2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Altun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 926
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 110,296
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

Ben de geç kalanlardanım.Çok fotoğraf da yok elimde, olanlardan bazılarını paylaşayım istedim.Bu etkinlikte emeği geçen görevli (gönüllü) pek çok arkadaşımıza teşekkür ederim.Adnan abinin saç kavurmasından yemek yine kısmet olmasa da, geldiğimiz andan itibaren ikramları, özellikle çocukların çok acıkmış olduğu bir anda elinde lüferle gelmesi, mangalını bizimle paylaşması, osmanlı çileği ve reçeli,yoğurtlu kabak kızartması,sıcak tahin helvası ve en önemlisi hoş sohbeti için ne kadar teşekkür etsem azdır.Sevgili Ferdaneye de çocuklarla içeceklerini paylaştığı için çok teşekkür ederim.Kampımızın su ihtiyacını her daim karşılayan ve bize domatesli sucuk yapan bulaşıkların yıkanmasında yardımcı olan Ali Osman kardeşime de teşekkür ederim.Benim için kampta sürpriz olan bir olayı da paylaşmak isterim.Gece 2 civarında küçük çocuğu ve annesiyle bir arkadaşımız geldi.Çadır kurmayı bilmediğini söylemesi üzerine kampını kurmasına yardımcı olduk.Sonra bir de öğrendik ki gelenler Çiğdemin (çidowsky) annesi, ablası ve yeğeniymiş.Çiğdemcim senin bitmeyen enerjini biliyoruz ama bu genetikmiş, maşallah diyorum.Forumdan tanıdığım pek çok arkadaşımla ve onların aileleriyle tanışmaktan çok mutlu oldum.Ve yeni arabalarını ve bebeklerini kutlamak istediğim iki kişi var.Ne yazık ki onlarla bu etkinlikte bir araya gelememişiz.Sevgili Behiçefe ve Pasifflora bir başka etkinlikte görüşürüz umarım.

düzce-antalya 039.jpg

düzce-antalya 044.jpg

düzce-antalya 046.jpg

düzce-antalya 052.jpg

düzce-antalya 054.jpg

Etiketler

Kızım duvara kedi gibi tırmandı, komando gibi indi, sonra da abisinden teklif aldı...Ama bizim küçük sırrımız kızımın daha önce defalarca tırmanış tecrübesi olmasıydı :smiley:

düzce-antalya 065.jpg

düzce-antalya 070.jpg

düzce-antalya 071.jpg

Sayın nautilus,

Anayola çıkmış Renault Station fotoğrafı harika... Yurdum insanı, neler yaratıyor...

Cavid Sezen

Not: Görsel iletişim tasarımı master'ı yapmış oğlum, fotoğrafınızı kullanmak istiyor?...

yaaa evet canım yaa sizede uykunuzun arasında zahmet verdik tuvalete kalkmışsınız ve bizimkileirn çadırıyla cebelleşmişsiniz :D keşke benim çadırın yerini bilseydiniz de biz kalksaydık bu arada çizmeler için bi kere daha çoookkkk teşekkürlerr yeğenimin o minicik ayaklarına ominicik çizmeler inanılmaz şirin gözüküyolardı :D

Bizim çektiğimiz fotoğraflar da aşağıda verdiğim linkte, galeride. İsteyenler göz atabilir... =)) Teşekkürler

http://www.gezenbilir.com/galeri/thumbnails.php?album=237

Merhaba Ceren

Sen gitar çalııyordun, biz baba-oğul seni keyifle dinledik ama teşekkür edemeden ayrılmıştık yanından. Teşekkürler.

Ceren'ciğim öncelikle aramıza hoşgeldin... Festivaldeki müzik ziyafetin ve forumdaki fotoğrafların için tekrar teşekkürler. Ailene selamlar...

Pek fazla fotoğraf çekemedim. Ama çoğu fotoğraf makinesinde olmadığını düşündüğüm hüzünlü gün batımını ve 1-2 kareyi paylaşmak istedim.

IMG_3803.jpg

IMG_3795.jpg

IMG_3799.jpg

IMG_3793.jpg

Ceren abla teşekkürler.
O gece babamın ricası ile bayağı uzun bir gitar çalmak zorunda kalıp,uykusuz kaldığın için özür dileriz :smiley: Ertesi gün babamın arkadaşları, babamın geldiği kamplara gitarcılar veya müzisyenler bir daha gelmeyecekmiş diye takılıyorlardı. galiba sende öyle düşünmüyorsundur :smiley: aslında bende gitar çalıyorum ama babam çaldırmaya başladımı durdurmak bilmiyor,onun için ben kaçıyorumda ;D ayrıca resimler çok güzel,eline sağlık diyeyim.

gnr_ceren' Alıntı:
Bizim çektiğimiz fotoğraflar da aşağıda verdiğim linkte, galeride. İsteyenler göz atabilir... =)) Teşekkürler

http://www.gezenbilir.com/galeri/thumbnails.php?album=237

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR