvarını ordan uyku vakti geldiğinde alamadık kendini yerlere attı debelendi kumlarda annesine yüz vermedi altına doldurdugu halde 2 kişiye 40 takla attırdı altını alana kadar :D şimdi o anlatamıyo ne kadar eğlendiğini yada kendince hebele dübüdü onono diddik omana havhav vaaa ogdaaaa tarzında cümlelerle anlatıyo onun yerine biz anlatıyoruz herkese nasıl mutlu oldugunu :D

Çiğdem hanım aslında çok daha sık yapmamız gerekli bu aktiviteleri.
Çocukların toprakla, çamurla, çiçekle, böçekle tanışması lazım.
Sizinde anlattığınız gibi kendileride çok mutlu oluyorlar bu şekilde.
Bizimki bugünde baba kampa gidelim, çadır kuralım diyordu :D

valla ben istanbulla konuşuyorum arada bizimki dün vapura binmiş yalovaya giderken vapura kano demiş sen koca vapura kano de ya bakarmısınız :D çamur çizmesi almıştı hülyacığım ona o çizmeleri alıp sayıklıyormuş giydir diye her arabaya bindiklerinde nereye gidiyoruz sorusuna ormana diyormuş :D bencede daha sık yapmalıyız bu aktiviteleri yaz da geldi onlarda daha kolay gelirler

En sonunda küçülttüm.
Kaç gündür nasıl yaparım diye düşünüyordum.
Eşimin çektiği bir video vardı of road oyunlarında keyifli seyirler.

th_festivalFJ40.jpg

sedat bey arka fondaki ses sanırım kızınızın çok tatlı valla.allah bağışlasın.

Teşekkür ederim,

Annesi benim yokluğumda uzatmış saçlarını, herkes kız sandı oğlumu.
Festival dönüşü baba oğul berberimizi ziyaret ettik de kendimize geldik ;D

Özür,özür,özür...... ;D ;D ;D ;D

big foot biz ehmeti sedat beyin oğlunu ankaralı gezenbilirciler olarak burdaki trekkinglerden biliyoruz ve çok seviyoruz ee okadar sevimli ve güzel bi yüzü varki kız sanmak aslında çokta zor değil bizim şu kanodaki serseride 18 aylık ama hala saçları çok yok hala erkek sanıyolar onuda :D

cidowsky' Alıntı:
big foot biz ehmeti sedat beyin oğlunu ankaralı gezenbilirciler olarak burdaki trekkinglerden biliyoruz ve çok seviyoruz ee okadar sevimli ve güzel bi yüzü varki kız sanmak aslında çokta zor değil bizim şu kanodaki serseride 18 aylık ama hala saçları çok yok hala erkek sanıyolar onuda :D

Aslında biraz mahcubiyet var :smiley:

Çiğdem hanım sizinle düzcede tanışmıştık sanırım.
Gezenbilir çadırının karşısında yanlış hatırlamıyorsam Serap hanımla beraber.
Bizim gölgelik çadırda muhabbet edilmişti...

yemek saatinde daha doğrusu aşçı ustamızın garnitürleri hazırladığı zaman bunumu söylüyorsunuz eğer bunu söylemişseniz o bayan arkadaş serap değildi :D sevcan hanımdı. evet sohbet etmiştik nasılsınız:D

Arkadaşlar, lütfen sohbet içerikli yazışmalarınızı özelden veya ''Serbest Muhabbet'' bölümünde yapın.

cidowsky' Alıntı:
yemek saatinde daha doğrusu aşçı ustamızın garnitürleri hazırladığı zaman bunumu söylüyorsunuz eğer bunu söylemişseniz o bayan arkadaş serap değildi :D sevcan hanımdı. evet sohbet etmiştik nasılsınız:D

Merhaba Sevcan hanımın ismini yanlış teleffuz etmişim.
Kendisinede ayrı bir özür diliyorum.

Teşekkürler.Siz nasılsınız.

BamBina' Alıntı:
Arkadaşlar, lütfen sohbet içerikli yazışmalarınızı özelden veya ''Serbest Muhabbet'' bölümünde yapın.

Haklısınız daha dikkat edceğiz...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR